Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a spus, la Realitatea TV ca Liviu Dragnea trebuie sa dea explicatii publice in legatura cu prezenta acestuia la “chermezele” SRI. 
“Daca planeaza suspiciuni vizavi de un coleg din partid, atunci cu siguranta acesta, indiferent de functie, trebuie sa dea explicatii publice, nu neaparat pentru Tapalaga sau Doamna Dogioiu, ci pentru noi in interiorul partidului si pentru votantii nostri, este un lucru foarte important. Eu sunt convins ca va veni cu aceste explicatii in spatiul public. Astept ca colegul nostru Liviu Dragnea, camaradul meu Liviu Dragnea, sa spuna mai mult lucruri la comisia de control SRI, unde a si spus ca va fi audiat si ca va lamuri foarte multe din aceste aspecte”, a spus Codrin Stefanescu.
Stefanescu considera ca seful PSD a fost nedreptatit cand a primit o condamnare penala.
“Condamnarea lui Dragnea a fost politica pe dosarul Referendum, una e chermeza, alta e… Putem sa o contestam, ca de aia am facut o revolutie in Romania, sa putem spune direct ce nu e in regula si aici nu e nimicin regula”, a mai spus Stefanescu, citat de hotnews.ro

10 COMMENTS

 1. Gasca de utecisti obraznici instruiti la scoala de partid a raposatuluilui Vadim nu au stare. Olguta vrea mariri iluzorii…codrin ,,cere socoteală” …. si poate primeste raspunsuri fara diacritice.

 2. Eee, o simpla rafuiala intre doi baieti, care se acuza unul pe celalalt ca, unul jucat poker cu cine nu trebuie si pe deasupra a pierdut. Pana la urma vor cadea la pace.

 3. Poate ne spune si domnul Codrin de unde are averea aia fabuloasa dansul nefiind angajat pe nicaieri, nici la Stat nici la privat.

 4. Dl Codrin Ștefănescu a dus o campanie mizerabilă împotriva oamenilor politici care au spus cu subiect și predicat că dl Dragnea a făcut parte din “statul paralel.”
  Binențeles că dl Codrin Ștefănescu a fost folosit de dl Dragnea în lupta cu V. Ponta.
  Cum se luptă dl Dragnea cu “statul paralel”?
  De ce dl Dragnea nu solicită desecretizarea hotărării CSAT din 2005?
  Știți ce este trist? Dl Dragnea reușește să manipuleze opinia publică folosind jurnaliști care până mai ieri erau profesioniști.
  Tare mă tem că după acest război al nervilor adevăratele victime o să fie doar jurnaliștii.
  Curând o să înceapă o campanie împotriva jurnaliștilor care și-au permis să vorbească despre statul paralel.
  Doar oamenii proști nu realizează că dl Dragnea a semnat un pact de coabitare cu SISTEMUL.
  Dl Dragnea este victimă?
  DNA a făcut percheziții la neamurile lui Dragnea / Parcă fam. fostului președinte PSD a fost percheziționată de procurorii DNA și nu l-am văzut pe Codrin Ștefănescu sau pe Dragnea luptând împotriva statului paralel.

 5. Nu voi,perindatii cu vechime in politica trebuie sa va cereti socoteala unii altora! Noi poporul,traitor in tara,trebuie obligatoriu sa va cerem socoteala privind viata si seriozitatea,sanatatea si nivelul de trai impuse de voi cetatenilor prin legi doar avantajoase voua si cocalaror! In cei 28 ani de la ‘revolutie’,ati implementatepoca asupritorilor in care cei de cea mai joasa speta,asupresc cetatenii traitori in tara si nu numai! Ati introdus cea mai oribila forma de sclavie doar ca e o forma mai avansata,asa ca in democratie in care nu mai gasesti o formula reala sa vezi luminita de la capatul tunelului,capat al tunelului in care tot voi sunteti inradacinati! Nu pot sa imi dau seama pentru ce mai incasat indemnizatiile si bonusurile plus facilitatile daca nu munciti la locul de munca si sunteti prin crasme la consum alcool,in hoteluri in scop personal si pe micile ecrane mintind sau aberand,ocolind realitatea zilelor noastre!? Aveti atatea legi facute in bataie de joc(a se citi personalizate),care trebuiesc reformulate sa beneficieze toti cetatenii traitori in interiorul tarii,nu numai lichelele! Daca analizam obiectiv perioada celor 28 ani a tuturor perindatilor in politica,nu gasim nimic in favoarea cetateanului loial,serios cu drepturile limitate sau anulate in tara! Tot ce s-a implementat,a adus numai necazuri omului de rand!
  Stuchiciosule, nu te mai vaicari,alegatorii nu te-a ales sa te certi,sa te stuchi cu altii sau sa ocolesti nevoile lor!

Leave a Reply