Home Articole Cu cine votati peste 27 de zile?

Cu cine votati peste 27 de zile?

4057
94

Mai sunt 27 de zile pina la primul tur al prezidentialelor.

V-ati decis? Cu cine votati?

ponta klaus-iohannis Tariceanu

 

94 COMMENTS

  • Boicotez votul. Nu vreau sa girez o democratie inexistenta. NU vreau sa girez dictatura judiciara, caracatia securista care a secatuit tara si niste maimutoi pe post de presedinti. Cand o veni unul cu coloana vetebrala si curaj ies la vot, pana atunci nu. A iesi la vot inseamna a ma insela pe mine insami.

 1. – votez impotriva criminalilor de la CHEVRON, EXXON, HELLIBURTON adica votez impotriva mitomanului ceausit ponta si a acolitilor sai gen udrea sau tariceanu.
  – pana acum nu m-a convins absolut deloc propaganda pontist-basista impotriva neamtului, ba chiar au reusit sa ma enerveze indeajuns cat sa ies la vot impotriva coalitiei psd-basescu

  • stai cam prost cu caputul. probabil ai vrut sa zici basiso-liberalul johannis. nu cred ca esti atat de prost sa confunzi psd-ul cu pnl-ul. doar cei 2 corifei basisti blaga – johannis sunt aliatii lui baselu liberalii penali ajungand in jugul basistilor penali. vai de capul lor de rapciugi care inca isi mai spun partid istoric.

 2. Voi vota, desigur, cu soția mea și, în mod sigur, ca de obicei înainte de ora prânzului 😀
  Acum, ca să revin la o abordare serioasă a problemei, da, voi vota pentru Călin Popescu Tăriceanu. Dacă nu intră în turul II, voi vota pentru Victor Ponta.

 3. Cu Tariceanu in turul I, iar daca nu intra in turul II, cu Ponta. Doar n-o sa votez cu iohannis, omul in spatele caruia se ascunde basau interlopul.

  • @Stan Petru Paul,

   Bravo, prietene!
   Mă bucur că ai aceleași opțiuni ca și mine. De altfel era de așteptat câtă vreme am rezonat mai mereu la problemele majore ale Țării. Sunt mai mult ca sigur că ne este alături și @nimabe, prietena noastră comună de odinioară.

   • Corect, gemil,
    asteptam intrarea la parnaie a dictatorului cotrocenist. Iar pentru asta exista doar 2 optiuni de vot: Tariceanu sau Ponta.

