Financial Times realizeaza graficul zilnic al deceselor #coronavirus pe plan mondial. Din el rezulta ca platoul numarului maxim de infectari a fost atins. Si de acum incolo e posibil sa inceapa scaderea, generatoare de relaxare sociala si relansare economica.

Nu stim insa daca vara va aduce o continuare a scaderii infectarilor si deceselor gratie temperaturilor ridicate.

Si daca pandemia va reveni in forta la toamna/iarna.

2 COMMENTS

  1. bună ziua…eu voi insista pe câteva lucruri pe care le-am mai spus …școlile se deschid pe 11 mai in franța și grecia…in franța cu toate problemele ei …la noi nu …pentru că ni se spune că e un pericol monstruos…bun,daca e așa cum se spune ,de ce chemam elevii din anii terminali la școala și la examene? acolo nu e pericol? încă ceva incorect fata de aceasta generație ..nu au dat nici o simulare ,nu s-au putut verifica pentru că ministra a mutat simulările din februarie in martie..cum trimiți copiii la examen haotici,bulversați de stat acasă ,nepregătiți? cine răspunde pentru eșecul lor scolar? sau merge lozinca ,,totul va fi bine,,?…o alta problema ..citesc pe cnn că specialiștii canadieni ,care nu sunt tataru sau vela, spun că epidemia este în scădere în toată lumea … infectările se dublau acum o lună ,azi se dublează la 16 zile …la noi pandemia funcționează invers ? poate explicați și cum în județele conduse de stânga în Romania nu sunt infectari și au un număr mic ,in timp ce în cele PNL e un potop…și cum nici un politician de stânga nu e infectat dar cei de dreapta se ascund prin spitale … poate va interesați cum la vrancea numărul celor infectați era diferit la București ,in presa locală și la nivelul prefectului …nu sunt adepta nici unei teorii,fac parte din categoria celor educați ,care culmea au citit prin natura ocupației și despre pandemii fara a fi doctor,dar în afara de beția puterii data de starea de urgență ,eu nu vad logica unor fapte…

  2. Corect ! Multi ne punem intrebari ,dar nu gasim rasunsuri. Daca am fi avut si noi conducatori,poate alta ar fi fost situatia.Se pare ca ne tot luam dupa ceea ce fac vecinii,sau ce ni se sugereaza.

Leave a Reply