Co-fondatorul Dire Straits : Cat tupeu are Farage in cazul Emma Raducanu !

Nigel Farage, politicianul britanic care îi provoca pe englezi împotriva românilor, a lăudat-o pe Emma Răducanu, câştigătoarea britanică a US Open, care are însă origini române şi chineze. A fost taxat imediat de David Knopfler, cofondator al formaţiei Dire Straits.

Farage a postat un mesaj elogios la adresa Emmei.

Gestul său nu a rămas fără ecou şi a fost taxat de un muzician celebru, care şi-a amintit propaganda anti-românească a lui Nigel Farage. Fostul lider UKIP declara în 2014, potrivit BBC, că ”a fost întrebat dacă nu ar fi îngrijorat dacă un grup de români s-ar muta alături”, precizând că ”Dacă ai locui în Londra, cred că ai fi îngrijorat”.

Muzicianul David Knopfler, cofondator împreună cu fratele său Mark al formaţiei Dire Straits, a postat acum două ore pe Facebook următoarele: „Să nu uităm discursul rasist din 2014 al lui Farage despre români, când spunea că toţi ar trebui să ne simţim inconfortabil dacă un român s-ar muta lângă noi. Dacă s-ar fi aplicat recomandările sale, familia Răducanu nu ar fi avut niciodată voie să vină şi să se stabilească aici, aşa cum a făcut acum 16 ani. Cât tupeu!”.

Leave a Reply