Premierul Viorica Dăncilă a confirmat că astăzi se va întâlni cu Klaus Iohannis la Cotroceni pentru o discuţie legată de aplicarea Legii salarizării unitare şi efectele sale. Premierul a spus că a vorbit cu Klaus Iohannis despre această întâlnire la ședința CSAT, urmând să fie stabilită doar data.

„Da, astăzi, merg la Cotroceni. Mi se pare un lucru firesc, aşa cum am spus la învestitură vreau să am o foarte bună cooperare între instituţii. Această deplasare la Cotroceni se încadrează în ceea ce am spus atunci. Discuțiile se vor axa pe salarizare, pe buget. Cam astea sunt subiectele la modul general. După ce o să vorbesc cu dl președinte, o să vă dau mai multe detalii. Am discutat despre acest lucru când am avut CSAT, deci acum două săptămâni în urmă. Am vorbit de atunci despre o întâlnire pentru a discuta aceste subiecte. Deci nu este o invitație de care nu știam sau este o surpriză. Am discutat atunci. Rămânea să stabilim doar data”, a spus Dăncilă citata de stiripesurse.ro

 

4 COMMENTS

  1. Hallo! Cum ramane cu distrugerea padurilor virgine si cele UNESCO din romanica? Circula pe net informatia si pare reala in cel mai scurt timp!

    • Multe circula pe net, care-i informatia ? Asta cu distrugerea padurilor e veche si nu pare sa aiba vreo rezolvare din partea tuturor “expertilor sau specialistilor” si tot felul de asemenea specimene.

      • E vorba de padurile UNESCO din romanica si nu de ceea ce s-a taiat fortat si pe ascuns! Citeste bine comentariul apoi scrie o replica!

  2. Iti dai seama, doi muti se intalnesc sa discute. Poate primesc si ei amenda ca la congrese au strigat lozinci.

Leave a Reply