Duminica, de la ora 19,00, la Punctul de intalnire are loc o discutie sincera, transanta si foarte placuta cu fenomenul politic al anului 2014 : independentul Mircea Diaconu.

Peste trei luni, Romania isi alege un nou presedinte pentru urmatorii cinci ani. Sau poate pentru urmatorii zece. Nu se stie niciodata.

Ce fel de om trebuie sa fie noul presedinte? Ce urme au lasat ultimii 10 ani? Dar ultimii 25 de ani?

Cu cine voteaza Mircea Diaconu la prezidentiale? Stiu, el ar fi fost cel mai bun candidat, dar doreste sa-si respecte mandatul de europarlamentar.

Nu ratati o dezbatere interesanta duminica, de la 19 la 20 cu maestrul Mirce Diaconu.

 

61 COMMENTS

 1. Domnule Tudor dar o emisiune cu redeventele pe care le negociaza victor ponta pe ascuns la secret in momentul asta cu mafia omv cind faceti impreuna cu Ilie Serbanescu?

 2. Ca intotdeauna o sa urmaresc emisiunea ta si imi pare rau ca nu candideaza d-nul Diaconu as fi votat bucuroasa cu domnia sa.In nici unul din candidati nu vad presedintele pe care l-as vrea dar voi alege raul mai mic,pentru nimic in lume nu lipsesc de la vot,nu vreau sa imi fure cineva votul.

  • Conform Constitutiei, presedintele poate fi doar un bibelou bun de pus la expozitie, daca nu este jucator.
   Domnul Diaconu nefiind jucator, nefiind sprijinit de vreun partid, nefiind politician, nefiind decat. . . Mircea Diaconu, va fi un mare presedinte (invizibil). Sau, poate, vizibil numai la Antena 3. (Hmm, cam putin, nu credeti.)
   Dumnealui, ca si mult prea multi romani nu constientizeaza ca politica inseamna “interesul cetatii”, de la polis (πόλης) – oras si tokos (τόκος) – interes, iar democratie inseamna “membru al orasului”, de la dimos (δήμος) – municipiu sau dimosio (δημόσιο) – public si kratos (κράτος) – membru (v. Google Translate – greaca).
   Prin urmare, 15, 16 milioane de ale(r)gatori la sectiile de votare si, procentual, 0,00. . . % decidenti.
   Curata, murdara democratie (ar fi zis conu’ Caragiale)!

    • Aveti dreptate, matematic n x 1 > n, chiar in conditii de mare audienta (dar < 100%).
     Proportional, numarul de idei dezbatute este <= 1/t, unde t – este timpul alocat discutiilor propriu-zise la o singura televiziune (fara timpul pentru reclame).
     Sau, poate, o fi calculul gresit? 😉

     • Prietene, e ciudat sa pui problema asa (mai ales in pseudo-formule matematice). Peroratia asta ieftina de cafenea si alte petarde de fum, nu anuleaza adevarul, adica uriasul impact pe care antena 3 il produce in opinia publica. Dar sunt sigur ca deja stii asta si doar insiri neste cuvinte pompoase, fara sa spui nimic de fapt.

    • Domnu Radu Tudor, enumerati trei argumente solide, din care sa reiasa de ce Mircea Diaconu ar fi cel mai bun candidat la prezidentiale, fireste pentru dumneavoastra.

   • Puteti fi un pic mai explicit folosind propriile cuvinte si idei?Unii sunt mai grei de cap si nu inteleg.

 3. Daca Dumnezeu ne-ar ierta si ne-ar iubi , ar darui romanilor un presedinte care sa iubeasca oamenii , care sa asigure totala protectie copiilor , oamenilor in virsta si suferinzilor , care sa iubeasca tara cu istoria ei , cu marii ei oameni de cultura , cu frumusetile ei unice in lume .
  Daca Dumnezeu nu ne va ierta , vom ramine o tara de robi , condusa de venetici catarati in functii , veniti cu rata si cu traistuta in bat , fara alfabetizarea incheiata , fara buna cuviinta , fara mila , doar hamesiti de dorinta de a parveni , de a fura , de a umili si de a distruge sufletul romanesc .

  L-as ruga pe Dumnezeu sa ne iubeasca si sa ne dea intelepciune tuturor .

