Din ciclul basist “scoala romaneasca produce tampiti” :

 • Daniel Funeriu :”Datoriile Ministerului Educatiei ESTE zero”
 • Comisarul european pentru agricultura l-a felicitat azi pe Daniel Funeriu pentru succesul reformei in educatie

16 COMMENTS

 1. Ce conteaza ca avem un dobitoc la educatie ca avem ministri prosti,cleptomani etc,PDL-ui este cunoscut ca fiind un partid plin de fosti securisti sau tortionari securisti ajunsi primari prin unele sate (se stiu ei),important este ca au reusit ce nu reusisera niciodata sa ajunga sleahta securista la conducere. Nici Ceausescu nu a permis acest lucru cunoscand profilul in care au fost creati securistii. Pe cine intereseaza educatia sau viitorul acestei tari? Pe ei ii intereseaza doar sa fure cat mai mult si cum sa faca sa preia stafeta unei persoane care sa nu ii caute prin justitie niciodata. Mai nou se ,,lucreaza,,la o manipulare gen Geoana urmarit la Vantu pentru Antonescu si Ponta ia viitoarele alegeri. Comisarul asta din moment ce il lauda pe un dobitoc inseamna ca este mai dobitoc ca respectivul. SOMNUL RATIUNII NASTE MONSTRI.

 2. Care comisar Ciolan sau Cocos)).Nu a facut NIMIC pt agriculrtura Romaneasca.Nu a tras nici o ,,sfoara,, .Daca ceilalti se zbat in PE pt tariile lor ai nostrii nu numai ca nu fac nimic dar ca niste sado-masochisti infunda Romania mai mult in groapa cu mizerie.

 3. Radule daca poti sa-i spui lui Alessandra sa-si dea jos bratariile caci ii zangane ca niste clopotei.E un lucru foarte enervant.

 4. Dacă aşa a zis ministrul, că “datoriile este zero”, înseamnă că zero “este” datoriile. Până la urmă, ne-a zis-o ditamai ministrul care, ca o confirmare a valorii sale, a fost felicitat ptr. succesul reformei în educaţie .
  Deci, că să devii ministru de “succesuri”, îţi trebuiesc câteva condiţii cum ar fi :
  1) Diplomă de bacalaureat … “nema”.
  2) Să ştii să calculezi viteza pumnilor prezidenţiali mai ales când aceştia-s aplicaţi copiilor între 0-11 ani, astfel încât să convingi tot OTV-ul că de fapt Băsescu i-a oferit o eugenie puştiului cu pricina.
  3) Să nu fii “crimonologen”.
  4) Să ştii măcar un judeţ din România, cum ar fi de pildă “judeţul Timişoara”, ca să dovedeşti că eşti as la geografie.
  4) Să ştii să “vorbeşte bine româneşte”.
  5) Alte condiţii “geniale” stabilite de PDL, de Băsescu şi / sau de şleatca lor ordinară, cum ar fi de pildă şă ştii să te pui bine cu interlopii şi să obţii cât mai multe voturi.
  Cred că e concurenţă mare la “editări fraze” între “tuta lu” tata” şi Funeriu. Ei “este două modele” demne de urmat de către tinerii pedelişti ! Ptiu, să nu fiţi de deochi !

  • Daca nu stii “jud.Timisoara” sa stii macar “jud.Ploiesti”.
   A 6-a conditie ar fi sa-ti ei bacalaureatul la 24 ani.
   Ar mai fi si a 7-a : sa stii sa “branconezi” bine.

 5. IN PRIMUL RAND DANIEL FUNERIU ESTE UN ZERO …BARAT..NULITATE ABSOLUTA .

  SUNTEM “IMPRESIONATI” DE FELICITARILE COMISARULUI EUROPEAN PENTRU AGRICULTURA ADRESATE…LUI FUNERIU…SUNTEM CHIAR ULUITI…AVEM GARANTIA “SUCCESURILOR” IN EDUCATIE…CU ASA UN MINISTRU..ESTE SUFIECENT SA IL PRIVIM SI SA-L AUZIM VORBIND..CA SA RALIZAM IMEDIAT CA..”VIITOR DE AUR ..TARA NOASTRA ARE”…DANIEL FUNERIU ..MINISTRUL CU BACUL IN AER..ASA CUM ESTE SI EL IN ALE EDUCATIIEI….AERIAN..OARE NU SE SPERIE DE CEEA CE VEDE CAND SE PRIVESTE IN OGLINDA?

 6. Pe de-o parte funeriu a facut Bac-ul corect, dar atata timp cat nu se aloca banii si sunt tratati cu dispret si indiferenta profesorii, va fi blana sistemul de invatamant si astfel calitatea resurselor umane va tot scadea, implicit productivitatea. O sa ajungem sa importam doctori chinezi, profesori chinezi…

 7. Stau si ma minunez cum a trecut neobservata perla lui boc: “”Romania nu poate rata sansa de a pierde trenul european al seriozitatii, stabilitatii si consolidarii economice!” Asadar, el ne anunta ca ne ducem in prapastie, iar noi nici nu clipim?

 8. Am vazut si eu aseara cum spaniolul ala, a confundat-o pe EBA (cred ca voit) cu Ceausasca. Eu nu cred ca exista o alta tara care sa aiba un asa exemplar, ca reprezentant in PE. S-a tot vorbit in emisiune despre nepotismul care a facut posibila asocierea regimului basist cu comunismul. Eu cred ca este mult mai rau! Sa ne inchipuim pe oricare dintre copii lui Ceausescu, parlamentari europeni, si sa-i comparam cu EBA. Nici o legatura! Atat Nicu cat si Valentin sau Zoe aveau scoala serioasa in spate. Nu-l poate nimeni contesta profesional pe Valentin, iar despre Zoe am aflat lucruri bune ca matematiciana. In antiteza, analfabeta noastra(si asta la propriu vazand cat de poticnit citeste) chinuie saptamanal PE cu discursuri din care, sigur, nu pricepe nimic. N-ar fi rau daca pe viitor s-ar face emisiuni de televiziune cu discursurile penibilei asteia, macar sa dea benga in tacsu. Puteti sa va imaginati ca, daca astia castiga alegerile in 2012, in afara ca o sa avem (sigur) Udrea premier, proasta asta o sa fie ministru peste vre-un turism, sau de ce nu, chiar la externe (pentru ca fetei ii plac calatoriile)

 9. Agenda pare sa fie in curs de completare..e doar o chestiune de constiinta inainte de orice..si de ceva ce conteaza cel mai mult in viata pentru fiecare dintre noi..
  CEEA CE CONTEAZA PENTRU MINE ESTE FOARTE CLAR …AM PRECIZAT DE FIECARE DATA..DE ZECI DE ORI…
  DOAR TIMPUL POATE DOVEDI..CINE CE PRIORITATI ARE…PENTRU VIITOR…

Leave a Reply