Crima socanta facuta de un politician rus din partidul lui Putin

Un ales local din Kamceatka, bogat, Igor Redkin, în vârstă de 55 de ani, s-a predat poliţiei după ce a ucis ”în mod accidental” un bărbat tânăr, pe care l-a împuşcat crezând că trage într-un urs, în apropiere de satul Ozernovski, relatează The Moscow Times.

Victima, Andrei Tolstopiatov, avea 30 de ani, potrivit cotidianului rus.

Faptele au avut loc la 2 august, iar deputatul local s-a predat poliţiei marţi.

În acea seară, Igor Redfkin ar fi auzit despre un urs care ameinţa locuitori în acest sat izolat.

”Am luat o armă de foc şi am hotărât să-l sperii. Am tras asupra ursului la apus. Am aflat mai târziu că un locuitor din cartier a fost rănit, în regiune, aproape în acelaşi moment, şi că a murit la spital”, a declarat el site-ului loca de ştiri Kam24.ru.

Justiţia l-a plasat în arest la domiciliu până la prezentarea concluziilor unei anchete cu privire la crimă.

ÎN STARE DE EBRIETATE

În această regiune sălbatică a Rusiei se află aproximativ 20.000 de urşi, care intră cu regularitate în contact cu oamenii.

Igor Redkin – un coacţionar al unei companii aeriene, a cărui avere este estimată la opt milioane de euro – ar fi fost în stare de ebrietate când şi-a împuşcat victima.

Deputatul local – care riscă doi ani de închisoare – şi-a suspendat calitatea de membru al Partidului Rusia Unită al lui Vladimir Putin şi s-a retras din campania în vederea unei realegeri în Parlamentul local din Kamceatka.

În afară de acest scandal, Igor Redkin este vizat în altă polemică.

Compania aeriană la care este acţionar, Vitiaz-Aero, s-a aflat joi în centrul unei drame.

Un elicopter al companiei s-a prăbuşit într-un lac, în regiunea Kamceatka, un accident soldat probabil cu şapte victime între cele 16 persoane care se aflau la bord, 13 dintre ele turişti, inclusiv un copil.

Leave a Reply