  • Daca Dumnezeu nu ne iubeste, inseamna ca nu este Dumnezeu (conform celor bisericesti), iar daca este altcineva – ce nevoie avem de el?
   Daca Dumnezeu nu ne iarta, atunci nu este Dumnezeu, ci altcineva, si atunci ce nevoie mai avem de iertarea lui?
   Daca suntem oameni rationali, atunci nu inteleg de ce trebuie sa invinovatim pe cinava care ar putea sa existe, pentru ca nu l-a vazut nimeni, nici macar cei care isi spun preoti si carora li se spune “preoti”.
   Daca suntem oameni care gandim, atunci nu inteleg de ce nu ne asumam propriile noastre nerealizari si/sau greseli, fara a imputa altcuiva neimplinirile noastre.
   Daca mergem la vot fara sa ne strangem dupa aceea in “piata mare”, precum vechii greci, fara sa chemam la raport “animalele politice” care isi zic politicieni, precum grecii antici si fara sa-i ostracizam pe “oamenii politici” mincinosi, incompetent si vorbareti, atunci inseamna ca nu avem nici forta psihica, nici forta fizica si nici forta intelectuala sa luptam cu turmele votante, de bizoni prea-plecati (de-acasa) in fata acelui Dumnezeu des-invocat.
   Cititi si semnificatiile cuvintelor “politica” si “democratie”, scise in raspunsul catre persoana “carmen” care a postat aici cateva idei.

    • Daca dominus (stapan) + dies(-i) (zi/lumina) = Domnul luminii, atunci de la Amon Ra incoace mai incape si un Dumne_zeu – stapanul zilei. Ca de stapani, la care sa nu avem voie sa privim, ca sclavi, robi si umili slujitori – numai popa.
     Hmm, parca, totusi, sunt vertical, chiar nu m-a aplecat de spate drumul bisericii, ci “. . .cetitul cartilor”.

     • Spiritualitatea si eruditia nu se exclud reciproc si nici nu sunt conditionate una de cealalta. Imi pare ca iti place mult sa te auzi si ca suferi de o autosuficienta si aroganta specifica omului semidoct. M-am exprimat dubitativ ca sa nu te simti etichetat

     • atunci “cetitorule” poate le sti pe alea cu entropia si anentropia si necesitatea de organizare a unui sistem precum societatea umana unde si credinta are un rol foarte important.

 4. Nu o sa ratez punctul de intalnire. Marinareste vorbind, o sa iau drum de aterizare pe “Punctul de intalnire”.
  In 2024 vom avea alegeri. . . de toate pentru toti (rubrica de enigmistica. . . sonora, 😉 ). Ce o sa facem atunci, cand va trebui sa votam pentru presedinte, parlamentari, primari, (consilii) populare? O sa votam pentru patru Pi, adica, PiPi^2?
  Cum se va legifera: cu 50% + 1 din 15, 16. . . milioane de ale(r)gatori sau cu 50% + 1 din cei prezenti sau. . . cum?
  Se va mai mentine dictatura democratica de partid cu liste, tabele, recomandari etc.? (Sa analizam: numarul total de aplaudaci de partid este de aproximativ 1/15 din populatia cu drept de vot – cazul favorabil). Numarul decidentilor REALI este 0,00. . . din numarul total de ale(r)gatori la vot. Aspectul politico-dictatorial este evident, considerand disciplina de partid (unul comanda si toti voteaza).
  Cand se va scrie o Constitutie clara ca o relatie matematica si cand vom avea legi fara portite, fara norme de aplicare si fara aplicare discretionara (dupa cum considera judecatorul – dupa intima convingere)? Cand vom avea legi aplicabile précis, matematic? Poate aflu raspunsuri clare, nepolitice de la un europolitician? (Desi, nu cred sa aud asa ceva in aceasta viata.)

  • Te-ai gandit ca Dumnezeu, in mare Lui intelepciune, s-ar putea sa te (ne) scuteasca de dilema? 😀

   • Exista trei feluri in care omul incearca sa-si explice realitatea: stiinta, religia si filosofia. Dupa cum vezi, etimologia nu se afla printre ele. Originea cuvintelor nu explica sensul ideilor.

 5. ‘fenomenul politic al anului 2014 : independentul Mircea Diaconu’ ne va spune cu ajutorul cui a ajuns in Parlamentul European?
  De ce ar fi fost el cel mai bun candidat? Pentru ca va place dvs?
  Ce calitati are?
  Sa afle si cei care nu il cunosc decat de la tv sau din filme si il cred cel mai cel….ca nu este chiar asa.

