1 ianuarie 2017.

10 ani de cand Romanie e membru al Uniunii Europene.

O revenire dupa 60 de ani (1947-2007) in zona democratiilor occidentale, economiei de piata, liberei circulatii, dreptului de a muncii in Europa, drepturile si libertatilor garantate.

Pentru unii intrarea in UE a reprezentat o uriasa oportunitate de a se dezvolta

Pentru altii, un motiv de nemultumire din cauza saraciei si nevoilor permanente, mentinute de politicienii romani.

Din 2007 pina azi, PIB-ul Romaniei s-a dublat, de la 80 miliarde euro anual la peste 160 miliarde euro.

Cum priviti cei 10 ani de la intrarea in UE?

 

7 COMMENTS

 1. Cine-a muncit a prosperat,bravo lor……La fel au prosperat si politicienii indiferent ce scaun au ocupat pt ca poporul roman pe ei i-a rasplatit cu votul atat in era Basescu cat si dupa aceasta,traim azi astfel de momente.Furati fratilor pana vi se apleaca daca imbecilii avizati fiind va dau in continuare votul.Cu DNA-ul le e ceva mai greu dar o rezolva ei asta cumva prin parlament,televiziunile va sunt alaturi,ele fac audienta din aceste clinciuri in care hotul e victima inocenta iar “Justitia lui Johannis” e balaurul cel rau….Despre asta e vorba,cam asa ne-a mers de la intrarea in UE cred ca se vede asta pe noi cu ochiul liber 🙁

  • Ai dreptate! Totusi fara UE tara noastra nu cred ca ar fi progresat. Ar fi fost un furt generalizat.

  • 1) Plagiator = un fel de hoţ, “acoperit” de titlul “Magna cum Laude”, NU poate fi parte credibilă într-un act de justiţie.
   2) Balaurul cel rău = poliţia politică şi neo-securismul mafiot ANTIROMÂNESC.
   3) Justiţia NU trebuie să fie a lui Iohannis, pentru că EA TREBUIE SĂ FIE INDEPENDENTĂ!
   4) Imbecil este cel care îl numeşte pe altul aşa, doar pentru că şi-a exprimat votul democratic şi în conformitate cu propriile convingeri!
   5) Cine generalizeză, numindu-i “hoţi” pe toţi românii, practică hoţia. Bunicul avea o vorbă: “Tot hoţul, se teme de furat!”

 2. UE şi NATO plus tot ce au semnat începând cu 2000-2002(a se citi înstrăinat prin distrugere şi vândut patria mamă) şi turism cu buznarele şi stomacul goale legal(a se citi prostituţie şi trafic de vieţi omeneşti) au terminat şi distrus o naţiune! Uitaţi-vă la organele statului(sfânta procuratură DNA şi minunata noastră poliţie(miliţie vopsită) cum se bat pe anchete care-i vizează doar pe anumiţi politicieni şi adevăraţii escroci sunt liberi şi continuă profesia de înşelător la…vedere! Vedeţi mostra de bază privind implementare a urii şi nedreptăţii la vedere…extremismul şi extremiştii!
  Vă amintiţi cum se lăudau mincinoşii americani că l-au ucis pe liderul ISIS! Au recunoscut că minciuna a avut valoarea manipulării pentru a continua uciderea şi alungarea în masă! Ce se bagă pupăciosul de cururi amb.american în treburile interne ale ţării noastre? Încă mai au de furat din această patrie? 🙂 🙂 membru cu drepturi depline milogindu-se la poarta încuiată!

 3. 10 ani pierduti in contextul mai larg al altor 26 de ani (=o generatie) pierduti. Ratati.
  daca e sa comparam saltul facut de Romania in aproape orice alte scevente de cite 26 de ani ne dam seama de drama: 1854-1880, 1890-1916, 1914-1940, 1956-1984.
  Acum 10-15 ani Romania era intr-o pozitie mai buna, existau unele perspective, sperante, oportunitati in prezent nu vad resursele dezvoltarii, nu vad directia si mai stam si atirnati de o structura (UE) falimentara si muribunda.
  Singurele avantaje vin de la Trump (daca vom sti sa exploatam ocazia – am dubii) si din faptul ca nu avem euro ca moneda nationala (si sper ca asa sa ramina situatia). In rest… protectorat, colonie, piata de desfacere.

 4. 10 ani, parca ieri intram in uniune si multi aveam mari sperante care foarte repede s-au spulberat. Ce se poate spune, Romania in toti acesti ani a castigat extrem de putin prin intrarea in “marea familie” asta in mare masura datorita politicienilor tradatori si aplicarii unor politici gresite. Uniunea a gasit o bresa in Romania a exploatat-o. Astazi tara arata cum arata insa niciodata timpul nu este pierdut pentru o redresare daca factorul politic va fi unul in favorea tarii, unul patriot si cu adevarat pentru mult clamatul interes national.

 5. Bine ați revenit ! Poimâine avem guvern ! De poimâine începând , România ar putea fi expusă din nou ca țintă pentru ISIS , pentru că în guvernul României este ministru cu normă întreagă doamna Sevil Sehh…sau cum o cheamă
  Dacă România nu va fi rasă de pe fața pământlui de către ruși sau statul islamic , dau acestui guvern nici un an , pentru că vor fi presiuni din partea societății civile contra acestei dudui

Leave a Reply