Ce operatiune gretoasa s-a declansat la toate posturile de televiziune favorabile puterii. Adica peste 90 la suta din piata.

De cind s-a infiintat USL, toti oamenii puterii au tinut-o intr-o injuratura. Ca e vorba de “alianta socialista”, ca de ce protesteaza in Parlament sau alaturi de oamenii din strada, ca din cauza guvernarii liberalilor (din care a facut parte si Melescanu ca ministru…) Romania a traversat in mandatul Boc o situatie de criza grava, ca social-democratii sunt nereformati. In fine, cite si mai cite. Contre firesti, ca intre putere si opozitie.

Dupa ce Traian Basescu a pus la cale operatiunea secreta de extragere a unui senator USL pentru sefia spionajului romanesc, ce sa vezi? Brusc, omul acela devine competent, serios, onorabil. Ce sa mai, bun de pupat si pus in rama. Li se umple gura parlamentarilor PDL de laude la adresa omului care pina mai ieri facea parte din nenorocita de opozitie.

Talentul acesta unic de a-si inghiti cu pofta propriile flegme ii face – inca o data – nefrecventabili pe toti domnii astia din regimul Basescu.

In 21 de ani de presa, am vazut multe “re-evaluari” in politica, de-a dreptul respingatoare. Ce se intampla insa in ultimii 8 ani depaseste orice limita suportabila. Ati facut vreodata un calcul citi oameni din tabara adversa lui Basescu in 2004 sunt acum in tabara lui? Jurnalul national a facut azi un exercitiu interesant in acest sens. Va ofer si eu un exemplu concret astazi.

E pur si simplu vomitos.

 

Sedinta Camerei Deputatilor din 26 Martie 2002

Declaratie politica – deputat PSD Eugen Nicolicea intitulata “Amneziile lui Basescu”

Traian Băsescu nu şi-a depus la sfârşitul mandatului de deputat declaraţia de avere. A încălcat legea şi este pasibil de pedeapsă. Acum toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură rezultatul controlului averii lui Băsescu. Deja circulă zvonuri despre o avere colosală, despre conturi în bănci străine, avere obţinută din vânzarea flotei şi din afacerile încheiate la Ministerul Transporturilor şi Primăria Capitalei. Toţi aşteaptă să vadă ce ascunde Băsescu, ce avere va declara, ştiut fiind că o declaraţie în fals se pedepseşte cu închisoarea.

S-ar putea, însă, să fim dezamăgiţi, iar faptul că Băsescu a încălcat legea, nedeclarându-şi averea la sfârşitul mandatului, să se datoreze doar unei amnezii cronice, pe fondul unui sindrom al dublei personalităţi. Vom încerca acum şi în următoarele zile să-i aducem aminte cine este şi ce a făcut.

A uitat Băsescu cum a dispărut flota în timp ce era ministru? O să-i aducem aminte.

A uitat Băsescu că însuşi şeful lui, Petre Roman, l-a făcut părtaş la hoţie? Aceasta nu a uitat şi s-a răzbunat pe acesta, debarcându-l din funcţia de preşedinte al Partidul Democrat. Acum Băsescu crede că şi noi ceilalţi am uitat.

A uitat marinarul Băsescu că judeţul Vaslui nu are nici un port? Se pare că a uitat, din moment ce nu a avut curajul să candideze la Constanţa şi a devenit deputat de Vaslui.

A uitat marinarul Băsescu că în locul flotei a oferit doar o fabrică de îngheţată? Cred că a uitat. Dar acum când face pe campionul luptei anticorupţie minte de îngheaţă apele.

A uitat Băsescu de şmecheriile locative în care este implicat, obţinerea unor locuinţe pentru el şi pentru acoliţii săi, prin declaraţii false?

A uitat Băsescu de afacerea SUNOIL? Îi vom aduce aminte.

A uitat Băsescu de afacerile de la Ministerul Transporturilor, pe vremea când era ministru? Îi vom aduce aminte.

A uitat primarul Băsescu de prelungirea contractului cu firma BETACONS?

A uitat primarul Băsescu de preţurile derizorii prin care a concesionat terenuri?

Boala lui Băsescu are manifestări grave: se zbate, ţipă, muşcă din colegi şi omoară câini, după proverbul: “Ţiganul când a ajuns împărat, întâi pe tasu’ l-a eutanasiat”.

Voi încheia, citându-l pe Petre Roman: “Dumneata eşti direct implicat. Nu statul repară incompetenţa şi hoţia”.

Poate veţi crede că boala lui Băsescu este incurabilă. Nu este adevărat! Se vindecă după un tratament adecvat, în câţiva ani, la Rahova!”

98 COMMENTS

  • @ d

   Un dobitoc limbist basist asemenea marlanului pdl, criminalului, mircea toader! Parlamentarii nu sunt alesi sa se duca la munca. Ei sunt alesi sa reprezinte alegatorii lor in modul pe care-l cred ei de cuviinta. Pot face asta in pralament, la birouri parlamentare locale sau cum vor muschii lor. Ei sunt platiti pt a fi independenti financiar.

 1. Melescanu, Sef SIE, Paguba-n Ciuperci Pentru USL !

  Agentia Erevan News a intrat in posesia stenogramei convorbirii telefonice pe care seful statului, d-l Basescu Traian, a purtat-o cu D-l Melescanu atunci cand l-a numit pe acesta Sef al SIE in Romania, stenograma pe care o punem la dispozitia cititorilor nostri:
  Basescu Traian :- Alo, Nea Dorele, matale esti?
  Teodor Melescanu:-Da, Sefu’, sa traiti, eu sunt!
  B.T.:- Auzi, nea, urechi de magar*, matale nu te-ai saturat sa-ti pui cravata, sa mananci rahat** si sa-i spionezi pe liberali? Ha, Ha, Ha ce-mi plac glumele mele!
  T.M. :-Ba, m-am cam saturat da’ ce pot sa fac, sefu’, daca asta e misiunea?
  B.T. :-Nea, Dorele, la timpuri noi, misiuni noi. Ce-ai zice daca te-as face sef peste spioni? Cu trecutu’ matale de ofiter superior sub acoperire, in informatii, ai fost de toate pana acum: ministru la Externe, ministru la Aparare, sef de partid, deputat, senator etc. doar asta ti-a mai ramas ca trofeu pana la pensie. Ca doar presedinte n-ai de gand sa te faci, nu? Ha, Ha, Ha, ce-mi plac, dom’le glumele mele!
  T.M. :-Ai dreptate, Sefu’ si iti multumesc pentru faptul ca te-ai gandit sa ma scoti la lumina, ma saturasem de atata acoperire si oricum la liberali nu prea mai aveam ce sa spionez.
  B.T.: -Da, bre, nea Dorele, si-n plus poate cu miscarea asta ii tragem una la cotonoage si lu’ ala cu nume de floare, ca prea si-a luat-o-n cap cu crescutu’ in sondaje.
  T.M. :-Bine le mai gandesti, sefu’, exact ca pe vremuri, nimic nu-ti scapa!
  B.T. :-Atunci ne-am inteles, nea Dorele, de maine intri in paine la SIE si cu voia (na, ca era sa zic lu’ Dumnezeu!) a mea, Ha, Ha, Ha ce-mi plac glumele mele! de aici vei iesi la pensie!
  T.M. :-Multumesc frumos ,sefu’, sa traiti!
  B.T. :-Sa traiesti si matale, nea Dorele, la revedere!
  T.M. :-’Traiti, sefu!
  A consemnat pentru dvs.
  Vartan Varujan