  A cochetat cu CDR si apoi a fost numit membru in CNA din partea pdl.
  Ca multi altii a ajuns in pnl.

 6. Radu, e un comentariu foarte dur, scuze, dar e real!!!
  Fireaţi ai dracu de politicieni imorali, cu imunitatea voastră aţi distrus ţara, naţia românească!!! Dacă aş fi ministrul justiţiei, aş introduce o lege să vă declar indezirabili, niciodată să nu mai aveţi dreptul să intraţi în ţară, scîrbelor !!! Pentru voi imunitate înseamnă: denigrarea ţării, denigrarea poporului român, înseamnă că aveţi dreptul să blagosloviţi ţara şi poporul român, pe unde mergeţi să clămpăniţi aiurea!!! Voi nu faceţi parte din naţia românească, lichelelor, oricare aţi fi şi orice scaun/poziţie aţi ocupa în conducerea ţării ??? Ce,,dracu” face, cu ce se ocupă Ministrul Justiţiei, Avocatul Poporului, CCR-ul, de nu ia măsuri ??? Bă, dacă nu sunteţi în stare, plecaţi naibii de pe scaune, din funcţiile ocupate,,jeguri imorale”, voi politicienii sunteţi primii care vă e scîrbă de voi, de persoana voastră, ţara şi poporul nu are nevoie de asemenea creaturi imorale, care-şi denigrează ţara, poporul, naţia din care fac parte şi ei, de la care îşi încasează veniturile, bonusurile uriaşe !!! Bă, nu vă e ruşine cînd clămpăniţi prin străinătate despre ţara şi naţiunea voastră, numai şi numai de rău!!! Voi nu sunteţi conştienţi că sunteţi campionii,,co-manglitori” ca reprezentanţi ai ţării şi poporului român??? Din cauza voastră, de 25 de ani poporul este catalogat numai prin negativităţi, indiferent cît s-ar strădui orice om să schimbe în bine imaginea României şi a poporului român, voi o stricaţi rapid prin comportamentul şi clămpăneala urîtă la adresa poporului şi a ţării noastre !!!
  O Petiţie însoţită de o lege, urgent, trebuie făcută împotriva celor care denigrează ţara şi naţiunea românească, să nu conteze funcţia sau scaunul ocupat, studiile sau diplomele, cu măsuri drastice şi puse în practică, să se înveţe minte toţi, că ne-am săturat de mojicii !!!

 7. Abia astept ziua in care ungurii ne vor zbura juma de Transilvania si rusii vor intra din nou cu tancurile in Chisinau. Abia atunci le va cadea shaorma din mana romanasilor nostri adormiti si, poate, se vor trezi din somn. Pana atunci “petrecerea continua”.. in Bucurestiul tziganizat.

 8. Intre momentul in care Mircea Diaconu a reusit sa ajunga europarlamentar si acest moment CLUBUL RUSINII denumit Curtea Constitutionala a emis o decizie de speta, referitoare la un alt asa numit ”incompatibil” afirmand ca el nu poate candida pentru o functie aleasa.
  Prin urmare daca dl Diaconu s-ar decide sa candideze ar genera o situatie de CRIZA functionala a institutiilor mai mult sau mai putin VIRUSATE de basism.
  Probabil ca instantele de judecata ar tinde sa ii dea inca odata cale libera lui MD , atat pentru a avea o jurisprudenta constanta , cat si pentru ca acesta este solutia CORECTA in raport cu formularea legii.
  Probabil ca garnitura de BASISTI DOMINANTI de la Curtea Constitutionala , sub biciul BASISTULUI ODIOS de la ANI, vor da un verdict de BLOCARE. Chiar si acel verdict AR FI O VICTORIE. Dl Diaconu ar putea merge in Parlamentul European unde ar putea astfel SA LE FACA UN DESEN COLEGILOR EUROPENI aratandu-le ca el insusi, UN PARLAMENTAR EUROPEAN , a fost discriminat si oprit sa candideze pentru Presedintie.
  Sunt multi pe acolo fascinati de manevrele de COBRĂ ale Monicai Macovei. Bietii oameni sunt imbatati cu vorbe, ca si prostovanii basisti de la noi – se vor dumiri numai dupa ce li se livreaza astfel de exemple concrete al consecintelor BASISMULUI (abia astept sa ii ajunga pe unii si prostia criminala numita CONFISCARE EXTINSA pe care au votat-o cu turma acum un an la indemnul aceleiasi reptile).
  Va dati seama ca DACA AR PRINDE O ASTFEL DE OCAZIE DE A PRODUCE AGITATIE – BASESCU NU AR RATA-O. Nici puiul de securist de la ANI nu a ratat vreo ocazie de al hartui pe invitatul Dvs.
  Puneti Dvs o vorba buna pe langa dl Diaconu sa INTRE in joc ca sa le dea un pic de lucru iudelor de la ANI si de la CCR Oricum are mai multe sanse sa si ajunga Presedinte decat 99% dintre candidatii-ciuperci-dupa- ploaie.

