Co-fondatorul Mişcării România Împreună, fostul premier Dacian Cioloş, susţine că pe termen scurt şi mediu ar trebui să se ajungă în România la alegeri anticipate, astfel încât o majoritate politică să fie relegimitată prin vot.

Dacian Cioloş a declarat, joi, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că PSD ar trebui să îl lase pe preşedintele Klaus Iohannis să joace rolul de medfiator şi să înceapă discuţii cu partidele din Parlament şi cu societatea civilă

„Dacă PSD se gândeşte la propriul interes, al partidului, Guvernul Dăncilă ar trebui să plece în următoarele zile. (…) Să îl lase PSD pe dl. Iohannis să joace rolul de mediator, să trimită la plimbare pseudo Guvernul pe care-l avem acum şi să înceapă discuţii cu forţele politice din Parlament. Cred că ar fi utile discuţii şi consultări inclusiv cu organizaţiile, cu societatea civilă care protestează în stradă, ca să vedem care sunt cele mai bune soluţii pe care politicienii aleşi să şi le asume în Parlament. (…) Pe termen scurt, mediu ar trebui să ajungem la alegeri anticipate dacă vrem să fim oneşti faţă de cetăţenii României, dacă vrem să găsim soluţii durabile la problemele care se acumulează de un an şi jumătate, ar trebui o majoritate politică relegimitată prin vot”, a spus Cioloş.

Potrivit acestuia, sunt mai multe soluţii de luat în calcul, aproape orice soluţie fiind mai bună decât cea pe care România o are în momentul de faţă.

„Să găsim o soluţie înainte de sfârşitul anului”, a precizat fostul premier citat de Mediafax.

 

4 COMMENTS

 1. interesant este că dl Dragnea nu consideră oportun să-l ironizeze pe dl Cioloș.
  am văzut că dl Dragnea își critică adversarii politici, mai puțin pe dl Cioloș.

 2. Ii mai trece! Vorba celor din piata Victoriei “lamaie”destula, miere sau zahar, sunt deja acaparate de strainasi. Mai stai odata,ca capra e in gura pietarilor din bucuresti.

 3. Ce stimata era Romania in timpul lui Ciolos, un om echilibrat , cinstit si respectat in europa si lume. Acum preacondamnatul face Romania de rusine , izolată pe plan internațional din cauza unui tiran paranoic si bolnav psihic de putere!

 4. Ciolos, infractorul si tradatorul de tara, supranumit si premierul ZERO, vrea caderea guvernului?
  De ce?
  Ca sa dea gazele gratis americanilor si austriecilor care l-au decorat pe nazistul de la Cotroceni pentru “servicii deosebite” aduse Austriei (oare despre ce servicii deosebite e vorba?)?
  Sau sa dea vreo 4 miliarde de euro Olandei fara licitatie si fara acordul parlamentului?
  Sau sa finanteze, cu sute de milioane de lei, multinationalele in timp ce firmele romanesti sunt impinse catre faliment pentru a nu face concurenta multinationalelor?

Leave a Reply