In momentul de fata, la DNA are loc o confruntare intre Elena Udrea si Alina Bica, cele doua vechi prietene, implicate in dosare penale. Putem presupune ca escapada celor doua la Paris de anul trecut, de ziua indragostitilor, a fost filata si monitorizata in beneficiul DNA.

Si pentru ca tot s-au plans toti ca a disparut link-uk cu faimoasele poze de filaj de la Paris, un telespectator fidel si avizat imi trimite un link, pe care-l impartasesc cu voi. El are mult mai multe fotografii decat cele prezentate initial.

Iata-l : http://www.arhiblog.ro/cenzura/

 

10 COMMENTS

 1. AU AVUT CONTURI COMUNE? DACA DA,DIN ACELEASI SURSE ,ATUNCI SA TERMINAT CU ELE IAR CEILALTI DOAR DACA COLABOREAZA MAI SCAPA DE CITIVA ANI IN PLUS!

 2. Dl Tudor,sunt convins ca putregaiul e dospeste in asazisele departame te anticoruptie antinustiu ce
  In justitie la vf siteritoriu este mult mai nasparlu decat produsul lor:baseala.udrula,basau,gasca.
  astia de “jos” sunt adevaratiieroi,ignorat9 de lume.doar prin eibasau sibasealaa putut exista
  Doar asa o primata bolnava a ajuns rege si familia de macai a devalizat tara.

  DUOAMNA LURCI KOVESI TRE SA RASPUNDA IN FATA CURTIIMrtiLe cu restul de oldasi.
  in privinta udrulei eu poporul am dat verdictul:oparita cu smoala ca sa se vinndece gonoreea nationala.
  de basau stiti cam ce i as face eu.sus catmai sus l as inalta

 3. Bugetul ţării, la fel prostia şi naivii, destul de mare. Mai lipseşte fotografia în care-şi curăţă puchinile de la ochi cu degetul mijlociu, spre o anumită direcţie.

 4. Mai frate catraupoa sa faca ofamilie demacaci.
  Oo graxe coagulase mafia psdistacatdecat,era cevanormal chiar

  DRar bashina voda a facut din intreg statul roman un wc la propriu dupanumele lui!

  ceea cese intampla acum e o timida incercRe de vidanjare.rdar rahatul basitesteenorm

 5. E tare DNA-ul asta daca face confruntari intre prietene (or fi fost prietene sau doar interese?).Sa asteptam cu rabdare.

 6. E prima data cand vad pozele. Putintel pixelate, dar suficient de bune incat sa le “citesc” chipurile celor 3. Cel putin una din ele stia de filaj… Si mai apare in cateva poze un al patrulea chip care priveste incruntat fix in aparat… Coincidenta, probabil.

 7. interesant…..credeam ca DNA s-a apucat de treaba…..dar tot blestemul serviciilor ne paste….cred ca tot ele controleaza butoanele !!

 8. la parnaie pentru jaful incredibil comis de basau, parasutista si minisluga clujeana. la parnaie toata ciuma portocalie!

 9. Telespectatorul avizat e un basist caruia Mircea Badea ii spunea blogaras si gras ca un porc. Mai bine nu ii faceti reclama…

Leave a Reply