Partidul lui Basescu si Udrea. Atât….
Basescu.Udrea_
Politician, caut iubită! Acesta este anunţul făcut de preşedintele organizaţiei municipale a Partidului Mişcarea Populară (PMP) din Giurgiu care visează la fotoliul de primar, informează valahiatv.ro.
Marius Bogdan Crăcea a declarat, fără nicio reţinere, că o iubită l-ar putea ajuta să câştige alegerile.
A făcut şi o descriere scurtă a iubitei perfecte. Politicianul a specificat că ar fi ideal ca aceasta să lucreze în justiţie.
“Anunţul meu, pe scurt, ar putea fi sintetizat astfel: Politician Giurgiuvean, caut iubită. Alegerile locale se apropie şi trebuie, chiar dacă nu sunt prima opţiune a partidului, trebuie să fiu pregătit din toate punctele de vedere. Mi-as dori ca iubita mea sa fie din justitie, judecator sau procuror”, a spus Marius Bogdan Crăcea.

11 COMMENTS

  1. Cauta si iar cauta “tinere bavarez” dar nu prin anunturi. Pana la urma nu conteaza meseria consoartei, conteaza sa te intelegi cu ea si-n primul rand sa te accepte. Noi barbatii le cautam iar, vrem nu vrem sa recunoastem ele ne aleg si ne accepta.

  2. Mare e gradina… Faza tare este ca asta chiar ar putea sa-si gaseasca prietena visurilor sale cu iz de justitie… Da’ n-a scris daca o vrea la pachet cu o pereche de … catuse ..

  3. Fotografia cu Udrea e putin neclara… Si nu ma pot dumiri… Ce troneaza in farfuria ri ? Seamana cu un … deget urias 🙂 Ca sa nu par rautacios am sa raspund tot eu: un fabulos carnat de Plescoi

  4. Daca ne asteptam ca butadele indoielnice din partea oamenilor lui Basescu sa treaca drept discurs politic, ei bine, nici o sansa; numai jupanul are dreptul sa hahaie la electorat si sa dea replici de pifan beat ziaristelor (imprudente) care-i pun intrebari concrete. Altfel, bantuit de furia moralizatoare care face prapad prin partidele “istorice”, PMP-ul, sau cum i-o mai zice, da afara pe oricine nu respecta cenzura, desi aluzia activistului eradicat la profesia eventualei candidate la afectiunea sa (si la “urcatul pe masa” ca demosntratie de afectiune) sustine discursul actual al fondatorului cu privire la excesele justitiei independente. Daca iubita potentiala e procuror sau judecator si potentialul primar reuseste s-o aduca la “masa” tratativelor sentimentale, viitorul administratiei locale e asezat (gen) pe modelul cunoscut al “coruptilor” fostei administratii, asta-i ce spune si Basescu, more or less in ultima vreme. Eu cred ca cenzorul a facut exces de zel si ca trebuie reintegrat personajul, ca nu dai un om afara din banda pentru a-si fi urmat seful pana in fundul discursului sau politic!

  5. Continued. Vaz pe DCNews ca cenzorul s-a conformat si l-a luat inapoi pe oaia neagra Cracea, cu scuzele de rigoare (ha-ha-ha, la loc comanda, cretinule, te iei dupa fatucile liberale tip Gorghiu? Noi nu suntem c…ciosi!) Bravos Miscare, halal sa-ti fie!

  6. un penibil fara margini ..personal cred ca e o strategie de campanie electorala si de lansare a candidaturii …dar jenanata …altfel nu se explica circul de la conferinta de presa ,darea afara din partid si reprimirea sa in partid …ma intreb daca se vor gasi persoane care sa voteze un astfel de personaj …

Leave a Reply