  Numirea lui Melescanu la sefia SIE nu face altceva decat sa oficializeze o pozitie, cea a Melescanului, tinuta prea mult timp la secret, nea Dorel vazandu-si astfel cu ochiii visul oricarui ofiter de informatii si anume acela de a deveni seful serviciului care l-a consacrat in cariera. Aceasta miscare a basescului nu dovedeste nimic altceva decat faptul ca tipul a ajuns la fundul sacului cu gadgeturi securistice cu care inainte rupea gura targului si punea camerele de luat vederi si dezbaterile teve pe ce “vroia” muschii lui. Diferenta consta in faptul ca daca, spre exemplu, la montajul cu jurnalistii ostatici, flatulenta trasa s-a auzit si peste hotare, dovedind ca basinila al nostru e in forma maxima, fapt in urma caruia a calarit in perioada respectiva pe un val de popularite gen tsunami, chestia asta cu Melescanu nu poate fi catalogata decat o fasaita, ce-i drept urat mirositoare, produsa de un stomac aflat in faza de ulcer terminal. Consecintele acestui gest nu se vor regasi nici in vreun impact electoral, nici in cresterea cotei personale de popularitate, ci vor confirma faptul ca pana la urma baietii cu ochi albastri au fost prea rasfirati, motiv pentru care chiombu a inceput sa-i stranga de pe drumuri si sa-i aduca acasa, sub pulpana sa ocrotitoare. La Parlament, paguba-n ciuperci, atata timp cat Traienel o are pe curvetu’ de Anastase care sa-i numere voturile la deputati, iar la Senat, daca vrea, face majoritatea cu femeia de serviciu si cu portaru’, plecarea unui senator liberal nu va modifica nimicuta. D-l Antonescu l-a exclus un-doi pe Melescanu din partid, deci vorba unui militian Sorici, “case closed”, sau cum zice iubitul nostru presedinte in limba marelui Will, “Point” (in traducere basesciana=punct).
  Asa ca una peste alta Traienel si-a dat, vorba celor din PU, autogol ca presedinte jucator, dovedindu-ne inca o data, daca mai era nevoie, ca sangele apa nu se face si ca securist la securist trage.
  Nota Autorului:*urechi de magar: alintatura aplicata de d-l presedinte pavilioanelor organului auditiv putin cam supradimensionat al Melescanului.
  **”Melescanu isi pune cravata si mamnca rahat”:cam la asta se rezuma activitatea noului Sef al SIE, in viziunea basescului, cand acesta vorbea in numele PNL.

 2. Duca-se Pe Pustii ! -2- Jos Basescu !

  Udrea l-a adus pe Becali de capul ei
  (Sursa:ziare.com)

  Mare vanzoleala mare la PDL! Anuntul ca Gigi Becali va sustine candidatul portocaliu in alegerile pentru Primaria Generala a Capitalei i-a scos din tatani pe anumiti fruntasi ai partidului.

  Se aude ca grupul Monicai Macovei, dar se pare ca si cel al lui Vasile Blaga, a fost indignat ca Elena Udrea nu a adus la cunostinta tuturor intentia de a se infatisa multimii alaturi de presedintele PNG. Mai mult, ar fi cerut asigurari ca mutarea nu se va concretiza intr-o alianta.

  De altfel, avem informatii ca duminica, la partid, au fost discutii furtunoase pe aceasta tema pana tarziu. Deocamdata, nu e vorba despre nicio alianta. Dar mai stii ce aduce viitorul?

  Un berbec mai prost ca noaptea si o matza rea de musca
  Au purces la sfat de taina la care au tras si-o dusca
  Cum s-o puna de-o alianta cu miza electorala
  Cu care sa-l rupa-n doua pe Sorin in capitala.

  Motanimea cand aflat-a de tertipurtile acestea
  A pus-o de sfada mare dezbatand cu verva vestea
  Tinand matza vinovata de-alianta cu narodu
  Ce in vorbe despre dansii ii cam terfeli ca porcu’.

  Berbecu mai prost ca oaia dar fudul precum o capra
  Care plina fiind de raie tine coada sus in joaca,
  Dezbatu pe la teveuri criticile motanimii
  Si-i facu de-ocara mare, o rusine-a pisicimii.

  Vrand sa dreaga busuiocul matza, acum ciufulita,
  Mai pe seara-n interviuri zise ca-i geaba hulita
  Deoarece ca strategie planu-i fara de cusur
  Batand laba cu berbecu pe ea n-o mai doare-n cur.

  Morala:
  De esti matza rea de musca criticata de motani
  Ca sa nu te doara curu’ da-te, fata, la ciobani!

 3. Gura păcătosului adevăr grăieşte. Acest Nicolicea, un mare
  lingău, cu mecla aia de intelectual ratat, sau de rahat,
  avea dreptate în acel discurs-declaraţie politică. Pun pariu că, dacă va fi întrebat astăzi cum ar comenta acea
  declaraţie, ar găsi nişte răspunsuri “logice”, vezi-Doamne
  aşa erau vremurile, Băsescu îndreptându-se între timp, fiind el însuşi reevaluat de maimuţoi precum Nicolicea.
  Pe vremuri apărea “din caietul grefierului” unde puteai citi tot felul de afirmaţii care mai de care mai haioase
  din timpul proceselor. De exemplu: “La început am vrut să
  divorţez de pârâtă fiindcă nu era fată mare, dar acum nu mai vreau, fiindcă s-a îndreptat sub acest aspect.”
  Tot aşa şi cu “reevaluaţii” şi reevaluatorii. Ruşine, Dinu Patriciu!

 4. Radule, daca vrei sa iti completezi imaginea cu privire la linsul scuipatului, cauta lista cu cei care au semnat suspendarea lui Basescu in 2007, iar acum “culeg roadele guvernarii”.

 5. Iti vine sa vomiti , MISS HOATA se pupA cu melescanu. Cred ca ati vazut cum il felicitau , il pupau , se gudurau pe linga el ! vars VARS VARS , LAMIIEEEEEEEEEE !

 6. Daca se voteaza intreruperea postului A3 10 min. propun sa stam numai pe acest post ! eu oricum numai la A3 privesc !

 7. Radu, stiu ca A3 a cistigat mai multe procese cu CNA . Te rog sa ne spune-ti daca va dat banii cistigati !

  • :)), cat fanatism, nu e de ajuns ca ai sacrificat limba romana aratandu-ti devotamentul de netagaduit pentru televiziunea-mama :).

   Lasand la o parte ironia, atat televiziunile cat si CNA-ul trebuie sa isi faca treaba cum stiu mai bine. In situatia de fata, nu bag mana in foc pentru prestatia CNA 🙂

 8. Ai dreptate ca in ultimii 8 ani s-au acutizat toate mizeriile din politica romaneasca cu efecte devastatoare pentru viata de zi cu zi a romanilor si cu efect pe termen lung, cred.Dar eu tot nu vreau sa mai cad in capcana de a mai alege un rau mai mic.Daca e sa ma refer la Melescanu,pentru ca tot e proaspat reorientat,nici PNL nu a avut nici o retinere sa primeasca un fost PDSR-ist, chiar cosmetizat in aliat pentru Romania.Cum poate trece un om de la stanga la dreapta atat de usor?Cum poti tu ca liberal sa dai functii unui fost comunist, socialist?Si intrebarea, retorica bineinteles, este valabila pentru toate sensurile de miscare ale politicienilor romani.Ca Basescu si PDL-ul poate sunt campioni la recrutari nu are relevanta, atata timp cat nu avem certitudinea ca asa ceva nu va mai fi posibil in viitor.Sincer, daca d-voastra, d-le Radu Tudor, imi puteti arata unde as putea vedea o intentie in acest sens, v-as fi foarte recunoscator.

   • @oliviu
    Si ce bucuros sunt ca nu se intampla, pentru ca astfel, poporul roman mai are o salvare, iar voi, cei ce luptati impotriva lui o sa pierdeti.

    • Chiar daca se va-ntampla, salvarea poporului roman nu sta in comportamentul politrucilor. Poporul roman e un dumicat mult prea mare pentru a fi inghitit de inamicii lui, romani, ne-romani sau anti-romani. Poporul roman e cel mai maret popor! De ce cred asta? Pentru ca sunt roman! Pentru ca, pentru mine, orice aurolac din fata Garii de Nord e mai important decat Einstein!