     • @protestez,

      Nu nene, nu! Visele dumitale cu bărbați puternici, incoruptibili și drepți te dezamăgesc mai mereu atunci când te trezești în fața unei realitatăți fruste, distonante ]n raport cu irealul pe care-l trăiești zi de zi…visând.
      De asta ești ”otravit” pe interior și împrăștii răutatea asta și pe dinafară eu mai mereu întrebându-mă ce ți-o place dumitale de ești așa cusurgiu. Și nu am găsit nici un răspuns(sau ceva indefinit) cu toate că ne-am cam ciondănit odată timp preț de câteva… coli A4. Ce perspectivă îmi și îți oferi dumitale pentru a mai trăi pe acest pământ cu acest dicton după care te ghidezi TOȚI SUNT LA FEL…NIȘTE CIOCOI! . Mulți clachează și-i păcat de dumneata. Nu pari un om rău. Și asta faci permanent de ani buni(că ne cunoaștem bine-bine de vreo trei ani încoace). Bagi mai mereu bătul prin gard ba în ”ăia” care ne conduc, ba în noi că mai avem o speranță în ei, toți la tine, cei din lumea reală, sunt ”niște răi și niște fameni”, niște ciocoi, grași(de regulă) și îmbuibați(desigur) care sug sângele poporului obidit. Numai politicienii virtuali din capul dumitale sunt probabil cei mai bravi, cei mai incoruptibili, cei mai deștepți, cei mai serioși, cei mai… modești ?! Nu vrei în ruptul capului să ne spui și nouă(știi că eu vorbesc în nume personal dar aici te-ai adresat amândurora) care-ar fi ăia? Ce-au făcut ei bun și vizibil la viața lor pe acest pământ, pentru această Țară? Și-au manifestat ei în această viață dorința de a participa la ceea ce se numește viața cetății fiind în partide reale fie și din cele 44 pe care tot continuui să ni le expui din când în când pe blog? Cum crezi dumneata că pot fi îndreptate lucrurile de către aceștia ? Că de profesori gen Ilie Șerbănescu care critică tot ce-i cade in vizor, căruia nu-i place chiar nimic din tot ce s-a întâmplat sau se întâmplă în Romănia, și care spune, e drept, și multe, multe adevăruri implacabile unele devenite truisme sunt sătul. Faptul ”că suntem colonie” n-o recunoaște binențeles nimeni (persoane importante) dar ce trebuie să facem să începem decolonializarea nu ne spune profesorul; că FMI-ul e rău, e rău dragul de el , și de 25 de ani o spune toată lumea, dar cum am face să ieșim din el e mai greu cu răspunsul și nu ni-l ofera domnia-sa , că bilderbegii, oculta mondială, masonii, globalizarea strivesc economic dar și politic țările mici și neperformante or fi deasemeni niște realități, dar care ar fi pașii de făcut pentru a nu fi atinși de astfel de pericole iarăși nu ne spune distinsul profesor. Cât timp aceste analize se desfășoară ca un monolog în care nu dau și niște direcții, niște pași pe care ar trebui să îi urmeze guvernanții, deci fără de SOLUȚII ECONOMICE ȘI POLITICE VIABILE de înțeles și de unul ca mine fără a fi făcut vreun curs de economie vorbim vorbe fără greutate și care lovesc ca o măciucă politică intr-unii care la un moment dat conduc țara.
      Care-s neprihăniții dumitale și care-s soluțiile lor miraculoase pentru România. Hai, te rog spune-mi și, zău, înainte de a mă buși râsul am să încerc să mă abțin și-am să ”cetesc” despre ce și mai ales despre cine este vorba.
      Ca și când nu ar fi suficient că întreaga presă și majoritatea blogurilor sunt băsiste la greu, mai vin și posturile Antena 3 și RTV cu acel ”echilibru” (să nu cadă cumva în dreapta) asigurat doar de Mihai Gâdea, Alessandra Stoicescu , Mugur Ciuvică și Radu Tudor la ”Punctul de Întâlnire”, (și-aici vorbesc doar de Antena 3). În rest, o cotonogeală la greu venită clar dinspre ”dreapta”, chiar și asumată (nota bene) de către unii și astea doar, (să ne fie clar!) făcute doar în numele poporului și al dreptului la informare . E vorba de cotonogeala aplicată lui Ponta și altor lideri importanți ai PSD care îndraznesc să participe la unele emisiuni. Că mai vin și rare înțepături la adresa fostilor PNL-iști este doar urmare frustrărilor deosebite pe care le traiesc respectivii realizatori dreptaci vizând pe foștii idoli istorici care au făcut intre timp tot felul de suceli și care nu prea mai sunt ceea ce păreau a fi odată.
      Și pe deasupra mai vine și @protestez(da, de dumneata e vorba) care nu-i nici de dreapta, nici de stânga, nici cu UE nici cu FMI, nici cu NATO, nici de nici un fel și-mi spulberă visele. Dumneata ai gândit vreodată ceva plauzibil, nu fantasmagoric, a se întâmpla? Nu nene, sunt realist , așteptările mele sunt mărunte dar durabile, nu cred în oameni providențiali deci nici în Ponta, nu cred că se pot face minuni de către stînga și nici nu cred că dreapta e diabolică precum a fost PDL-ul la grămadă și numai un diavol precum băsescu, sau urmaș al lui băsescu, ar putea stânjeni mersul înainte al Țării. Două lucruri m-au făcut să-l îndragesc (la figurat, desigur) pe Gâdea și Ciuvică care strică, într-un fel, dezechilibrul de dreapta, echilibrând ei numai doi tot dezechilibrul pe care îl constat (și nu le convine de loc ultrașilor raționalitatea unuia ca Gâdea sau Ciuvică, lor desigur plăcându-le Dana și… Oana Stanciulescu sau Mircea Badea) De la Ciuvică am reținut două remarce care m-au făcut să îl admir pentru raționalitatea sa și anume că ”ar vedea a fi suficient ca ăștia care vin(de USL era vorba) să fure mai puțin decât pedeleul” –și asta numai un redus mintal ar putea afirma contrariul ăn ceea ce privește actuala guvernare și ”decât steagul băsist pe Palatul Cotroceni și Palatul Victoria mai bine cu niște steaguri fie ele și secuiești pe niște cladiri steguri cărora noi nu le dăm nicio iimportanță și recunoscute de …mutu”. Pentru că, in definitiv asta a vrut antonescu cu Iohannis vice-premier: căderea Guvernului Ponta mizându-se de el și de basescu că Ponta va ceda și ”nu va indrazni să facă acest troc” impopular. Compromisul cu UDMR la guvernare contra steagului portocaliu pe Palatul Cotroceni și Victoria merita să fie făcut. Cârcotașii și cei rău intenționații nu au consimțit la așa ceva și, precum dumneata, au fost foarte vocali pe aceste teme. Nu-i așa?