  • Va dau dreptate. Nu am fost niciodata un fan al d-lui Diaconu actor sau politician, dar in circumstantele actuale pe el l-as vota daca ar candida. Ca mine, multi. Daca nu, orice alt candidat anti-sistem credibil.

  • in cazul voiculescu si legea confiscarii extinse este incalcata grosolan asta cu scopul mascat de a lovi neaparat in antena 3.acea lege nu da voie sa se confiste bunuri ale impricinatului obtinute in afara cazului in sine si conform ccr nimic obtinut inainte de aparitia legii in 2012.cladirea antenei 3 este cumparata legal inainte de toata povestea cu privatizarea care a fabricat cazul condamnarii abuzive.

 9. O intrebare foarte buna ! Ma uit cu dezamagire la clasa politica cum tace malc cand se intampla ca “justitia in-depedenta de BASESCU” face niste mascarade care se cheama procese rapide …ca pe vremea comunistiilor !
  Personal vreau un alt presedinte in afara de astia de acum unul cu dragoste de popor de oameni care nu trebuie sa faca minuni sa ne faca o super viata ….sa INCERCE si sa faca tot ce poate ca romania si poporul sa o duca intr-o directie mai buna.
  Poporul roman vrea atat de putin si ….atat de greu de obtinut !

 10. Cît de lipsit de scrupule să fii, să faci plimbări destul de dese, mai ales cînd sunt sărbători legale şi să te închini la icoane în biserici ca mironosiţa pentru binele poporului, s-o ducă mai bine poporul, atîta timp cît conduci un guvern, eşti parlamentar, eşti ales pentru a schimba în bine viaţa poporului, ocupi o funcţie în guvern, unde ai toate căile, absolut toate pîghiile posibile să îmbunătăţeşti nivelul de trai al poporului(e valabil pentru orice politician, nu contează vechimea în politică). Nu voi trebuie să vă închinaţi, să vă rugaţi pentru noi !!! Noi poporul, care suntem limitaţi de voi privind drepturile, ne închinăm, facem rugăciuni, ne-aţi aruncat în extrema sărăciei, a rugăciunii pentru a avea drepturi!!! Voi aleşii, vă faceţi imagine prin rotunjirea sacului bugetar al bisericii, ruşine să vă fie!!!
  Bă, chiar nu aveţi bun-simţ !!! Nu aveţi decenţă !!! Din cîte se vede, pînă şi orientarea în spaţiu personal vă lipseşte!!! Mai bine v-aţi ascunde, să nu vă mai vedem, păcătoşilor !!!
  PS.e valabil pentru orice politician din orice partid sau independent.

 11. Cu cine votează? Cu Iohannis, nu este clar… Doar este liberal, nu? A, nu mai are carnet, dar ce, în carnet stau principiile? Dacă avem principii, desigur. Dacă ne ghidăm doar după carnet, votăm cum ne dictează interesul.

  • cu iohannis,omul lui blaga si basescu din gasca lui giumbix care l-a haituit? Mircea Diaconu va vota ,cel mai probabil, cu cel care a ramas liberal adevarat si nu vre-un pepeist de la dreapta basista.