 9. domnule , felicitari pt…a incetat detasarea in politica a lui melescanu…este geniala…hihi
  am si eu o intrebare…parca cei cu varsta peste limita de pensie nu au voie sa fie angajati la stat… sie este privat ???…sau si-a tras-o base???parca asa s-a reusit eliminarea lu’ madam culcer…gresesc???

 10. La mine ,la barou,la alegerile viitoare pentru decanatul baroului vrea sa candideze un securist.Toata lumea il cunoaste,nici ca-l sufera.Pana acum nu i-au iesit pasentele.Dar omul continua sa incerce ca doar e amantul prodecanului.:)Cam asa se poarta in securitate:amantul ,amanta,nevasta;se ridica unul pe celalalt si se sprijina reciproc.Daca se uita chioras zilele astea la mine(in ultimele dati se uita cam ingrijorat),o sa stiu de ce.Cat despre Base,alea de sus sunt fleacuri,cele din afara sunt interesante.Nu chestiunile oficiale ,de pe hartie,sunt importante,ci cele pe cale directa.Toti vor sta bine pe hartie.

 11. Nicolicea e vomismentul ala care zicea ca, e adevarat ca zapada a ingropat casa, dar, sa nu exageram, in spatele casei nu-i chiar asa mare, deci sa nu ne mai vaicarim! Un rahat de doi bani! Dar ce zicea el acolo e de tot interesul. Vezi doamne, intre timp l-a reevaluat pe marinar! Cat il priveste pe melescanu, ce sa mai discutam? Un jeg besescian, ca atatea altele. O tradare, ca atatea altele. Un om, cam cat constiinta lui.

 12. CNA condus de securisti se joaca cu focul(scuzati cacofonia).Am citit cu ani in urma ca CIA muncea de zor in Iran sa anihileze influienta sovietica n-au realizat ca se amplifica sentimentul antiamerican si revolutia a dat in foc.Pahlavi fugarit a constituit si atacul asupra ambasadei americane luand ostateci recuperati dupa vreo doi ani.Pe astia nu-i mai recupereaza nimeni.Decizia CNA o bomba cu ceas.Trebuie sa se gandeasca serios la sentimentul antibasist,antiportocaliu.Asa cum ei nu tin cont de lege asa va actiona si populatia.

 13. Am postat si ieri…cred nu m-am facut inteles…pe acesti oameni nu doctrina ii atrage ci banul…basescu stie ca e foamete si e in avantaj,la el sunt banii..el vrea sa rupa din usl pe cei care vor bani..nu e niciun ordin de servicii secrete..melescanu a acceptat probabil o suma frumusica de bani…pentru a face pasul spre basescu…are si asta fete..nepoti una alta..eu sunt sigur ca basescu mai suna si alti membri pnl..basescu nu a facut decat sa sparga pnl-ul..este aproape singurul partid cu persoane capabile…sa fim seriosi daca l-ar fi desemnat pe nicolicea sef la sie..se facea de tot rasu..sau pe talmacean..pd-istii sunt fosti tinichigii,tractoristi,ospatari,valutisti…cu facultati facute la 40 de ani…ce mai vrea basescu..tine prin udmr firma rds-rcs..vor sa cumpere si ups…pentru a avea monopol pe piata..si atunci vor scoate antenele sa nu-i mai deranjeze…anu trecut am citit ca nemtii de la dtelecom au oferit 350 de milioane de euro pentru pachetul de 45% pe care il detine statul la romtelecom…probabil basescu s-a opus deoarece ar crea concurenta rds-ului…dtelecom a cumparat in ungaria si a obtinut peste 15000 de clienti de la rds ungaria in primul an…impreuna cu udmr tin romtelecom in moarte clinica si incearca sa cumpere ups…va rog sa incepeti o campanie de responsabilizare a romanilor sa participe la vot masiv pentru ca udmr sa nu mai prinda pragul…o participare masiva a romanilor la vot ar arunca udmr-ul nu in opozitie ci in afara parlamentului…

 14. Nu e rau ca a mai scapat PNL de un intrus cu misiune precisa. Nu trebuie sa fii mare analist ca sa pricepi asta. Melescanu insusi si-a prezentat un cv din care a selectat doar o parte a carierei sale, si aceea intr-o lumima foarte trandafirie. Restul tine de un trecut cat se poate de cetos. Trecut politic, desigur. Nu cred ca pentru cei din partid a fost o surpriza, in ultima vreme tensiunea dintre Melescanu si Antonescu devenise destul de transparenta si, pe termen lung, jucatorul de la Cotroceni a facut un serviciu PNL-ului. Dincolo de deranjul – mai mult la nivel de declaratii – pe care l-a iscat recenta numire, singurul castig cert – pe moment cel putin – imi pare a fi pastrarea majoritatii la Senat, desi portocaliii actioneaza tot mai fatis in logica parlamentului unicameral, ignorand orice regulamente. De bun simt, stim de multa vreme ca nu mai poate fi vorba. Pe de alta parte, se pare ca baietii cu ochi albastri strang randurile…

 15. Inca o dovada ca acei care-l cred pe Basescu prost sau fricos se inseala, primii sunt cei din opozitie care au inceput sa se culce pe laurii gloriei procentelor virtuale (ale sondajelor de opinie). Sunt convinsa ca vor urma si alte mutari care sa zgaltaie opozitia si sa creeze panica in randul sustinatorilor ei.

  Cat despre dl Melescanu, bunica avea o vorba “cainele se intoarce mereu la voma lui”. Oricine poate fi cumparat (as ne spuneau la scoala de jurnalism), iar Melescanu este IEFTIN din toate punctele de vedere.

  Maria Calin, inca bolnav de cancer in Romania

 16. RADULE

  SPUNE-I LUI BLANCULESCU CA IN ALTE TARI DIN UE – INDUSTRIA ENERGETICA E DE STAT ( EXEMPLU FRANTA , EON …) DEOARECE E DOMENIU STRATEGIC .

  CA SA LIBERALIZEZI TREBUIE SA AI ORGANE ANTI-MONOPOL PUTERNICE CACI PATIM CA CUSI CU OMV-UL .

  ROMANIA SA NU VANDA RESURSE CA NU E SIBERIA . CINE VREA SA INVESTEASCA SA FACA HIDROCENTRALE DE LA ZERO .

  • In Franta si alte tari sunt strategice..dar tine-le cu Hahaianu strategic..le poti? as prefera mai repede sa le vanda decat sa fie vaca de mult pentru basescu si ai lui…ziceam despre Romtelecom,inca e detinut de stat in procent de 45%…cum a aparut posturi basiste gen giga si alte tampenii…cum le-au impus celor de la Romtelecom sa le introduca in lista de programe..ei daca vindeau pachetul..nu cred ca dtelecom accepta sa introduca asemenea petarde..ideea de baza ar fi ca domeniile strategice sa nu fie privatizate nici 10%…sa se dea o lege prin care pretul energiei sa fie la fel la toti si la casnici si la industriasi…fara intermediari(firme de apartament(giga))…sau alta varianta..sa se vanda catre investitori acele centrale care au nevoie de investitii…la preturile reale..nu pe bani de tigari…si in niciun caz acuma cand basescu e la putere…daca ar vinde 3 centrale ar retehnologiza celelalte…inca o idee ar fi sa dea voie investitorilor privati sa aduca energie in retea..acestia sa plateasca transportul..iar Electrica sa le plateasca energia…am vazut se stopeaza multe proiecte cu ferme eoliene ca niste unii nu vor sa vanda pamantul…se poate da o lege..prin care sa se despagubeasca la pretul pietei…nu sa tina unu sau altu mai destept sa-si vanda un hectar cu 10 miliarde de euro…domeniile sunt multe si nu ai cu cine….

 17. Disperarea mea e ca nici unu’ din partidele astea din USL, nu a reusit sa demaste politicienii “vopsiti” inainte de a-si fi sfarsit misiunea. De ex., la Stolojan am fost sigur ca e ca cal troian, inainte de a i se vedea arama. Am un sentiment de nesiguranta tot mai pronuntat ca, in fapt, nu prea stim ce votam. De aici si scarba unora de a mai vota ceva in tara asta! Parca merge zicala PDL-istilor, cum ca clasa politica, la modul general, e de vina pentru tot.
  Na, mai contrazice-i daca poti!