     • @protestez,

      Ba da, tocmai de asta am revenit că mă durea capul că pe alții îi doare-n cur de Țara asta. N-am avut ce face. Am dat peste aceeasi serparie si am constatat ca suntem putini, aici, astfel încât , cu argumente, sa le tinem piept.
      L-ați adus și l-ați menținut j’de ”n” ori pe băsescu votând fie cu el, fie cu neica-nimeni, și, prin ricoșeu, cu el, ”omorându-i” și pe năstase, și pe geoană căpuțul vostru unineuronal alegând intotdeauna dintre două rele răul cel mai mare. Și la cele două Referendumuri ori n-ați venit ori ați votat pentru băsescu de-ai dracu să nu vină Ponta cu partidul lui stat. De asta am avut parte, timp de 10 ani, de “experimentul basescu”. Da voi, nu si nu, vreti și acum pe clonele lui basescu, nu pe Ponta. Asta-i capacitatea voastră de înțelegere în momente importante. Votați după 25 de ani de capitalis cu…sulea de frica comunistilor și securiștilor, a mogulilor și a baronilor.
      Au mai rămas pe aici @paris, @alexph și @Stan Petru Paul așa că ”omorâții” și pe ei și ați înfrânt,voi ultrașii… Dacă atât te duce capul chiar că meriți să te tăvălești în chinuri. Nenorocirea este că suferă și alții de pe urma ta și-a voastră. De parcă PSD-ul l-a vrut pe băsescu nu voi(direct sau indirect că ata nu înțelegi tu. Și-acum gălăgioșii, tot voi.

 4. nu conteaza cu cine voteaza romanii, alesul va fi la fel. cu ce e diferit unul de celalalt ?de 25 de ani aceeasi oameni cersesc voturi si culmea, le si primesc.ponta in astia 2 ani a aratat ca este altfel? iohanis e prea nou in dezbaterea publica, nu putem aprecia corect,tariceanu e acelasi pe care il stim.IN PLUS, DACA PARTIDELE SUNT ANEXELE SERVICIILOR, LA CE VA ASTEPTATI ? DE CE OARE NIMENI NU FACE NIMIC PENTRU ROMANIA ? DUPA ATATIA ANI SUNTEM ULTIMII IN EUROPA LA ORICE. DE LA CINE ASTEPTATI CEVA BUN PENTRU TARA? CEI CARE SUNT, VOR FI SI AU MAI FOST. INDIFERENT CINE VA CASTIGA VA FI LA FEL.

 5. E moda datului afara din emisiuni. Un moderator nu are rolul de a pune la punct invitatii,
  Moderatorul nu exprima pozitii proprii, ci permite tuturor invitatilor sa si le exprime, asigurand acest cadru. Se straduieste sa-i faca pe invitati sa se simta bine si liberi sa vorbeasca, are dreptul la parerea lui, ca de aia a fost invitat, sa-si spuna parerea.
  Pentru mine C. Topescu era pana acum un simbol al ineficientei in presa. Spuneam doar ca ea e cu pacea in lume, flower power tarzie, habarnista in ale meseriei si politicii, care sunt meserii extrem de dure,
  Ce inteleg eu din comunicat? Ca il iubeste mult pe Iohannis si din cauza asta ar trebui eliminati cei care nu o fac. Halal jurnalism!
  Sova are dreptul sa nu comenteze un subiect sau sa respinga o intrebare, daca i se pare nelalocul ei.
  Nu numai Cristinuta este ostila PSD, ci si liberala Dana Grecu sau taranista Stanciulescu.
  singurele emisiuni ale Antenei 3, au ramas emisiunile de stiri, celelalte fiind
  dedicate, in totalitate, nedreptatilor facute de Basescu si justitia aservita, lui Voiculescu.
  Am vazut si eu emisia moderata de tov.Topescuse am vazut cum se comporta cind vorbeste un invitat liberal lasindu-l sa-si duca fraza pina la capat ,iar pe SOVA nu sarind amindoua ca doua tate la piata pt.a nu se intelege ce spune SOVA.
  Cristinuta este ostila PSD, vrea sa plateasca niste polite de cind se facuse PSD-ista si nu a mai ajuns europarlamentara. nu numai cu SOVA a facut asa ci cu orice Invitat PSD
  Din pacate moderatoarea se crede starul emisiunii, sa ne demonstreze cat e de inteligenta.
  Stiind ca-i campanie electorala cum sa-l intrebi pe un purtator de cuvint al unui partid – “este ca aveti disensiuni in rindul partidului ? sau seful partidului are conflicte cu baronii locali ” ? Ce ai vrea sa-ti raspunda ? “in PSD sint conflicte ,acusi ne derstramam”.
  Boala fetelor astea – fatucelor, cum le zice Cristoiu – care modereaza, parca ele vor sa fie deasupra mereu…
  Topeasca are la A3 o emisiune complet neinteresanta la ora de virf , simbata . Cf audientelor , nu se uita cam nici dracu’ la emisiunea ei
  Nu ma mai uit la emisiunile Cristinei Topescu,

  • @Madalina,
   Subscriu.
   Șova, și nu numai el de la PSD, a fost între ciocan(Cristinuța cum îi spui tu) și nicovală, renate Weber pnl-pdl-ista fosta consilieră a lui Băsescu, fostă șefă la ONG-ul lui Soroș.