 12. !ntrebări fără răspuns, dar cu susţineri multifuncţionale.
  -CCR dă drepturi tocmai celor care trebuie, celor care poporul nu-i mai doreşte, mă refer la preşedinte, dacă a fost scos legal din funcţie, Nu şi-a îndeplinit sarcinile impuse de Constituţie ca mediator între stat şi societate, faptic, nu a existat şi nu există. CCR l-a impus, parcă CCR-ul îl plăteşte din banii lor, parcă este reprezentantul numai al lor !!! De ce ??? Doar el are drepturi ??? La fel şi cu politicienii, CCR, DNA-ul spune una şi politicienii fac alta, de ce ???
  -Au sărit susţinătorii, urătorii pentru a rămîne în funcţie pe viaţă: http://www.stiripesurse.ro/fost-sef-sie-romania-este-amenintata-direct/, v-aţi întrebat dacă poporul vrea??? Nu eludaţi naţuinea pentru a vă atinge scopurile!!! Nu vindeţi ţara pentru avantajele voastre personale!!! Nu mai chinuiţi poporul că aşa vreţi voi sau programaţi voi !!! GATAAAA!!!! DEAJUNS !!!!! OPRIŢI-VĂĂĂĂ!!!! NU VĂ MAI BATEŢI JOC DE POPOR !!!
  -CCR taie drepturile poporului, cumva suntem o ţară condusă de CCR, de PROCURATURĂ, de DNA, suntem un stat poliţienesc cumva ???

 13. Diaconu la prezidentiale ?
  L-au hartuit cu vreo 9 procese pana acum ca sa NU ajunga europarlamentar. Dar daca ar candida la presedintie ? Cred ca nu am atata imaginatie.
  Dar sunt convinsa ca adevarul va iesi la suprafata si cu cat vor incerca sa inchida gura unora sau sedii ,cu atat va creste simpatia.
  Si daca veti emite din baie tot veti avea audienta.
  Ceea ce ma ingrijoreaza e ca, asa cum au putut ilegal sa confiste sacii de vot, CCR sa invalideze marea optiune populara la referendum iar base sa fie sustinut de ambasada USA si UE sau cum intr-o noapte voturile dintr-o ambasada cu 3/minut sa rastoarne voturile romanilor din Romania, mi-e teama ca alegerile din dec. sa nu fie umbrite.Sper sa avem liniste.

 14. parca era vorba sa reduca mandatul la 4 ani….de ce sa avem presedinte cu mandat mai mare decat un senator/deputat? un prim ministru sau membru in guvern nu poate fi pe functie mai mult de 4 ani cat e ciclul electoral; de ce sa avem presedinte 5 ani? si mai ales ce ne facem cand ne trezim pe cap cu un excroc, infractor, criminal, exterminator, lichea, betivan, needucat, scandalagiu, plin de ura si laturi la adresa poporului ca acest diavol cu nume de poponet? acest basan e blestemul pt acest popor greu incercat in istorie. basanul chiompalau insemnat de diavol e absorbant de energie din sufletele oamenilor, transmitind ca un vampir energie rea si dezbinare in randul natiunii….acest diavol tb judecat la Marele Proces National de curatare a Romaniei.

 15. Domnu Radu Tudor, o propozitie nu poate incepe cu o conjunctie, revedeti textul.(“Sau poate pentru urmatorii zece.”)

 16. O problemă care trebuie analizată cu atenţie, şi anume: dl.Voiculescu, dacă a făcut împrumut, l-a achitat singur fără să agaţe poporul pentru a-i achita împrumutul, deci, este legal. Băsescu cu Boc au împrumutat 20 de milioane acum cîţiva ani, fără acordul parlamentului, nu au justificat pe ce au cheltuit împrumutul, acte care dovedesc cheltuirea banilor, cu siguranţă a îndatorat ţara, poporul să plătească împrumutul lor personal în numele ţării, sau cu vînzarea terenurilor ţării, nu ştiu, cred că trebuie analizat obiectiv.
  ÎNTREBĂRI:
  Care din cele două cazuri prezintă viitor sumbru pentru popor:
  1. Voiculescu,
  2. Băsescu şi Boc,
  – Care sunt în legalitate???
  – Care dintre cele două cazuri sunt infracţiuni reale ???
  Aceste două cazuri, nu pot fi puse în aceeaşi oală.