 18. Supărare mare în PNL. Domnul Meleşcanu a acceptat ciolanul oferit de persoana extraordinară de la Cotroceni. Dacă va fi sau nu acceptat deja nu mai contează. Nu m-ar mira să nici nu fie numit, şi să fie numit domnul Moldoveanu. Oricum scopul a fost atins, Meleşcanu a trădat, maurul poate să moară. Din acest moment nu mai contează dacă Meleşcanu va fi sau nu numit. Aparent, Meleşcanu a ieşit de sub acoperire.
  Toate posturile TV discută acuma evenimentul, unii se miră, alţii fierb, unii se bucură, alţii sunt trişti. Unii se întreabă de ce a acceptat Meleşcanu altii de ce nu a informat totuşi PNL despre intenţiile sale şi i-a pus în această situaţie.
  Ei bine, hai să vedem care e situaţia la rece, logic, fără patimă :

  http://punctochitpunctlovit.blogspot.com/

 19. Dl. Radu Tudor, cred ca titlul nu va reprezinta, haideti sa ne schimbam, sa folosim un alt limbaj…..macar noi sa fim civilizati daca televiziunile, politicienii…nu sunt!

 20. Macar daca scuipand, lingand sau facand pipi ar ajuta cu ceva aceasta tara. Cunosc fete care, pentru ca nu au gasit un loc de munca decent, lucreaza la studiouri de video chat si presteaza activitatile de mai sus on camera pentru clienti straini, aducand astfel bani in tara. Sunt sigura ca exista un public si pentru cei care scuipa, ling si fac pipi unii pe altii in varful piramidei politice, dar din pacate ei o fac pe banii nostri, nu pe ai unor clienti straini. Nu v-ati saturat de acest show kinky? Nu vreti sa schimbam actorii si actiunea? Nu vreti sa vedem ce vrem noi sa vedem daca tot platim pentru prestatia lor?

 21. Pe aici;
  Printre multi oameni de bun simt, cu frica de Dumnezeu, a se intelege, toti aceia care tin cont de tot ceea ce este omenesc, remarc foarte multi portocalii, basisti, cu creierul ras, lis, care nu vad dezastrul in care ne scaldam, remarc multi oameni care scriu pe aici, pe acest blog, multi frustrati, complexati, obraznici, revansarzi, oameni periculosi, in a persista in greseala. Nu spun ca ceilalti (politicienii din opozitie) sunt maicute de la manastire. Ideea este cea de schimbare, dintr-un timp in timp, pentru a contracara hotii, jigodiile astea patentate, penale,care au ajuns la paroxism. Obraznicia si tupeul de care dau dovada, nu au margini.
  N-am fost adeptul schimbarii prin forta, dar s-a infiripat in adancul sufletului meu, ca fara forta nu se va putea produce schimbarea, chiar daca “cainii de paza ai democratiei”, jandarmii, sunt inarmati si utilati pana in dinti, s-au pus in slujba maleficului.

 22. Nu sunteti deontolog domnule Tudor. Trebuia sa.l chemati pe Nicolicea in studiou si sa.l puneti in fata acestui discurs,care e foarte corect. Sa.i vedem fata si sa.l faceti de ras in fata alegatorilor sai. .

 23. Bunica le zicea cutre, bunicul curve. Am crezut pana de curand ca asa cum auzisem in copilarie, “politica e curva”, dar cred ca multe ziceri din batrani trebuie adaptate, si sunt convins ca potrivit azi ar fi “Politicienii(unii) #E# tare curve ” .

 24. Cu cat vor pleca mai multi din USL, cu atat electoratul nehotarat va spune mai usor ca toti sunt la fel.

  • De aceea, cum am mai spus, domnul Crin Antonescu trebuie sa devina mai transant si sa nu lase loc de speculatii. Cred ca ar trebui sa-l zguduie putin la minte si pe Victor Ponta, care cere Guvernului Ungureanu, vrute si nevrute, de parca ar avea cu cine discuta. Sunt de acord cu ce scrii tu aici si de aceea trebuie luate masuri, pentru ca timpul preseaza. In primul rand romanii vor sa li se faca dreptate. Asta asteapta lumea de la opozitie.

 25. Daca nu gresesc, acesti oameni (?!) au stat si mai stau inca cu dvs. la masa (de fapt la „masa” Danei Grecu si nu numai..) si-si dau cu parerea ce si cum…. Inteleg ca ar fi o impolitete sa chemi omu’(?!) in emisiune si „sa dai de pamant cu el” (asa cum ar merita-o) avand calitatea de invitat, pentru ca n-ar rezista sub tirul necrutator al dvs, al lui Razvan Dumitrescu, Danei Grecu, Adrian Ursu s.a.m.d., daca ar fi, binenteles, in discutie persoana lor. Intrebarea este insa ce cauta pe „platou” asemenea specimene, care ne provoaca greata?(urmare fireasca a efectului pe care-l produc oameni de o asemenea factura producandu-se pe micul ecran este sa iei un Emetiral). Ei ne-au produs-o o data, atunci , la „naparlire”. E prea mult. De ce sa le suportam balele, in continuare si la Antena 3. Lasati-i s-o faca labeunu, tvrinfo etc. Ce cauta Nicolicea (incriminatu’) si Oajdea de o buna bucata de timp la Antena 3, dupa ce ne-a produs greata „ primordiala” , atunci?, si noua, ca si dvs. Nu stiu, s-ar putea sa gresesc, si sar de la una la alta, dar nu ai ce cauta, in direct, cu reporteri la Guvern, Presedentie, sediu PDL, UNPR, UDMR, de unde sa afli ce..?, niste penibilitati, cum s-a intimplat „jde milioane de ori”. Oamenii (?!) astia nu mai au ce spune. In sinteza,la sfarsitul zilei, facuta de profesionisti, se poate prezenta, daca se are ce, ce-a spus unu’ sau altu’. Chestie de trei minute. Cred ca sant in asentimentul multora ca acesti oameni?!(lista lor e lunga, as vrea s-o scriu dar mi-e sila sa le scriu si numele), datorita faptului ca produc voma, nu ar mai avea ce cauta la Antena 3. Sau sunt treburi mai profunde, de deontologie pe care nu le inteleg (ma chinui sa ma schimonosesc cum face Mircea Badea cand se refera la „ vezi dom’le, sunt chestii absconse, profunde , deontologice, care trebuiesc respectate intr-o democratie”. Care democratie?! .Si va sugerez sa dati pe scroll, asa cum s-a mai zis pe blog, lista cu „persona non grata” la Antena 3. Cu Oajdea, cu Minca, cu Nicolicea, cu Ciuhodaru cu ..Berca(minunat ce spunea el, odata, de Basescu si cum a-ntors-o ca la… Bacau )… si , in ghilimele, cu fraze gen alba/neagra (spuse de ei inainte, ca dupa „naparlire” le conoastem). Cred ca multi se vor uita mai mult pe scroll in loc sa fie atenti la dezbateri. Nici asa nu-o fi bine. Vedeti dvs. cum o faceti, important sa fiti tot asa , ba chiar mai mult decat atat, fiindca santeti ultima reduta…
  12:22AM

 26. D-le Radu Tudor daca isi vor duce planul la bun sfarsit Antena 3 va deveni un nou ARAFAT RAED, sunt sigura de asta.In alta ordine de idei cum facem sa dam in judecata casa de sanatate, pt ca noi cetatenii nu am semnat nici un contract cu ea, nu stim ce serv. trebuie sa ne asigure de banii aia nu stim nimic, ne-au luat ca pe o turma de oi si ne-au bagat pe toti acolo poate eu vreau o asigurare privata, chiar daca platesc mai mult, sau macar sa stiu ce imi dau de banii aia pe care ni-i opresc automat.

