Adrian Năstase, fost prim-ministru al României în perioada 2000-2004, se află printre participanții la recepția oferită de către președintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Naționale.

Cum comentati gestul lui Klaus Iohannis de a-l invita pe Adrian Nastase?

9 COMMENTS

 1. Oamenii au luat teapa, inca SIIJ functioneaza, inca Legea Recursului compensatoriu este valabila, todorel inca face parte din Comisia de la Venetia… nimic nu au facut din ce au promis

 2. Fiecare va realiza o analiză prin prisma capacității de penetrare a realității în care trăiește, și bazată pe cantitatea de cunoștințe și experiență pe care le deține.

  Talibanii – indiferent de „doctrina” în care au fost radicalizați vor continua să latre prin gard unul la celălalt, cu bale la gură și rânjete feroce, deoarece gardul este azi virtual, iar contactul fizic este inexistent.

  Talibanii elită – această categorie capabilă să manifeste zvâcniri diplomatice, vor considera că este un gest de „normalitate”, însă, în ambele părți vor apărea cuvinte de „laudă”, care să amintească de „calitățile” remarcabile ale celor doi lideri, reprezentate de ispășirea unei condamnări în cazul „comunistului” Năstase (vezi afirmația lui Petrov din 2004) și, respectiv, bănuielile ce planează asupra președintelui în funcție (de la case și terenuri la lucruri pe care nici nu are sens să le mai menționăm).

  Cei capabili să înțeleagă, vor avea certitudinea că nu s-au înșelat nici o clipă în procesul de evaluare al politicii autohtone. Nu vor trece niciodată peste reformarea PCR în FSN, distrugerea partidelor istorice, divizarea în cele două FSN-uri (PD și PDSR) care azi, ca într-un veritabil cerc cu aria Πr2 se întâlnesc după 30 de ani să lupte pentru interesul național în democrația „originală”. De asemenea nu vor trece peste experimentul USR, entitate creată în același laborator unde a fost zămislit FSN-ul, acest partid (neo) marxisto-leninist a cărui ultimă idee ce se „propaghează” în societate este înființarea unor tribunale populare (după chipul și asemănarea celor Leniniste). Este hilar cum trec acești tineri învățați de la Ciuma Roșie goebellistă, la tribunalul popular leninist, chiar râd cu poftă :))))))) . Din păcate liderul marxisto-leninist nu a fost invitat la acest party fesenist. Eu, diasporean, ne – alegător și capabil să filtrez realitatea prin propria-mi materie cenușie, trăiesc cu o bucurie desăvârșită acest spectacol, această veritabilă piesă de teatru politic, demnă de geniul lui Caragiale!

  P.S. Felicitări pentru „Întâi România”, a fost o emisiune excelentă, singurul lucru normal pe care l-am văzut în acest an! Cu toate că am renunțat la sentimentul inutil, speranța, parcă, parcă, aș re-evalua, dar îmi va trece 🙂 .

 3. Trebuie sa-i fi spus careva din “afara”ca începe sa semene cu Erdogan dacă tot o tine langa cu “războiul” pentru eradicarea unui partid politic (PSD), ne-interzis in UE, cu tot cu simpatizanți—și a pluripartidismului tipic democratiilor consacrate—fie și numai la nivel de protocol intern. De aici caraghioslacul cu orhideea cadorisita lui Ciolacu, președintele interimar al PSD, sau invitarea celebrului “penal” pesedist, Nastase, la paranghelia de Ziua Naționala de la Cotroceni, un gest ce nu se leagă nicidecum cu imaginea de dătător de suturi in dos pe care Johannis și-a construit-o in 2018 excluzând liderii PSD de la locurile din tribuna oficială de unde urma sa privească el însuși “paranghelia“ de 1 Decembrie. Un gest de ipocrizie executat fără finețe—atâta tot.

 4. Hehe. Mai nou te-a pus sa-i faci sondajele?:))
  Hai ca are sens, dupa sufrageria de la SNSPA unde au fost toti puii de “noi caghebisti”…
  Sunt curios cand te decoreaza:))

 5. Daca ai de la 6 case (case nu cocioabe )si decoratii esti invitat la receptie. Chiar nu stiu dar asa ca fairplay, Viorica Vasilica si contracandidatii au fost invitati?

Leave a Reply