  • M-am uitat din intimplare la emisiunea d-nei Topescu si m-a frapat agresivitatea ei impotriva d-lui Sova…Ba mai mult, dupa emisiune, a avut tupeul sa-i trimita d-lui Ponta un comunicat de presa prin care anunta ca nu-l va mai primi pe Dan Sova la emisiunea ei…http://www.dcnews.ro/cristina-opescu-dan-ova-un-discurs-model-basescu-imi-rezerv-dreptul-de-a-nu-l-mai-invita-in-emisiuni_455505.html
   N-am avut niciodata o simpatie deosebita fata de Cristina Topescu, imi aduc aminte cum, dupa moartea lui Ionut,invitata la diverse emisiuni ale Antenei 3, apara cu agresivate cauza ciinilor si nu ale bietilor copii, victime nevinovate ale nepasarii admnistratiei bucurestene in problematica ciinilor maidanezi…A trebuit sa moara un biet copil nevinovat pentru ca situatia sa fie cit de cit reglata…

   • de ce au mai angajat-o la A3 pe aceasta disperata? a slujit la trustul lui burci traficantul de copii, normal ca apara maidanezii; prin 2000 aparea la tv italiana si blama curatarea maidanezilor din capitala; sa isi ia acasa milioanele de maidanezi si ea si bardot aia senila si sa nu mai ocupe timp de antena sambata seara in prime time

 6. Tariceanu in turul 1. (Ar fi fost Ghise, dar daca n-a strans semnaturile, n-am ce face.) In turul 2 vedem noi.

 7. cu Tariceanu in primul tur; in al doilea tur cu Ponta daca nu intra Tariceanu; cu Ponta de nevoie, nu ca as fi foarte incantata de el

 8. Cu Johanis…avem nevoie de un motor nemtesc si corectitudine germana…nu mitomani si plagiatori damboviteni!

  • ia-ti un Trabant,are un motor mai bun si mai corect decat iohannis.acest iohanis si corectitudinea, se impaca precum apa si uleiul.s-a vazut deja.

  • carmenuto votezi cu cine vrei e dreptul tau. dar sa nu minti in halul asta cu neamtul cel cinstit si corect. probabil ca nu stii ca johannis nu e neamt si sas. probabil nu stii ca bube are in cap si avere. altfel nu ai scrie tampenii de genul asta.

 9. Tăriceanu.

  Dacă Tăriceanu nu intră în al doilea tur, iar Ponta vrea votul meu – presupunând că-l doare undeva – atunci Ponta și al său PSD să semneze pentru suspendarea lui Băsescu PÂNĂ la primul tur.

  Da, știu, “dacă și cu parcă”…

 10. Din aceste 3 fotografii, cu cine:
  1.Tăriceanu, are prea multe cozi netăiate de justiţie, nu baliverne(una e cu vînzarea platoului Mării Negre-despre care nu a vorbit nicio clipă, de care nu poate nimeni uita şi nu numai)
  2.Johanis/Iohanis sau cum s-o scrie, pentru mine, nu prezintă nicio garanţie, cozi, cozi, cozi netăiate de justiţie, repere:
  – vînzarea de copii, poate localnicii ştiu mult mai multe dar nu vorbesc,
  – 6 case, niciun cadru didactic care şi-a făcut meseria onest, neimplicat politic sau afaceri legale sau nu, nu are 2 case, dar 6!!!,
  – chiriaş în ţara ta, pe proprietatea ta cumpărată cu sudoare,
  – vorba din bătrîni,,,,mutu f..e pămîntul”” sau,,,,decît cu capu-n nori, mai bine pe pămînt”””, sau,,,,prompteristul cititor împedicat””” unde şi cînd a învăţat să citească??? cînd va reuşi să vorbească cursiv, atunci, poate mai are o şansă…
  3. Ponta, are şi el codiţa lui: cea cu jandarmeria SGG sigla guvernului pe hainele lor la Pungeşti- nu trebuia să intervină în forţă, el nu trebuia să acţioneze în forţă verbal, trebuia să comunice, să vorbească cu locuitorii din zonă, să-i trimită pe troglodiţii, puturoşii, cerşetorii de voturi care sunt în guvern, plătiţi gras să convingă oamenii din zonă, opoziţia aproape a stat non-stop acolo şi i-au convins altfel pe oameni. Nu numai în Pungeşti, va fi în puieşti, Perieni-tot judeţul, cu siguranţă vor fi multe revolte, asta din cauza guvernului, că nu comunică, nu răspunde la întrebările populaţiei din zonă, preferă să lase spre manipulare în zona respectivă opoziţia prin revolte???…nu e bine domnule Ponta!!!(atît am să-i reproşez, în rest, orice individ care a absolvit o facultate reală, nu la second-hand, trebuie să meargă mai departe, cu capul pe umeri şi picioarele pe pămînt).
  4. Ceilalţi, nicio şansă, împreună dacă vor aduna 6-7% din votul celor prezenţi real la urne, că listele sunt rotofele rău tare…(dacă-ţi mai aminteşti, am spus cu cel puţin două săptămîni înainte de a fi votat, de dl.Diaconu că va aduna cam 6-7%, chiar şi cu dl.voiculescu-menţionez, nu îi cunosc, nu am nicio legătură cu politica, cu afacerile), viziunea, părerea mea…