  • antena 3 va deveni un nou RAED ARAFAT :)))))))))… Foarte tare frate, foarte tare! Poate mai degraba un nou YASSER ARAFAT! E f interesant cum commenturile fanilor sunt mult mai tari decat postarile lui Radu Tudor. Daca continuam exercitiul de imaginatie, OTV va deveni un nou Fidel Castro, TVR un nou Ion Iliescu si B1 TV un nou Ronald Reagan :)))

   • Yasser Arafat a fost un patriot palestinian, conducatorul unui popor terorizat, in proria lui casa, de un stat agresor, conform definitiei O.N.U. data agresorului. E interesant cum terorizatul a ajuns sa fie catalogat drept terorist.

    • O nuanta interesanta, dar inainte de a-l scoate pe Yasser terorizat ar trebui sa mai citesti un pic despre parti din trecutul lui si unele dintre practicile lui nu tocmai “ortodoxe”.

 27. Domnule Radu Tudor va rog frumos nu-l mai chemati pe Nicolicea in emisiune ca sparg televizorul si nu am bani altul. Asa javra de om mai rar intilnesti,

 28. Ca ofiter obiectez la cele spuse de idiotul de Ungureanu ieri la M.A.I. , adresandu-se celor din Irak :
  ” Ce faceti , mai baieti , o duceti la fel de bine ?”
  Asta dupa ce au murit atatia soldati in misiune , iar cei ramasi sunt mereu in pericol !

  Este o impertinenta fara margini si nimeni nu a comentat acest lucru , nici macar tu !!!
  DE CE ?
  Te rog sa imi raspunzi !…

  • Jiji declara ca Mihai Viteazu a fost machedon si ca dadea bani cu camata. Astia au innebunit de tot ? Nu pot sa spun decat ca in Romania, lupta impotriva majoritatii romanilor a devenit una pe fata. Deja se da in noi cu orice. Daca nu ne trezim, o sa murim. Sa va intre bine in cap tuturor, si oamenilor de rand, si celor ce posteaza pe forum-uri si arata ca le pasa, si jurnalistilor, si opozitiei.

   • Machedonii ne sunt recunoscatori ca le-am dat o tara. Jiji nu e machedon, escrocii nu au nationalitate. Jiji e doar manifestarea unei gene recesive.

 29. Descoperirea care schimba 2.000 de ani de Crestinism. “Iisus nu a INVIAT”
  Inca de la fondarea statului israel apar asa zise dovezi, care mai de care mai abracadabrante, menite sa distruga crestinismul. Doi iudei afirma ca au descoperit dovada ca Isus nu a inviat. De prisos sa mai spun ca stirea de senzatie, cu titlul enuntat ca o axioma, pot fi gasite pe stirileprotv.ro
  Faptul ca evreii n-au fost in stare sa-L recunoasca pe Mesia este doar problema lor.
  Isus e Dumnezeu!

 30. L-a sanctionat cineva pe E. Nicolicea cind l-a facut pe M. Geoana “prostanac”de la tribuna Parlamentului? Cu siguranta, nu. Atunci, de ce ar fi sanctionat postul Antena 3 pentru ca M. Gadea l-a facut pe Duta “dobitoc”?

 31. Iar in conditiile astea sa stai ca prostul in tirg si sa incasezi non-stop asteptind alegerile “democratice” facute de catre clanurile securist-mafiote aflate la ordinul securistului basescu inseamna o DEMENTA din partea usl…

  pur si simplu ramii fara cuvinte la non-combatul usl… ba incepi sa te uiti crucis cind o parte dintre ei, ma refer la o buna parte din psd, se poarta cu prietenie sincera fata de javrele basiste!!!!

  sa nu scoti lumea in strada la mitinguri acum cind e posibil…
  stam in Piata Universitatii ca prostii si incercam sa facem fata la toti infiltratii basisti fara ajutor de la nimeni… incepe din ce in ce mai mult sa se dilueze tot protestul iar in maxim 2 saptamini o sa se incheie de tot sau o sa fie deturnat de catre securistii infiltrati ai lui basescu

  nici un sprijin de la nimeni… o mina de oameni singuri care stam pe baricade la Universitate si o multime de lume bulversata complet de non-combatul opozitiei.

  MISCARI DE STRADA asta trebuie sa faca usl ca sa demonstreze ca nu sint mina in mina cu mafia securist-basista

 32. Domnul Blanculescu sustine actiunile lui Ungureanu ? Este membru al vreunui partid ? Ca daca este membru al vreunui partid din opozitie, cer sa fie exclus.

 33. Apropos de legea lustratiei.
  Pentru unii muma, pentru altii ciuma.
  Halal lege, dupa chipul si asemanarea celor care au conceput-o si votat-o. Cat de nenorociti pot fi acesti oameni, totul este revansard.
  Legea asta trebuia data in 1990, atunci ar fi produs efecte.
  O lege discriminatorie pe fata, vezi Doamne, fostii utc-isti, scretari de stat, directori si directorasi, ba, iar restul procurori & co, da.

