Florin Cîțu, președintele PNL, a declarat joi seara, după prima rundă de negocieri cu PSD, că a găsit multe lucruri care pot uni cele două partide.

„Am găsit în această seară multe lucruri care pot să ne unească. De exemplu obiectivele de a găsi soluții pentru crizele din sănătate, din economie. Dacă găsim împreună cu cei de la PSD să facem acest lucru, este ok”, a declarat Cîțu.

Întrebat dacă s-a discutat despre variante pentru funcția de prim-ministru, Cîțu a răspuns: „Discuțiile despre funcții au fost câteva. Unele variante interesante, unele cu un premier care să se schimbe la doi ani.”

”Am cerut să fie o întâlnire serioasă și aplicată. Nu am avut discuții în ceea ce privește funcțiile din guvern. Prioritatea numărul 1 e stabilizarea României. Să încercăm să ajungem într-un ritm așteptat de români. Suntem pe un drum corect. Dacă vom fi cinstiți și patrioți, vom putea să ne înțelegem.”, a spus si liderul PSD Marcel Ciolacu.

1 COMMENT

  1. Ciolancu a salivat cand a vazut meniul de sarbatori prezentat de catu la cina. Ciolanul cu fasole pregatit de ,, yellow jack ” pentru ciuma rosie a fost generator de rauri cu saliva rosie. Tradatori de Romania! Ciuma ca e rosie psd sau galbena pnl tot ciuma este.Ciolancu nici nu a gustat din ciolan si a inceput sa se gudure si sa devina alunecos.

Leave a Reply