  • apropo de voturile din străinătate, vedeţi că acolo se fac mîrşăviile,,se iau CNP-urile de pe acte, cu promisiunea că rezolvă actele în ţara respectivă” semnătură,,falsă” şi totul pntru vot, dar românii din afară nu ştiu ce se întîmplă cu CNP-urile lor, nici despre semnăturile pe vot, posibil false pe lista de alegători. Pe acele liste trebuie control strict, nu plimbaţi oamenii nevinovaţi şi pedepsiţi.

   • Problema este că diaspora, românii din străinătate sau cum doriți dvs să-i numiți, știu exact pe cine, de ce, și pentru ce votează.După cum probabil cunoașteți, marea majoritate nu o să voteze un boschetar al Gării Pariziene (Ponta) sau un traseist lipsit de moravuri (Tăriceanu).Acesta din urmă este ,,iepurele” celui dintâi, dar nu asta-i important, cât faptul că noi, românii de afară, nu avem unde vota.
    Ba că am fi băsiști, ba că suntem rupți de realitate, vedem cum dreptul constituțional al fiecărui cetățean este ignorat, să nu spun călcat în picioare de către MAE și implicit Guvernul inept și corupt al ,,dottore” VV Ponta.Au pus centre de votare exact în localitățile cu 20-30 de români, iar unde sunt cu miile sau zecile de mii….ioc.Fiind băsiști și mâncători de democrație cu pâine, nu am fost băgați în seamă atunci când am cerut instituirea votului prin corespondență, practicat în toate țările ,,normale” , dealfel.
    Nici o problemă, vom vota cum putem, dar să nu mire pe nimeni că nu trimitem bani în țară, că nu punem de vreun IMM sau ceva, sau că vom plăti impozite în altă parte decât România.
    Nu vă mai spun decât un lucru, votați pentru viitorul copiilor voștri și nu după cum vă taie capul, sau vă spune vecinul!

    • Când se vota o dată la 13 secunde la Paris, în 2009, era bine, nu-i așa?

     Auzi la el, “Gogu Boșorogu”. Da, scârboșenie anonimă, în mod sigur așa te-au botezat părinții și la fel de sigur așa te cheamă în buletin. Numai niște anonimi are putea arunca rahat înspre orice politician/candidat dar nici în ruptul capului spre Băsescu, Udrea și restul băsiștilor.

     Vorbești de guvern inept, fascist nenorocit? Unde mama dracului erai când Băsescu și sclavul său, Boc, închideau ~70 de spitale și, astfel, trimiteau la moarte numeroase persoane bolnave, mai ales bătrâni?! Aaaaa, n-a crăpat nici o rudă de-a ta, așa că te doare-n fund! Și mai ai tupeu să negi că ești un băsist ordinar. Ipocritul dracului!

     Mai sunt multe specimene ca tine care fac de rahat pe restul în afară? “Brand” de țară, nu glumă!

     • MADALINE, SE VEDE CA TRAIESTI IN ROMANIA. AI ADOPTAT COMPORTAMENTUL LUI BASESCU IN TOTALITATE. DACA OMUL ARE ALTA PARERE TREBUIE SA-L INJURI? ASA CREZI TU CA ESTI MAI DESTEPT? INVATA SA TE PORTI CIVILIZAT.BOC SI BASESCU AU INCHIS SPITALE SI AU FACUT NENOROCIRILE ALEA AJUTATI DE PSD-ISTII LUI OPREA SI DE UDMR.CINE A RIDICAT MANA LA VOT? BOC SI BASESCU SINGURI? SI INCA CEVA, TU FACI TARA DE RAHAT, PRIN COMPORTAMENTUL TAU , NU OMUL ALA CARE MUNCESTE SI TRAIESTE AFARA. ACOLO NU-TI DA NIMENI DE POMANA CUM ITI DA TIE .DACA TOT ESTI SUPARAT PE BASESCU ,E BINE SA FII SUPARAT SI PE CEI CARE L-AU AJUTAT SA FACA MAGARIILE ALEA. ALTFEL NU ESTI CU NIMIC DIFERIT DE EL.