 34. Probleme Cu Spionii, Dorele ?! Jos Basescu!

  Nici n-au trecut bine 24 de ore de cand tovarasul ofiter de securitate sub acoperire, Theodor Melescanu, dintr-o dorinta irezistibila de a-si incheia cariera in pozitia de sef al serviciului care l-a consacrat pentru o cariera de-o viata, si-a dat cinstea unei senectuti frumoase pe rusinea tradarii electoratului care l-a votat in Parlamentul tarii si iata ca dumnealui, la sedinta de bilant a Ministerului de Interne, ne anunta cu subiect si predicat ca nu va precupeti niciun efort in ceea ce priveste implicarea Serviciului de Informatii Externe in organizarea si probabil castigarea alegerilor LOCALE si parlamentare de catre pedeleu.
  La un asemenea angajament ramai de-a dreptul mut si stai si te intrebi ca proasta la poarta noua, ce cauta spionii tarii in lenjeria murdara a primariilor din satele patriei? Cauta exact ceea ce cauta si Basescu in fruntea statului roman, pe dracu sa-i ia!
  Oricum la asemenea declaratii merita, zic eu, sa adaptam un banc care a circulat in regimul de trista amintire al plumbuitului targovistean:
  Noul sef al SIE, nea Dorel de la peneleu, il cheama de urgenta la el pe agentul 001, locotenentul Azimioara, Ion Azimioara, agent cu permis de a ucide, si-i da personal detaliile urmatoarei sale misiuni de lupta:
  – Ioane, pleci de urgenta in satul Frecateii din Vale, unde il vei intalni pe informatorul meu local care-ti va spune cum stau lucrurile cu intentia de vot a cetatenilor frecateieni in ceea ce-l priveste pe candidatul pedeleu. Vezi ca pe informator il cheama Gheorghe si dupa ce dai de el ii spui parola: “iarba este verde si vacile sunt maro”.
  – Am inteles, sefu’, sa traiti si dus a fost.
  Ajuns in Frecatei Azimioara, Ioan Azimioara, de cum intalneste pe primul localnic de cum il si abordeaza:
  – Ziua buna, bade, caut si eu pe GHeorghe, ai putea sa-mi spui unde il gasesc?
  – Ziua buna, domnule draga, d-apai pe care Gheorghe il cauti ca noi avem in sat pe Gheorghe tractoristu’, Gheorghe cizmaru’, Gheorghe birtasu’, Gheorghe buticaru’, chiar si pe mine ma cheama Gheorghe?!
  Ca sa nu rateze misiunea agentul Azimioara, Ion Azimioara, coboara vocea si incearca o stratagema la urechea dreapta a localnicului:
  – Iarba este verde si vacile sunt maro”
  La care nea Gheorghe ii raspunde:
  – Pai ce nu zisesi asa, taica, matale il cauti pe Gheorghe spionu’.
  Avand in vedere cele de mai sus ii uram d-lui Melescanu succesuri depline in activitatea de monitorizare a populatiei Romaniei, la ea acasa, de catre personalul din subordine.
  Un al doilea eveniment de-a dreptul crucial petrecut ieri, eveniment care a ridicat povara de pe sufletele ingreunate ale romanilor, povara data de masurile cretine luate de chiombila impotriva lor, redandu-le acestora speranta la un “sa traiti bine” o constat in adoptarea, “dupa batalii seculare care au durat douazeci de ani” de catre reprezentantii Puterii in Parlament a Legii Lustratiei. In sfarsit am scapat de fantoma comunismului, in politica intrand si activand de acum inainte numai neprihaniti marca chiombila.
  Analizand un picut, dar doar un picut, ca mai mult nu merita , acest eveniment putem spune ca el se potriveste ca un mot la butoiul de cacat de sorginte tismaneana in care chiombul a ingropat o eventuala judecare si condamnare corecta a epocii comuniste in Romania. Ca ce altceva ar putea reprezenta o lege venita la mai bine de douazeci de ani de cand destinul Romaniei a fost lasat pe mainile esalonului doi al PCR si al Securitatii comuniste, timp suficent in care chiombu si altii ca el ne-au adus unde ne-au adus, o lege prin care vlastarele comuniste cu functii de viitor in structurile de tineret ale PCR, aflate acum la deplina maturitate, vlastare, gen Boc si Ungureanu, sunt unse in functia de Prim Ministru al tarii, in timp ce fosti “directori de editura tehnica” (prevazut expres in textul de lege), oameni trecuti astazi de optzeci de ani, retrasi de ceva vreme din viata politica sunt explicit lustrati fara “mila”?
  Aceeasi lege care, modificata pe picior chiar cu cateva minute inainte de a fi votata, permite ca fosti inalti diplomati comunisti, suspectati de a fi fost ofiteri de securitate sub acoperire, sa poata astazi fi numiti in fruntea Serviciului de Informatii Externe al tarii noastre. Cu alte cuvinte ne-am lustrat atat de tare incat ne-am rupt pantalonii in cur, motiv pentru care am dat la iveala izmenele murdare de cacat.
  Cam atat despre o lege imbecila, total inutila, indreptata impotriva unui singur om, Ion Iliescu, om care-si mananca linistit pensia, fara a mai avea visuri de marire politica, dar care da unda verde iezilor comunisti sa zburde nestingheriti prin cabinetele minsteriale ale tarii.
  Al treilea subiect, cu adevarat important al zilei de ieri, care merita tratat separat, motiv pentru care doar il amintesc cu tiutlu de inventar in aceasta postare, este incercarea meschina de razbunare a chiombului (dupa ce si-a incheiat razbunarea impotriva locotenentului Alexandru Gheorghe) indreptata impotriva postului de televiziune Antena 3, post care-i “sta (vorba unui argat de-al sau) ca o broasca in gat” si pe care vrea sa-l inchida cu ajutorul slugilor carora le-a dat CNA-ul pe mana. Sunt convins ca aceasta noua prostie crasa a chiombului, generata de setea sa viscerala si meschina de razbunare, s-ar putea sa scoata oamenii in strada mai abitir decat in cazul Arafat, putand fi chiar tonul la cantecul de lebada al uratului. Dar despre asta, pe larg, intr-o alta postare. Deocamdata sa facem totul ca Antena 3 sa emita ca si pana acum, fiind unica noastra speranta de mai bine intr-o lume condusa de satana.
  Jos Basescu!

 35. Domnule Radu Tudor,
  Sunt foarte suparat ca CNA ataca postul de televiziune Antena3 si incearca, pe toate caile, sa va inchida si pe dvs.(redactori, reporteri, cameramani, etc.) si studioul cu cea mai mare audienta din Romania. Acesti politicieni ticalosi de pe Dambovita, indiferent de culoarea politica, nu au nici mama, nici tata, nemaivorbind de caracter, si vor incerca prin toate metodele securisto-comuniste sa va reduca la tacere. Eu, si postul meu de televiziune TELEM Iasi, am trecut prin ce trceti dvs. acum, poate chiar mai dur si mai urat din partea CNA (GÀSPÀRIK ATTILA, trimis sa inchida postul de televiziune, impreuna cu inspectorul Soitu – eu ii spun HOITU, stie foarte bine ce a facut, intrebati-l, dar a intervenit Ambasadorul american la Bucuresti, excelenta sa Dl James Rosapepe si ticalosii de la CNA s-au potolit un timp). Daca dorit mai multe informatii, care va pot ajuta in aceasta lupta cu nebunii din Romania, nebuni care ar trebui internati de urgenta, cu ajutorul CNN international, puteti sa imi scrieti pe adresa ; ticuisari@yahoo.com, eu fiind acum cetatean canadian si rezident american si deja am povestit guvernatorului Canadei ce se intampla cu Antena3 si bineinteles si congresmenului american James Rosapepe.

 36. Curvele lui basescu, conduc Romania pe bani grei, pe banii nostrii. Calana asta, cat o vaca de mare si cu creierul cat o minge de pingpong, hotaraste legile pe care noi trebuie sa le respectam iar cei din pdl, nu. M-am saturat sa fim condusi de alde coana Mita si alde Tanase Scatiu. Doresc in fruntea tarii, oameni rasati intelectual, capabili si cu morala. M-am saturat de curve si de hoti ca roberta anastase si traian basescu care nici macar nu stiu vorbi corect romaneste, d’apoi sa conduca o tara. Haideti, stimati compatrioti sa transformam Romania intreaga in Piata Universitatii; nu avem alta sansa! Trebuie sa scapam cumva de astia!

 37. Domnul Barbu ,

  Incodata abereaza fara nonsalanta.V-am mai spus asta,si ati fost deacord cu mine.Daca el chiar reprezinta pacientii,trebuia sa chema TV si sa arate ca NU A FOST PRIMIT.Observ ca ii este frica si observ ca doreste sa fie un lider ,dar FARA SA JIGNEASCA ,fara sa SUPERE pe cineva.
  Domnule Barbu …..LASA-TI PE ALTCINEVA SA REPREZINTE PACIENTII.O fac eu benevol si garantez ca vin cu actiuni clare si concise ,cu solutii la aceasta problema.

  1) Dumneavoastra trebuie sa II CERETI SOCOTEALA SI MINISTRULUI SANATATII SI PREMIERULUI , cum de acel Duta inca este in functie dupa grozaviile care le-a facut.Ce dracu e atat de greu.Domnule Barbu,prim-ministru este vinovat pentru ca tine in functie un om ce a cauzat ACEASTA GROZAVIE.

  2) Domnule BARBU ,eu m-a legam cu lantu de usa lor.Daca eu nu intram la aceea sedinta , atunci nici ei nu ieseau pe usa.

 38. si uite cum nenea iar scrie pe blog doar ca sa faca propaganda – Din cele spuse in acest post intaleg ca antena e o televiziune a opozititi daca celelalte 90% sunt ale puterii

 39. Domnule Radu Tudor, oare este corect sa fac o paralela intre politica UDMR-ului si politica pe care Ritli Ladislau o aplica sanatatii din Romania ? In spitalele din Miercurea-Ciuc, din Odorheiul-Secuiesc, din Targu Mures si alte orase unde minoritatea maghiara din Romania are o anumita preponderenta, sunt aceleasi probleme ? Acolo cineva se plange de ceva ? Eu am vazut ca nu. Daca ma insel, va rog sa ma corectati. Din cate stiu, UDMR-ul a declarat ca el apara doar interesele minoritatii maghiare din Romania. Ce sa inteleg din asta !?

 40. @ marco. Ai dreptate, numai că ai grijă cum scrii româneşte. E clar că eşti un analfabet plin de tupeu.
  Aşa cum prevedeam ceva mai sus, caca-maca Nicolicea, a apărut la Antena 3, aducându-ne la cunoştinţă că toate cele afirmate de el despre Traian Băsescu erau valabile la data respectivă, dar că, între timp, s-a îndreptat sub acest aspect, redevenind virgin (Băsescu, bine’nţeles). Răzvan Dumitrescu-l întreba despre Băsescu, ventrilocul Nicolicea o ţinea langa cu regele Mihai, Iliescu, Gelu, Glad, Menumorut. Nimic despre Atila-biciul lui Dumnezeu. S-ar putea să se ia şi de el, după ce udmr nu va mai intra în parlament.
  Asemenea specimene demne de tot dispreţul n-au ce căuta în viaţa publică. Du-te, băi Nicolicea, lasă-ne-n plata Domnului, că şi aşa avem destule pe cap din cauza unora ca tine, DOBIPORCULE!!!