  • 20 miliarde euro imprumutati nu 20 milioane…milioanele sunt doar spaga pe care au luat-o excrocii portocacalii basisiti de la cateva contracte de sali sport si bazine inot in sate uitate de lume….diavolul de chimmpalau ne-a vandut troicii fmi-ue-bm..vai de noi si de noi ca suntem mai rau ca pe vremea lui ceasca, atunci macar aveam refugiul in cultura in iluzia ca poate vom scapa de tiran pe cand acum bestia chiompaliie a vandut viitorul generatiilor viitoare pt asi asigura viitorul camarilei si sleahtei sale de pupinbasisti inclusiv pupilele analfabete ce au lucrat pe mii de euroi la luxten si nici macar nu semnau condica

   • banii pentru ceea ce s-a conszruti:săli, pîrtii de schi,…s-au construit cu bugetul ţării nicidecum cu împrumuturi sau fonduri europene, aşa s-a înţeles pe tv.

 17. Doamna senator Andronescu ar fi persoana care ar cistiga inima si voturile romanilor : intelectuala adevarata , om dedicat educatiei , politician echilibrat si eficient , fara scandaluri si arogante la activ . Doamna Andronescu ar putea limita “elanurile suburbane” ale candidatelor “resapate” de la PMP-uri si PDL-uri

 18. Totuşi, ceea ce se întîmplă pe meleagurile noastre, în politică şi nu numai, e posibil, doar din cauza,,pentru unul, trag toţi”, vezi zicerea,,îi dezbrac pe toţi”. Aşadar, nu contează că sunt din politică, jurnalişti, comentatori, toţi sunt pe tavă, aşa cum au promis politicienii,,vom rezolva cu libertatea presei”, se vede că au rezolvat cu brio(nu contează partidul, complice e şi psd-ul, aşa se vede de ceva timp pe micul ecran)! Nu mai spun ceea ce se vede pe ecran(materialele de pe facebook), că toţi urăsc presa, pe jurnalişti, sunt în stare să facă orice rău ca să scape de jurnalişti, de televiziuni, de tot ce îi demască. Apropo, se pare că, mai mult le convine să intimideze, să ameninţe, să facă dosare penale, decît să facă dreptate, să-i pedepsească pe vinovaţii reali, probabil este o cloacă de,,complici din toate zonele de conducere privind partea financiară”, probabil, de asta l-au hărţuit pe dl. Diaconu pînă aproape de anihilare(anihilarea unui om onorabil, un om demn, un om serios, un om care nu are nimic de-a face cu bălăcăreala, cu minciuna, cu excrocheriile). Prin intermediul acestui blog, scuze Radu, le mulţumesc cu sufletul celor care s-au mobilizat şi au semnat pentru susţinerea, pentru votul dat acestui OM- MIRCEA DIACONU!!! Începutul s-a făcut, acum urmează, sper, dezlănţuirea!!! Ar fi bine, mult mai bine, chiar foarte bine, ca oamenii să înceapă să gîndească cu creierul lor, să spună lucrurilor pe nume!!! Dacă politicienii nu-şi asumă ceea ce fac, trebuie să acţionăm noi ca asumanţi direcţi, totul împotriva lor, împotriva deciziilor luate de ei, că se vede clar, nu ne vor binele, nu vor binele ţării, cum vor trăi copii, nepoţii noştrii în viitorul acestei ţări distruse programat, de politicieni, ocupanţi ai scaunelor,,pe viaţă, cred ei” de 25 de ani de zile. Se vede clar că tot ce e în bugetul statului, mă refer la bani, cam toţi merg, la politicienii, la angajaţii politicului(că politicul a devenit angajator naţional, un fel de ANOFM pe plan naţional-cam 4 milioane de angajaţi sunt în guvern şi pe lîngă, nu ştiu dacă e legal ca ei să angajeze în locul oficiului statutar pentru angajări), la partea juridică. Acum citeva zile am calculat cu aproximaţie suma, peste 3 sute de milioane lei merg numai la ei, pentru noi ce mai rămîne??? Noi din ce şi cu ce mai supraveţuim??? cu ,,apă paie şi bătaie”(bătaie de joc şi chinuri)??? Să şi-o oprească ei, pentru ei, nouă nu ne trebuie aşa ceva!!! Prea multă bătaie de joc de 25 de ani de zile la adresa poporului blînd !!!

