Batalie imensa in PNL. Intre doi fosti aliati si prieteni.

Asadar, cine sa fie candidatul PNL+PDL, Crin sau Iohannis?

crin sau iohannis

 

16 COMMENTS

  • Ciolannis acest dulap sasesc vandut pe post de bidenmeir unuui popor prostit si hranit de dimineata pana seara cu gogosi propagandistice… o insulta grosolana a defunctului partid PNL. Fie-i tarana usoara!

 1. Oricare ar fi, s-au dus pe copca. De fapt, oricare alt candidat al dreptei. De ce ? Din prea multa dragoste pentru basau interlopul. Asa sa le ajute Dumnezeu !

 2. hmmmm…..vai de palaria noastra, la cultura o unguroaica analfabeta , mai lipseste un presedinte neamt!!! Halal natie mai suntem! Rusine politicienilor romani!

 3. SA ALEAGA PE CINE VOR EI ACUM, POPORUL VA ALEGE IN DECEMBRIE SAU CAND SUNT ALEGERILE. INTR-O DISPUTA CU PONTA,ANTONESCU STIE MAI MULTE TREBURI DECAT IOHANIS,DAR SA VEDEM PE CINE DESEMNEAZA PNL-UL.

 4. Vorba domnului Badea, amândoi. Sau, și mai bine, TOȚI marii oameni politici de dreapta – închizători de spitale, de altfel, sau cel puțin proaspăt aliați ai acelorași închizători de spitale – să candideze astfel încât lectoratul să aibă ocazia să le… mulțumească!

 5. Domnule Radu Tudor,

  daca PNL fuzionat sau nu…il va stabili pe Klaus Iohannis ca si candidat….deja lucrurile sunt clare si in turul 2 …se va juca totul pe “cartea Basescu”
  Veti avea marea supriza ( sau poate nu ) ca ….Dreapta il va sustine pe Cristi Diaconescu,iar Iohannis va pierde in turul 1 ..cu brio si felicitari !!!!
  O finala Ponta -Diaconescu…este INTERESANTA !!!!
  Si desi nu pare….este foarte greu de prevazut finalul !!!
  Daca Ponta candideaza…..daca Iohannis candideaza …daca….
  oricum Basescu va sustine un candidat astfel incat sa-si asigure..continuitatea…politica…. in libertate !
  Sa dea Dumnezeu intelepciune celor ce hotarasc candidatii astfel incat …..SA AVEM SANSA unei altfel de politici dupa noiembrie 2014 !!!!!!!!!!!!!
  DAR>>>>>>>>>>

 6. Pentru ca in confruntarea Ponta-Antonescu cel din urma ar avea un comportament lipsit de eleganta si diplomatie( cum a dovedit, dealtfel), candidatul sa fie Iohannis.Pe mine m-au convins insa ambii pnl-pdl-isti sa nu le ofer votul meu.

 7. „Noi, penelistii, nu mai putem ramine nicio clipa in USL! Noi… ne-am dat seama ca Ponta n-are nici un gind sa-l lase vreodata pe Antonescu sa fie presedinte!”

  Frati penelisti, cita dreptate ati avut! Noroc ca ati plecat la timp, altfel cine stie in ce ipostaza jalnica ar fi fost Antonescu acum, cu raul asta de Ponta. Doamne, nici nu vreau sa-mi imaginez!.
  Cit despre candidatura, decit sa nu-l lase Ponta sa candideze, infinit mai bine e sa nu-l lase Johannis! Caci dulce ca mierea e glontul patriei!

 8. nici unul,sa-i ia dracu pe toti cu basau in frunte.

  cum se imparte cascavalul,tot o batalie e,rumania devine cimp de lupta a snobilor ghertosi hoti si prosti.

  se impart se unesc iar se despart.,se divid ca amibele!

  ..ciolanu’ frate ciolanu,osu ce a mai ramas ii inebuneste mirosul’

  batalie in USL apoi batalie in PNL,
  in basire e batalie….batalie generala frate!nu stiu, in PSD e batalie sau astia-s incolonati militareste dupa ponta socru si dragnel?

 9. ,,COLPO DI SCENA,, candideaza la prezidentiale Ghise,pe cuvantul meu daca nu e mai bun decat astia doi.De la ruperea USL a ramas leal partidului luandu-i apararea ori de cate ori a fost nevoie,e antibasist demonstrat,nu a lovit pe nimeni pe la spate si mi se pare un om cu bun simt in plus nu planeaza asupra lui nici un dosar.Cred ca daca il alegeau pe Ghise obtineau un procent mai mare decat va obtine unul din cei doi.Referitor la intrebarea ta:mi-e indiferent care din ei va fi,oricum nu voi vota cu nici unul din ei,amandoi sunt tradatori,nu mai vreau un presedinte ca basescu.

Leave a Reply