  • @SORIN
   O fi clar ,pentru tine.Cu gramatica ,scartai,stiu.Partea importanta e ca eu NU SUNT PERSOANA PUBLICA,NU DETIN O FUNCTIE PUBLICA.Defapt,nici macar nu lucrez pentru romani si cu romani.Sa imi fie cu iertare,dar mie gramatica NU IMI MAI FOLOSESTE LA NIMIC.PARTEA CU SCRISUL O SCRANTESC.Tupeu…am.Dar nu tupeul la care tu faci referire 😉 .Ca mie imi place cum toata lumea are cate o problema cu gramatica,unor oameni ce nu sunt persoane publice si nici functionari publici.Acestea fiind spuse.Chiar si cu gramatica mea,am dreptul sa IMI SPUN PUNCTUL DE VEDERE.
   Acolo unde sunt eu,romana imi este inutila ba chiar ,ar fi bine daca nu s-ar stii deloc cetateania mea.Dar asta e o alta discutie.
   Esti constient de nivelul gramatical al majoritatii cetateanilor romani,sper?Dar la vot ,NU SUNT INTREBAT CAT DE BINE STIU SA SCRIU …CORECT GRAMATICAL.

   Tu probabil,ai dorii ca cei care nu scriu corect gramatical,SA NU MAI AIBE DREPT DE VOT.Totusi ,uite ca acest defect nu ma impiedica sa GANDESC.
   Tupeu trebuie sa ai si ti-l recomand,tocmai sa nu lasi portita deschisa celor ce doresc sa te calce in picioare.Daca ai fi si tu tupeist,probabil ai protesta alaturi de mine……acolo unde sunt eu ,sau macar acolo unde esti tu.

 41. Vreau sa aduc in discutie mai multe aspecte care deranjeaza, iar ciuma asta portocalie de la putere nu reactioneaza la marile probleme ale natiunii. Ei au un mod aparte de a vedea „modernizarea si restructurarea” Romaniei.
  S-a sculat un destept si a zis: toata lumea sa aiba program de la ora 8 la 16, toata lumea far exceptie. Cat de tampit si nepregatit poti sa fii. De zile bune, este o inghesuiala de nedescris peste tot, in mijloacele de transport si pe sosele/bulevarde, peste tot.
  Cred c-ar fi necesar, sa le aduceti intr-un fel la cunostinta acest aspect, acestor impotenti intelectual, pana si creierul le este portocaliu.
  Imi aduc aminte, ca pe vremea „impuscatului” acest aspect era mult mai bine organizat. Se intra la serviciu, la diferente de ½ ora.
  Alt aspect; nemernicii astia de la putere, javrele astea ordinare, in nesimtirea si aroganta lor, au umplut tot orasul cu bannere cu ‚senator chiulangiu” sau „deputat chiulangiu”, senatori si deputati din opozitie. Ce-ar fi sa agate pe stalpi si bannere cu ei, cum au furat voturi in parlament, cum au dus tara asta in hau, cum scot din “sistem” toata varsta a treia, cum jefuiesc la drumul mare prin suprataxe, cum au deturnat fonduri financiare colosale.

 42. Chiombule, Jos Labele-ti Scarnavite De Pe Antena 3! Jos Basescu!

  Libertatea este unul dintre cele mai de pret bunuri de care ne bucuram de pe pozitiile noastre bipede inzestrate cu organul gandirii si cel al comunicarii. Luandu-ni-se libertatea putem fi redusi in cel mai fericit caz la ipostaza locatarilor unei gradini zooologice, dependenti de ingrjitorii lor pentru toate cele necesare supravietuirii in captivitate.
  Ori, pe drumul sau de instaurare a dictaturii pe ruinele statului de drept care s-a numit Romania, chiombu’ si gasca sa de golani penali sunt pe cale sa faca si acest ultim pas, care sa consacre pe deplin victoria intunericului ratiunii asupra libertatii de exprimare a locuitorilor acestor meleaguri de granita europeana.
  Caci de la inchiderea, la inceput pentru crearea precedentului, timp de zece minute a singurului post de televiziune din tara care mai emite in conformitate cu realitatea traita in iadul basist, negudurandu-se precum Grivei pe langa Putere, ci dezvaluind cu curaj toate magariile comise de clica mafiota care a acaparat toate fraiele puterii in tara si care zi de zi se opune tacticilor de neutralizare a libertatilor cetatenesti emanate din deal de la Cotroceni si puse in practica si sustinute de pupinbasistii de serviciu, pana la inchiderea totala a sa, nu mai este decat o scurta etapa de indeplinit.
  Si aceasta etapa va fi fost parcursa la momentul in care CNA-ul, acest instrument dictatorial de cenzura basista, va capata puteri depline de decizie prin cooptarea a inca doi membri, reprezentanti si slugi docile ale actualei puteri pe calea desfiintarii usoarelor urme de libera exprimare ramase neatinse de virusul choimbalao-mafiot care a infestat media si socialul romanesc.
  Odata inchis si acest ultim bastion de lupta impotriva dictaturii vom reveni la telejurnalele ceausiste de o ora in care pupatorii de dos basist gen Pora, Patapievici, Ecrivan, Plesu etc ne vor incanta cu giumbuslucurile si tumbele lor executate intru satisfacerea ego-ului basist in speranta capatarii in final de spectacol a mult ravnitei banane.
  Ba, mai mult, din acel moment se va da liber la investitii in domeniul constructiilor de lagare de concentrare pe model nazist, sau de baraci marca gulag sovieto-siberian, in care eventualii contestatari ai tatucului sa fie trimisi pentru odihna si reeducare.
  Ca astia nici bani de canale nu au, i-au furat si p-aia!
  Asa ca, dragi compatrioti, este cazul sa nu stam cu mainile incrucisate si sa privim ca acum saptezeci de ani la parada tancurilor sovietice care ne-au adus “bunastarea” celor cincizeci de ani de comunism si sa asteptam venirea americanilor sa ne elibereze, ci sa iesim in strada si sa luptam pentru drepturile si libertatile noastre cetatenesti castigate cu pretul sangelui varsat intr-un decembrie de foc de niste tineri inocenti care nu au realizat pe mainile cui va ajunge destinul romanilor.
  Nu va fie frica, romani, va asigur eu ca la cat fura si la cat au furat acesti nenorociti de portocaliii care ne lasa sa murim de cancer cu legea si dreptatea in mana, in timp ce cu banii platiti de noi pentru medicamente dumnealor isi fac viloaie de neamuri proaste si sustin campanii electorale, nici macar bani de gloante nu mai au, sau daca au nu se indura sa-i cheltuie, gandind la o lege pe model chinezesc prin care li se vor imputa gloantele folosite in reprimarea revoltei populare familiilor eventualelor victime.
  Haideti in strada sa grabim primavara libertatii noastre!
  Jos Basescu!

  • Cat populism! Cat patos! Felicitari “maistre”, esti un adevarat Vasile Roaita modern, numai sirena mai lipseste :))).
   Sunt de acord cu Jos Chiroul. Dar acum vine parte mai dificila – Sus CINE??

   • @Robert: auzi, vezi ca eu ca sirena lu’ Roaita trebuie sa fiu actionat prin tratarea cu alint oral a anumitor tesuturi moi situate intr-o zona erogena subabdomniala pe care, trebuie sa te felicit, vad ca le-ai gasit si nu le mai lasi din morfolit. Da-mi si mie un break ceava-acolosea, o pauza, un five ca mi se strica reverberatia. Cat despre “sus”, si portaru din Modrogan ie mai bun ca sefu’ asa ca nu-ti face talica probleme, sa se duca dracului satana pe pustii si-om gasi noi un OM sa punem in loc.
    sa fii luminat
    marcus

   • Oricine. Cauta oameni care te reprezinta si sustine-i. Daca nu ai, candideaza tu. Fa tu ceva bun pentru tara asta.