     • Așa-i, moșule, sunt fascist, nazist, băsist și tot ce vrei matale.Plătitor de pomeni electorale, chiar.Am votat la Paris la fiecare 13 secunde, mai abitir decât morții lui Dragnea la referendum.Ce am mai făcut?Sau mai bine zis, ce nu am făcut…
      Dar,de fapt, cui să-i explici toate astea?Unui semi-cuvântător atât de neînsemnat încât l-aș putea strivi ca pe o muscă, dacă tot sunt ditamai fascistul anonim?
      Tataie, bagă-ți mințile în cap și nu înjura pe oricine gândește altfel decât matale.Nu am ajuns și nu vom ajunge proscriși din cauza unora ca d-ta, doar pentru faptul că-l susținem pe X și nu pe Y, așa cum vreți voi.
      În sfârșit, Mădăline, să fii sănătos și să trăiești bine!

     • GogulLuiPeștePrăjit, observ că folosești placa “morților lui Dragnea”, exact manipularea făcută de Băsescu! Citește asta: http://radu-tudor.ro/au-mai-ramas-1-999-992/ . Ai tupeu să-i insulți și domnului Radu Tudor inteligența, aici, pe blogul său?

      M-ai strivi ca pe o muscă? Interesant. Foarte pacifist și foarte ne-fascist din partea ta.

      Observ și că n-ai comentat deloc referirea la închiderile de spitale făcute de Băsescu și Boc. Lasă-mă să ghicesc: alea au fost măsuri bune și chiar trebuiau luate. Ce mai, gândire de român adevărat și, să nu uit, patriot.

      Cum ziceam, ești un băsist ordinar care duhnește a mentalitatea adusă/creată de regimul bețivanului și mafiotului de la Cotroceni.

 11. Stimate d-le Radu Tudor,

  Astept cu interes Punctul de intilnire, aveti 2 comentatori de exceptie: Bogdan Teodorescu si Marius Pieleanu.
  Cu cine votez? Imi pare rau dar ii dau dreptate d-lui Dan Sova: sa il ai pe Crin Antonescu si sa-l alegi pe Yohannis candidat la prezidentiale…
  Oricit de blamat este Victor Ponta, consider ca este un bun presedinte pentru Romania, tinar, dinamic, cu o buna reprezentare in exterior, cunoscator a 5 limbi straine si o buna cunoastere a cancelariilor occidentale…Deci votez Victor Ponta, nu spun mai multe ca sa nu ma trezesc cu insulte din partea altor comentatori de pe blogul dvs.

 12. Sigur NU votez cu Ponta !!! Pentru ca trage dupa el un sistem corupt care-l are la mana si care-l va transforma in scurt timp intr-un mic dictator.Cine se iluzioneaza ca va veni Ponta si se va da liber la hotii pt baronii in rosu pt ca Justitia se va ocupa de portocalii cred ca se inseala.Daca va castiga Ponta atunci Departamentul de Stat se va implica direct si fara perdea in activitatea DNA.Nici ei nu mai suporta acest munte de coruptie cu toate ramificatiile ei.Au rabdat 10 ani pt. ca asa au fost facute jocurile,in favoarea lui Basescu dar acum vor spune STOP.Eu sper sa vina un presedinte care sa dea garantii ca justitia va functiona independent de politic asta insemnand ca vinovatii sa nu mai scape de cercetare si executare a pedepsei iar nevinovatii sa infunde puscaria.Ponta cu siguranbta NU este acel presedinte in fata Occidentului.Il vor accepta dar presiunile pe el vor fi imense si de frica va executa la virgula tot ce va veni de afara, acele 11 puncte se vor repeta in fiecare luna a mandatului sau.Mai bine vine un presedinte cu imagine buna afara care sa nu fie atat de strans monitorizat si asistat in tot ceea ce face.

  • Votez cu oricine va spune pe cine va sprijini pentru functia de premier. Il voi vota chiar si pe Ponta, daca il promoveaza pe Maior.

 13. Votăm pe oricine în afară de Ponta, Vadim și Funar.Aceștia sunt problema, iar restul candidaților pot fi soluția dacă vrem democrație, Stat de Drept și alte marafeturi.

  • ce treaba ai tu cu democratia basisto-liberalule. dupa tine singurii care sunt democrati sunt base si pupilul sau johannis?

