Claudiu Mandea a prezentat, miercuri, la Punctul de întâlnire, detalii in premieră despre nunta cu Lia Olguța Vasilescu.

“Nunta va fi în două etape: cununia civilă în luna februarie și nunta propriu-zisă în luna martie. Ne-am hotărât undeva la sfârșitul anului să oficializăm și formal relația noastră.

Sigur că urma să conviețuim împreună la un moment dat. Eu am un băiat, doamna Vasilescu are un băiat – va trebui să stăm împreună. Mai avem încă lucruri de făcut, de finalizat lista de invitați și alte detalii de genul acesta”, a spus Claudiu Manda.

Claudiu Manda a dezvăluit și cine vor fi nașii.

4 COMMENTS

 1. off topic
  Citeam o stire despre colegul Dvs. Badea. Se pare ca dl. Berbeceanu, omul pe care-l respectam si-l stimam se pare ca instiga golaneste la bataie. Daca-l nu-l simpatizeaza, putea sa taca inteligent. Din pacate, incet, incet imi schimb parerea despre niste oameni pentru care as fi facut orice si unde mai pui ca-i mare iubitor de zeita, care nici aia n-a fost, nu este o usa de biserica.

 2. Dl Radu Tudor,

  Societatea civilă nu este interesată de nunta dl Manda.
  Societatea civilă și jurnaliștii sunt interesați de achiziția imobilului / Dl Manda este obligat să răspundă punctual la câteva întrebări:
  1. pretul real al imobilului ( contract de V-C).
  2. contractele de împrumut /banii împrumutați de la prieteni au fost virați prin cont bancar sau la plic?!
  3. valoarea estimată a apartamentului pe care l-a dat la schimb?
  Din păcate, dl Manda nu a răspuns la întrebările legitime ale jurnaliștilor care au făcut dezvăluirea.
  Poate ANI înțelege să verifice averea dl Manda.

 3. Diferenta in toate sensurile o fac cei 55 Mq. in care traiesc in multe cazuri si 2-3 copii plus 2 parinti.
  Asta daca te ajuta cumva prieteni sau rudele sau ai un noroc chior la programul “prima casa”.
  Ce se zicem? Sa fie sanatosi ca de restul un salariu de Ministru al dezv. ( dace vrea Johannis) si unul de senator plus cistigurile pregrese de primar si politician in teritoriu, zic aceste cistiguri rezolva restul.
  Oamenii astia nu sunt sociali-democrati D.le Radu: de ce nimeni nu are curajul sa numeasca Partidul lui Dragnea cu adevaratul sau nume: Centristi aplecati spre dreapta populista.
  Au trecut si de faza “gauche au caviar” . Dincolo de toate aceste aspecte private care se configureaza public, ramane faptul ca Manda promovat de logodnica n-a facut mare lucru in comisia de control SRI, iar Olguta, pe cit de simpatica, nu are calificarea de a gestiona un minister atit de important cindva pe mana lui Udrea.
  Pacat ca Dragnea nu a reusit s-o instaleze acolo pe Doamna Seville Shaidech personauj si mai competent si la fel de fidel aceluiasi “old boy” din Gratia.
  Glumesc, evident.

 4. Referitor la casa lui Manda tot secretul de succes este salariul de bugetar ,adica se recomanda munca ” cinstita” la stat ,cu putin noroc o functie de primar/senator /deputat si mai nou ministru ,cica Orlando are atat de multe credite incat din salariul lui de bugetar mai ramane doar 100 de euro ,intradevar nu degeaba dansul este ministru de finante !

Leave a Reply