 19. E greu sa iei o decizie.Fiecare candidat ar putea avea parti bune dar si vulnerabilitati.Eu de exemplu pe Ponta nu-l voi vota pt ca stiu ce grohaiala a baronilor rosii va urma timp de 5-10 ani timp in care nimeni nu-i va opri de la Jaful cel mare ! Cu un purtator de cuvant acra ca otetul stricat nu-mi fac griji,Ponta nu va castiga.Johannis ? Nici ! Face parte din proiectul care l-a trimis deja pe Antonescu la pensie.Este moale si nu stiu ce va face daca i se va impune din exterior sa protejeze sistemul lui Basescu.Tariceanu ? Ar fi cel mai potrivit dar nu se va intampla.Ghise ? Da,daca antibasistii vor constientiza ca atat PSD cat si PNL in cei 3 ani de Putere nu au miscat un fir de par din suvita lui Basescu ci doar un senator a pornit un razboi (simbolic) cu acesta atunci Ghise ar avea sanse la turul 2.Doar cu voturile antibasistilor convinsi.Cred ca domnul Diaconu va vota cu independentul Ghise pentru ca s-a aflat cumva intr-o situatie similara.Diaconu a fost insa mai activ si mai vocal decat Ghise la strangerea semnaturilor.Ghise e inconjurat de asazise cajutoare,nistre sabotori ce exceleaza prin comoditate.nu stiu daca va strange semnaturile in acest ritm cu acesti oameni.

 20. Am trait s-o vad si p-asta : aseara la emisiunea – ,, Dincolo de stiri” , renata weber a spus ca filmul dat de A3 cu vizita lu’ iohannis la basescu mondial eeeeee TRUCAJ !!!!RADU , daca ai sau cand vei avea motivul schimbarii liberalilor , te rog, sa ne spui si noua !!!! Cred ca Ponta nu e un sfant , daaaar sa te duci in bratele presedintelui masa-verde ……

 21. La multi ani , tizule !
  A fost ziua noastra pe 16 august …si n-am facut cinste ! 🙂
  Maestrul Diaconu va vota sigur . Stiu ca are motive temeinice sa voteze . Banuiesc ca va vota cu Tariceanu. Dintre toti “catindatii” pare sa fie cel mai demn de voturile romanilor . Cu toate ca la sfarsitul guvernarii sale a festelit-o in legatura cu zacamintele de petrol si gaze din Marea Neagra. Deh , om si el …Vom trai si vom vedea !

 22. „Acum, dupa ce s-a demonstrat cat se poate de clar, cu cifre de necontestat Eurostat si INS, cat de falimentar este Guvernul Ponta II, acum, cand devine limpede ca socialistii nu au nicio sansa sa repuna pe roate Romania si sa le aduca romanilor bunastarea, marele Partid National Liberal le cere celorlalte forte politice sa se delimiteze de PSD”, precizează Roșca Stănescu.
  Este timpul ca UDMR sa inteleaga ca va avea de platit pretul politic daca va continua sa-i sustina pe socialisti la guvernare. Este UDMR sau nu este un partid de dreapta? Este sau nu este UDMR un partid care face parte din familia popularilor europeni? Este timpul, de asemenea, ca Partidul Conservator sa inteleaga nu numai jocul dublu pe care l-a practicat Victor Ponta, ci si ca, din ce in ce mai repede, guvernul socialist impinge Romania intr-o noua stare de criza. PNL le cere oamenilor politici din PC sa nu mai sustina, in Parlament, guvernul socialist care i-a impovarat pe romani cu biruri si, in acelasi timp, a golit visteria tarii. Si nu in ultimul rand, PNL face recurs la desele afirmatii ale liderilor UNPR, conform carora acestia ar actiona politic in interesul national. Stimati oameni politici ai UNPR, e timpul sa intelegeti ca interesul national este sa va despartiti de guvernul socialist.

  Partidul National Liberal cheama toate fortele politice, inainte de momentul alegerilor prezidentiale si nu dupa victoria lui Klaus Iohannis, sa retraga orice sprijin politic Guvernului Ponta II”, a transmis Sorin Rosca Stanescu.