 14. Eu voi vota, în primul tur, cu domnul Tăriceanu, în speranţa că va avea suficiente voturi pentru a intra în turul al doilea, desigur, cu domnul Ponta. Sper ca, dacă asta se va întâmpla, să-i lovească damblaua pe leprele băsiste. În turul al doilea, mai vedem, dar în nici un caz cu meditatorul 😉

 15. Cu cel care-l va coopta la conducerea tarii pe Dr.Calin Geeorgescu si Programul sau de Dezvoltare Durabila. Pe cel care va declara public, ca exploatarea gazelor de sist nu se va produce in conditiile actuale, ca Rosia Montana va fi redata Romaniei si Romanilor si nu in ultimul rand, pe cel care va face publica descoperirea din Muntii Bucegi si nu numai. Pe cel care va indrazni sa ceara socoteala Guvernatorului BNR pentru ingineria financiara de adaugare/taiere a patru zerouri, fapt ce a condus la un asa zis start al salarizarii, existent la nivelul anilor 1970. Daca, vreunul din cei trei este capabil de toate acestea, atunci va primi votul. M-am saturat de supusi, executanti umili si tradatori de tara si neam romanesc. M-am saturat sa-mi vad tara jefuita si natia romana umilita, saracita, redusa la tacere, batuta si izgonita din propria ograda.

 16. Pe Tariceanu.Daca nu ajunge in turul 2 nu o sa merg la vot.Nu pot sa-l votez nici pe Ponta nici pe Iohannis.Cel din urma e cam basist,iar Ponta,din pacate,nu m-a convins.

 17. Turul 1 = D.D.
  Turul 2 = Daca nu intra D.D. atunci cu C.P.T. Daca lipseste si acesta , nu merg la vot.

 18. Categoric nu voi vota cu Ponta pentru declaratia asta:
  “Credeţi-mă, pentru că vorbesc ca un fost procuror intrat în politică, ceea ce este important este că în ultimii ani – şi nu îmi exprim doar punctul de vedere personal ci mă bazez pe rapoartele Comisiei Europene şi Transparency International – am construit instituţii independente anticorupţie şi am realizat reforme importante implicând transparenţa cheltuielilor publice deoarece corupţia este direct legată de cheltuielile publice. Suntem într-o direcţie bună dar încă mai este mult de făcut”.

  Sursa: http://adevarul.ro/news/politica/premierul-victorponta-corriere-della-sera-reprezint-generatia-politicieni-nuaccepta-coruptia-1_542fbe840d133766a8a88678/index.html

  Domnu Dan sa fie in primul tur! Vot de protest! In turul doi stau acasa si mai uit cum se bat koabitacii!!!

 19. Stimate d-le Radu Tudor,

  Multumim pentru excelenta emisiune Punctul de intilnire. Sondajele prezentate in premiera sint graitoare si sint si imaginile pe care noi toti le facem ca previziuni…
  Horia Bernea spunea “Aveam şansa unui Rege adevărat, monumental şi smerit, modest şi impozant, expresiv şi economic în toate manifestările lui.”
  Din pacate nici unul dintre cei 14 candidati nu are aceste calitati…Yohannis este doar inalt, nu si impozant…Gingav dar nu expresiv si economic, a face economie de cuvinte nu inseamna ca esti stralucitor automat…Votez Ponta pentru ca este tinar, are o familie frumoasa si are sansa de a invata sa fie smerit, impozant, modest si expresiv…

 20. Tariceanu primul tur. Daca ia Ponta peste 10 procente deasupra lui Iohanis, nu ma mai duc la turul II. Daca ia sub 10 procente, ma duc in turul II sa il votez pe Ponta. Iohanis este reprezentantul lui Basescu, nu trebuie sa ajunga presedinte. Ponta cred ca pregateste terenul sa ajunga si el dictator, deci foarte greu sa il votez.

  • bogdan,
   pe ce te bazezi cand spui ca Ponta se pregateste sa devina dictator ? Pe propaganda basista sau pe propria ta gandire ? Daca a dat banii (taiati de basau) inapoi oamenilor, daca a redeschis niste spitale inchise de basau, daca a redus tva la paine si s-a dovedit ca e o masura buna, evaziunea fiscala reducandu-se cu 20 %, daca a redus CAS angajator cu 5 puncte procentuale, daca s-au creat aproape 200.000 de locuri de munca de 2 ani jumate incoace, inseamna ca e dictator ?
   Sau poate l-ai auzit tu sa dea ordine justitiei, asa cum face basul ? Cea mai recenta declaratie a basului a fost vineri, 03.10.2014, cand a spus ca procurorii s-ar putea sa-i schimbe calitatea lui Ponta in dosarul Microsoft si ca in cazul lui funeriu nu exista nici o suspiciune ca a luat bani, mita, etc.
   Deci, pe ce te bazezi ?

