“Nu va ascund ca sunt foarte afectata de atacurile provenite din interiorul partidului caruia i-am dedicat 30 de ani din viata mea. Foarte trist. Va multumesc tuturor pentru sprijin si sustinere, dupa cum multumesc tuturor organizatiilor mass-media pentru obiectivitate, in ciuda contractelor pe sume incredibile pe care le primesc de la ministerele Guvernului pentru denigrarea tuturor care nu se aliniaza directivelor partidului. Un partid in care am crezut si am sperat ca poate imbunatati viata oamenilor. Din pacate, a devenit mai rau decat mi-as fi putut vreodata imagina.

De aceasta data, voi merge pana la capat, cu un proces in care partidul sau Dl Stefanescu sa imi demonstreze, mie si opiniei publice, cum tradez interesele nationale ale Romaniei”, este mesajul transmis de Comisarul European Corina Cretu.

Saptamana aceasta, Corina Cretu (PSD), comisarul european din partea Romaniei, s-a aratat socata de atacurile care vin la adresa ei din interiorul partidului, dupa ce si-a permis sa critice public Guvernul de la Bucuresti.

Scandalul a inceput de mai mult timp, dar s-a acutizat in ultimele zile, dupa ce Corina Cretu a precizat pe Facebook ca valoarea studiului de fezabilitate pentru cele trei spitale regionale de la Craiova, Cluj si Iasi este de 1,8 milioane de euro, nu de 250 de milioane, asa cum se vehiculase in spatiul public pe mai multe voci, inclusiv cea a lui Darius Valcov.

“In cadrul intrevederii avute cu doamna prim ninistru, Viorica Dancila, luni, 29 octombrie (foto), la Bucuresti, am convenit ca Guvernul Romaniei sa transmita Comisiei, in perioada urmatoare, propunerea Romaniei in ceea ce priveste modalitatea prin care se doreste continuarea finantarii acestor 3 spitale, astfel incat sa ne asiguram ca banii alocati in acest scop din fonduri europene nu vor fi pierduti”, a scris, joi, pe Facebook Corina Cretu, precizand ca in cazul in care autoritatile de la Bucuresti nu doresc sa utilizeze fonduri UE pentru spitale, Programul Operational trebuie sa fie din nou modificat, fiind “nevoie de o solicitare din partea autoritatilor nationale”, a scris Corina Crețu pe Facebook.

“Îi transmit doammei comisar european că dacă vrea să transformăm chestia asa în instanță e OK. Repet, i-am cerut să nu uite că a ajuns acolo pe listele PSD și să nu uite că este româncă. Dacă ministerele decid să facem anumite proiecte în parteneriat public- privat și nu în sistemul negociat de guvernul Cioloș, eu am încredere în guvernul PSD. Dacă vrea să mergem în instanță, mergem în instanță.  Nu trebuie să plătim ca și cum am face 10 spitale în loc de trei”, a declarat Codrin Ștefănescu în direct la Antena 3.

5 COMMENTS

 1. cind ai o masina, se uzeaza mecanic. o mai repari o mai bibilesti apoi o schimbi. prea mult costa.
  dar se uzeaza si moral. chiar daca functioneaza, o schimbi. vrei ceva nou.
  ……
  psd…stie de uzura morala? stie ca o multime de oameni nu vor mai avea pe cine sa voteze daca se continua tot asa?
  incredibil, am “coborit in strada”.

 2. Daca eram in locul coanei Corina (Cretu) nici ca-i bagam pe astia in seama, atata pot atata fac. N-a reusit sa scape de anumite metehne dambovitene, si-a pus poalele-n cap si dai si ia-l pe conu’ Stefanescu & Co la chelfaneala ceva mai diplomatic, ii da pe astia in judecata.
  Spectacol complet.

 3. “Cine nu spune o poveste nu primeste pomana,la munca ce dracu’!”In sabii sa ne taiem sau in buzdugane sa ne lovim!Avantaj la puncte…. Stefanescu!Nici nu se infiintase partidul si ea cotiza,sunt 30 de ani de la revolutie?!Dom’le ce repede trece timpulLe are cu cifrele!Sa recapitulam,sunt 1,8 mil.dar de fapt sunt 120 si ajunge la 450 mil.per spital,ce ti-e si cu cifrele astea,o dam in teoria relativitatii calculand,umflam pe ici pe colo prin partile esentiale si punem de-o racheta!

 4. E clar ca simte nevoia da se distanteze evident de PSD pt ca vin europarlamentarele si nici dracu (in afara de Ciolos 🙂 nu o mai pune pe lista. Si pt ca tot e moda atacurilor din interior, a zis sa se pozitiineze pro Ciolos dinainte sa fie pe langa listele PsD. A zis bine cine a zis ca e o curva, politica:)
  Fac pariu ca va candida la Ciolos ca altceba nu stie sa faca de 30 de ani. Doar gargara si videochat cu Collin Powel

Leave a Reply