 43. Må intrigå o abordare a statului din dimineata asta.Sper så poti så må iluminezi, fiind acolo in groapa cu nisip cu lopåtele si cåldåruse. Locotenentului åsta-Alexandru, i se imputå contracostul anilor de scoalå din Academia Militarå dupå ce a fost dat afarå din Armatå. Medicilor care au fost dati afarå de Båsescu din tarå cu subject si predicat nu li se cere contracostul scolarizårii de care beneficiazå gratis statele care ii adoptå si folosesc?
  In extenso, justificarea demiterii lui din Armatå nu se aplicå si politistilor care au demonstrat politic, in uniformå, strigind lozinci politice la adresa presedintelui si aruncind pårti din uniformå-recte sepci? sau legea se aplicå unuia singur, cå ceilalti “e prosti si ei, dar multi”?

 44. Off topic. Din Libertatea
  http://www.libertatea.ro//detalii/articol/ofiterul-protestatar-din-piata-universitatii-dator-vandut-statul-ii-cere-o-jumatate-de-miliard-de-lei-381208.html
  Gestul lui Alexandru Gheorghe , tânărul locotenent care a mers în piaţa Universităţii pentru a protesta în numele unor principii, este cunoscut de o ţară întreagă, însă puţini ştiu cu ce probleme se confruntă acum.
  Protestul lui în haine militare l-a costa nu doar slujba, ci îi va scoate şi o sumă imensă din buzunare. Alexandru Gheorghe trebuie să înapoieze statului român aproximativ 500.000 de lei, reprezentând taxele pentru fiecare an de şcolarizare militară, el urmând atât liceul miliatr, cât şi Academia militară.
  Scuze daca acest caz a fost deja comentat la A3.

   • @Domnule Radu: Pai, dvs. chiar mai sperati ceva de la trogloditii astia care la un ordin sunt gata sa arda carti in pietele Romaniei. Niste nernorociti de nazisti macelari, carnatari, patrunjelisti nema cultura, traiasca golaneala!
    Noroc ca se imputineaza pe zi ce trece exact ca un anumit organ masculin care la contact cu apa rece se micsoreaza, da’ se micsoreaza rau de tot 🙂
    sa fiti iubiti
    suntem alaturiu de Antena 3
    marcus

   • Ce rost are?E un alt “creier neted”,ce aduna capsuni ,dar se crede REGE.Daca el invarte piftia in Spania,sau spala WC-ul considera ca SA AJUNS.Considera ca Basescu,est ecel care i-a oferit aceasta mana cereasca,atunci cand la invitat de plece din tara.Mai discuta-m cand se intoarce in tara si observa ca are de platit ,penalitati la impozite si taxe,datorii adunate la CNAS ,desi el saracul NU A MUNCIT IN ROMANIA.
    Ce m-as bucura sa i se intample asta.

  • Domnule Radu Tudor, dobitoacele sunt mult mai sincere si mai bune la suflet decat acest ciocoi, pe nume George Bogdan (daca e-mail-ul scris de el este cel adevarat), un PDL-ac intoxicat de capeteniile sale, posibil membru al PDL diaspora, platit sa faca propaganda cancerului portocaliu si implicit regimului criminal de la Bucuresti. PDL-acii astia sunt atat de indoctrinati, incat nu inteleg ca romanii vad pe pielea lor ca traiesc mai prost decat si-au imaginat vreodata, cum am mai spus, de parca ar fi pe timpul razboiului si foametei la un loc si nu ca asa le spune Antena 3. Daca romanii traiau bine si Antena 3 le spunea ca traiesc prost, nu se mai uitau la acest post. Dar PDL-acii astia, de extrema dreapta (vezi spusele pe blog ale lui Mircea Munteanu ale multor PDL-aci indoctrinati care se asociaza acestor spuse prin indemul binecunoscut “la munca lenesilor”) se fac ca nu vad si nu aud ceea ce se intampla in Romania si ceea ce declara actuala putere. Sunt linistit ca totusi, acesti ciocoi sunt minoritari in tara asta si sper ca la alegerile viitoare, capeteniile lor de la Bucuresti sa zboare din Parlament (dupa ce se vor vota oamenii), pentru a nu ne mai incurca vietile noastre, ale copiilor nostri si ale nepotilor nostri. Bineinteles, asteptam si depolitizarea justitiei, a serviciilor secrete si ale tuturor institutiilor publice, care au pus “cizma sovietica” pe capul oamenilor.

  • Sus Båsescu! SUS IN STREANG! Si cu tine cocalar manelist de Spania unde din cauza tembelilor si avortatilor ca tine ne injurå spaniolii de doi lei pe toti rominii.Spanchii ca tine si Båsescu, rebuturi fåcute la båuturå, måi nea george bogdan care te masturbezi la poza lui båse…
   O injectie cu apå potabilå in creier iti trebuie, så mai dilueze singele din vasele de alcool.Bå, tu stii måcar de ce guiti, sau aiurezi de febrå la mansardå de mic copil proaspåt avortat?
   ANTENA 3 e ultimul bastion de rezistentå impotriva Satanei de Båsescu, si tu o freci cu suavitate de tip Dawson? La cit de mucegåit ti-e creierul, pariez cå violezi si babe si pe acolo, si acaså cind mai vii in permisie din Spania de la cules castraveti cu curu.

 45. Daca “cizma sovietica” a PDL-ului va fi pusa si pe capul Antenei 3, sa fiti siguri ca la alegeri, PDL-acii, UNPR-acii si UDMR-acii vor avea o mare surpriza neplacuta. Am citit pe anumite site-uri, ca PDL-acii iau in considerare o decalare a alegerilor Parlamentare coroborate cu alegeri prezidentiale anticipate, in Martie 2013. Eu le spun doar atat: treaba lor. Daca vor sa aiba 0,01% din voturi si nici macar rudele lor sa nu-i mai voteze, sa faca asa ceva.

  • Sa aplicam regula de trei simpla. Daca Mircea Badea a scos, in joaca, 5.000 de oameni la un cros, cati oameni va scoate in Piata Universitatii intreruperea Antenei 3 de catre CNA ? Eu cred ca circa 50.000.

 46. @Robert
  Oricine, numai ei, nu.

  As avea si eu de spus lui marcus cate ceva.
  Uite:
  Toate bune si adevarate, numai ca toti o dati tancurile sovietice si altele.
  Un singur amanunt, tancurile au plecat cam demult, in 1958, iar acum infaptuim invataturile democratice a unchiului Sam.
  Raul este aici in/la noi, n-a fost importat de nicaieri.
  Nu stiu, poate ar fi trebuit o „curatenie” in anul de gratie ’89, poate alta ne-ar fi fost soarta azi.
  Din pacate si atunci si acum, traim intr-o manipulare ordinara oferita de niste tradatori, penali si mafioti.

  • @Anonim ai si n-ai dreptate cu tancurile sovietice. Bref, nimeni nu stie cum ar fi evoluat societatea romaneasca fara prezenta rusilor care sa sustina o societate de tip comunist in Romania. Cert este ca, vrem noi nu vrem, forta sovietelor a fost cea care a impus cozile de topor alese din randurile noastre sa impuna mai intai dictatura proletariatului, pentru ca apoi, cu pomul in rod, ceausescu sa culeaga fructele instaurandu-si propria dictatura. Ceea ce este tragic in toata afacerea este ca n-am invastat nimicuta din toate acestea si lipsa noastra de educatie democratica ne-a adus satana pe cap.
   sa fii iubit
   marcus

 47. Robert…vorba raposatului Emil Hossu,care la intrebarea pe cine punem in loc spunea:”nush ma,foca de la circ si tot e mai buna decat astia”….asa ca hai sa mai lasam treaba asta cu “pe cine punem in loc” , ca e rasuflata rau.

Leave a Reply