Premierul Dacian Cioloş a postat, pe Facebook, un mesaj în care mulţumeşte PNL şi USR pentru sprijinul anunţat faţă de platforma sa, afirmând că este hotărât să se implice în continuare şi să construiască o guvernare “responsabilă, deschisă şi onestă” pentru următorii 4 ani, dacă cele două partide vor forma o majoritate, şi atrage atenţia că este nevoie de continuitate, pentru că paşii făcuţi în ultimul an “nu sunt ireversibili”.

 

8 COMMENTS

 1. Şi unui maidanez îi convine să conducă o ţară destabilizată de ură, violenţă escrocherii şi cu un popor sărăcit şi lipsit de vlagă dar destul de bolnav!
  Şi unui boschetar îi convine să conducă o naţiune al cărui borcan cu bogăţie îl va împărţi cu semenii boschetari mai ales că nu are nicio obligaţie sau datorie faţă de ţară şi conaţionali!
  Aceleaşi condiţii le-ar îndeplini cu brio şi un cerşetor sau un ţăran cu mâinile bătătorite de munca la câmp doar că ţăranul patriot se mai gândeşte şi la semenii lui care pentru actualii scăunari, perindaţii de 27 ani la guvernare, nu reprezintă decăt ca număr la alegeri pentru validarea escrocheriilor şi a sărăciei lucii!
  Ce ghinion pe naţiune să fie anihilată de ”paraziţii” perindaţi la minciuni!

 2. Bine ar fi sa isi poata continua ce a inceput ! Doamne fereste ca tot ce a facut bine sa strice din nou ceata de hoti psedisti si aldisti. Sper din tot sufletul ca romanii sa isi doreasca sa nu voteze ca pesedeul sa ajunga la 20 de ani de domnie. Cum este Teleormanul, Vasluiul sau alte zone unde pesedeul a saracit si i-a tinut pe oameni in ev mediu, sa fie un exemplu clar ca acesti mafioti nu trebuie sa mai ajunga niciodata la putere! GO CIOLOS!

 3. După anunțurile despre o posibila “mineriada” care sa strice Ziua Naționala, vehiculate “serios” in presa de casa a președinției, mi se pare tot mai evident ca orice declarație a lui Ciolos+partidele fidele lui Johannis trebuie luate drept diversiuni de foarte proasta calitate, pe deasupra, cu răspunsuri pe măsura din partea adversarilor. Deci, singurul lor efect va fi absenteismul, participarea slaba la vot, care nu știu pe cine favorizează-probabil tot pe Johannis fiindcă el deține plutoanele care vor fi prezente la ordin, la urne. Ca Ciolos se implica, sau nu, in campanie, tot un dreac-de data asta “lipsa de emoție” va aduce victoria bolovanului de la Cotroceni, Iara nu emoția “colectivă” declanșată in ultima clipă in diaspora. GoBolovanul!

 4. “In interviului acordat in 2014 pentru Sinteza, Dacian Ciolos a declarat, cu privire la realizarea unui proiect de tara, urmatoarele: “Haideti sa vedem: putem sa facem un proiect comun din a lua cat mai multi bani europeni? Putem face un proiect din reformarea sanatatii, din agricultura sau consolidarea increderii in justitie?”
  Unde sunt banii europeni? “cat mai multi”. Zero or fi multi?
  Mai sunt si alte intrebari, dar desigur nu va raspunde Ciolos si nimeni de fapt. Dar nu conteaza totusi intrebarile raman.
  Cine, cand si unde s- a discutat CONCRET ca Dacian Ciolos sa fie prim ministru, nu acum la aceste alegeri, atunci la momentul “zero”. Care au fost discutiile, in ce cadru?, asa pentru respectarea adevarului si pentru a informa poporul (sau nu trebuie sa stie, DE CE ?) , daca tot este ” hotărât să se implice în continuare şi să construiască o guvernare “responsabilă, deschisă şi onestă” pentru următorii 4″. Sa se inceapa cu ONESTITATEA pe ce canale a fost “ales” Ciolos PM?
  A doua intrebare daca acum i s-ar oferi o functie importanta-f. mare la Bruxelles si i s-ar solicita (recomanda) asta de la un nivel f. inalt, nu ar accepta?. Daca asta s-ar putea, personal, eu cred ca raspunsul lui Ciolos ar fi da.

Leave a Reply