   • cum pe ce se bazeaza? pe propaganda basisto-liberala. numai johannis 7 case e cinstit, doar el a facut un act democratic participand la trafucul de copii, doar sasul asta a facut atatea meditatii incat si-a permis sa cumpere casel;e alea din buricul sibiului la pret de inghetata!

  • 🙂 Basisti adevarati mai sunt putini, in schimb sunt foarte multi anti-psd, care evident pt ca nu proslavesc tatucul Ponta, sunt numiti Basisti. Din punctul meu de vedere toti sunteti niste basisti, PSD, PNL etc, pt ca v-ati pierdut toti capacitatea de a avea o discutie civilizata fara aruncat de “basist”, “psdist” in stanga si in dreapta. Exact modul de discutie al PDL-ului din vremea lui Boc. Toti care nu erau de acord cu ei erau rusofili comunisti. Same shit acum, doar invers, cine nu e cu PSD e basist. (domnu Radu Tudor, ring a bell?)

   Cine abordeaza modul basist de comunicare e basist, si am vazut multi basisti de rit psdist pe aici in ultima vreme 🙂

 21. Eu nu ii inteleg pe cei care voteaza iohannis. Sa vina sa te minta cu atata tupeu ca are 6 case din meditatii, ca il mai ajuta parintii cu ciocolata, cafea, etc, sa spuna ca se bazeaza pe boc, omul basului, sa te aliezi cu basistii infecti blaga, videanu, anastase, berceanu, boureanu, ioan oltean (care zice sa luam lumina de la iohannis, la fel ca anastase in cazul udrea), duta, talmacean, blejnar, andreea paul vass, macovei, iar in final si cu udrea si restul pmp, intr-un cuvant cu toate putregaiurile acelea umane, mi se pare bataia de joc suprema.
  Oameni buni, in 2004 a fost unul care zicea ca nu poate sa conduca o structura in mod democratic si rezultatele se vad. Nu cred ca un om sanatos la cap doreste continuarea cancerului basist.

 22. votati fratilor cu ponta ca vom ajunge o tara de asistati sociali putem sa ne facem de acum bagajele si sa emigram, defapt asta e si intentia celor de la psd, cu cat mai multi batrani in tara decat tineri cu atat mai bine pt ei, sa i poata cumpara cu o punga de zahar si o sticla de ulei. ma uitam cu interes la radu tudor inainte, credeam ca poate sa existe si jurnalisti independenti de ploitic, dar vad ca m am inselat pupati mana psd ista in fiecare seara, asta e realitatea, incet incet transformati emisiuni la care ne uitam cu interes in circ ieftin gen OTV.
  Ps. am fost, sunt, si voi ramane o persoana de dreapta, si nu voi permite unui batran care cine stie cat o sa mai fie in viata sa mi decida viitorul prin votul lui manjit de uleiul si zaharul psd ist!!! Multa sanatate!

   • corect. cei care au facut praf tara asta sunt asa zisii oameni de dreapta cuibariti in asa zisele partide istorice pnl-pntcd sau pd. cum au venit nenorocitii astia de stanga si au refacut economia au rebvenit nenorocitii astia de dreapta si ne-au bagat iarasi in rahat. si acum se trezesc pupincuristii basisto-liberali sa ne invete ce bun e johannis? pai da e bun pentru propriul buzunar cu hotiile facute.

 23. Il voi vota pe d-l Victor Ponta deoarece este cea mai buna optiune din prezent in comparatie cu celelalte.
  La d-l Iohannis zic pas ca de fiecare data cand il aud, aud cuvintele lui Basescu si ale adeptilor lui.
  La d-l Tariceanu la fel zic pas, caci desi in prezent este in tabara care trebuie, a mai facut cateva gafe prin anii 2009-2011 care il descalifica in ochii mei.
  Restul le zic pas pentru ca sunt neinteresanti.

  • nu pot sa te jignesc si sa-ti spun ca esti prost. daca mai vorbesti in 2014 de comunist inseamna ca esti dus rau cu caputul. voteaza-l pe johannis voteaza hotii!

 24. Eu votez cu Tariceanu in primul tur…daca nu intra in 2 votez cu Ponta e raul cel mai mic.Decat sa vina iar ale Blaga la putere…..Plus daca castiga Ponta o sa vina Maior.

  • Dacă cineva crede că România are “dreapta” şi/sau “stânga”, înseamnă că nu ştie nimic despre politică şi doctrine.
   Întrebat despre contracandidaţi, Victor Ponta despre Funar: Patriot. Este primordial ca viitorul preşedinte să fie PATRIOT. Tocmai de aceea stau în dubiu: Funar sau Vadim. Toţi ceilalţi şi-au dovedit “patriotismul”: au furat de-au rupt.
   Până şi matracuca de Macovei are cinci case. De unde bre?!

Leave a Reply