  SRS si PNL mincinosi si tradatori.
  injuram udmr dar ii chemam alaturi de noi
  injuram udmr dar prin proiectul de Constitutie (cu Antonescu la butoane), respins de CCr pe buna dreptate, le garantati ca maghiara va fi a doua limba oficiala si alte drepturi.
  Ii injurati pe cei de la PC dar acum ii chemati alaturi de voi
  v-ati aliat cu cei care au taiat salariile si pensiile romanilor, din cauza carora au murit oameni pentru ca au inchis spitale, cu cei care au furat `pe rupte in 10 ani de basism.
  voi sunteti cei care l-au ajutat pe base in 2012 cu Antonescu in frunte
  voi care il sustineti pe Iohannis care are are probleme grave cu legea; case cu acte false, trafic cu copii, etc.
  Ce va place lingeti acolo unde ati scuipat
  Sa va fie rusine si sper ca romanii sa va sanctioneze la alegeri

 23. blaga si iohannis au iesit fuguta la tv in zi de sarbatoare cand stiau ca romanii isi arunca ochii mai des si pe la teveu’ ca sa arate ei,cu dispensa de la basescu,bineinteles, de al face pe acesta ipocrit,sa vada saracutii cu mintea,ce “anti-basism” este in dreapta lor unita.blaga cel care a facut plagere penala ca sa fie trimisi procurorii cu biblii exact acum doi ani,sa scoata lumea din biserici la anchete.basescu este dispus sa accepte,de ochii lumii, “atacuri” de la fesenistii lui numai sa iasa presedinte un basist de al lor.jocul de-a basisti “anti-basisti”,de-a coruptii ce “lupta cu coruptia”,de-a aparatori ai independentei justitiei care de fapt o manipuleaza,va continua, mizand pe naivitatea unora din neamul romanesc.dar vor avea surpriza de a constata la alegeri ca naivii s-au imputinat si cu toate smecheriile si presiunile basiste niciun candidat basist nu va ajunge nici macar in turul doi.

 24. lupta cu ani l-a propulsat la europarlamentare dar sa nu uitam si sprijinul psd+pc+antena 3. dar la prezidentiale? ce sa faca sa ne vorbeasca cat de frumos e in tara noastra ca la parlamentul european? e o caciula mult prea mare pentru el.

 25. Câteva întrebări pentru premier,aceleași zic eu și unele mai recente.Cu atâtea puține zile până la alegerile prezidențiale a sosit timpul,domnule Radu Tudor,ca domnul Ponta să-și ia certificatul de bună purtare cât mai are ocazia și să suporte un mic întrebărilor noastre.(Notă,la multe știmdeja răspunsuri deja confirmate dar trebuie să ne-o spună el).Eliberați-vă de tot ce aveți pe suflet.Spovediți-vă în fața poporului ca să fiți iertat!
  1.Dumneavoastră la presiunea unor telefoane din străinătate v-ați întâlnit cu Crin Antonescu și Traian Băsescu la Palatul Cotroceni ca să semnați un pact de coabitare sau Băsescu Traian a fost arhitectul prelungirii cu doi ani a coșmarului Băsescu de care suferă poporul român?
  2.De ce ați semnat un pact de coabitare fără efecte juridice cu Băsescu Traian?
  3.Sunteți mulțumit de activitatea ministrului justiției actual?
  4.De ce rămâne în continoare,Koveși Codruța Laura la șefia DNA?
  5.Majorarea prețului la combustibil au generat efecte negative pentru economia românească?(DA!)
  6.De ce minte domnul Băsescu și nu mințiți dumneavoastră pe tema reducerii CAS?(să aud argumente,Băsescu e un mincinos,nu mai e argument în situația asta mai ales că și Ilie Șerbănescu tinde să-i dea dreptate lui Băsescu fără să fie băsist)
  7.Suntem în recesiune?De ce nu?
  8.Ce fel de locuri de muncă generați sau ați generat?Cele prost plătite vătămează economia
  9.Ca președinte ales al românilor,mai puteți și veți salva ceva reciclabil în afară de cetățeni după potopul ce va urma după Băsescu Traian?
  10.Simțiți că v-ați dezamăgit cu voie sau fără o parte importantă a cetățenilor români cu drept de vot?Dacă da dar și dacă nu,atunci considerați că sunteți demn să ocupați funcția de președinte al României?

 26. interviul de aseara ne arata din nou un diaconu care nu stie ce vorbeste nu stie macar atributiile unui presedinte. vorbeste mult fara a spune practic nimic. inca se crede pe scena!

 27. si sa nu uit: si la strangerea de semnaturi si la vot multi sustinatori ai lui ponta si psd au votat cu diaconu inclusiv la indemnul acestuia, lucru demonstrat de sociologi inclusiv liberalul pieleanu. acum sa te crezi buricul pamantului si sa dai cu barda in toti, inclusiv in cei care te-au ajutat, arata ceva legat de caracterul omului!

Leave a Reply