Home Articole Cum stau partidele in ultimul sondaj de opinie

Cum stau partidele in ultimul sondaj de opinie

3724
21

21 COMMENTS

  • Ai dreptate. Real, pesedeul are 41% și peneleul 29%.
   Corectă este și observația cu plata. Numai că Dorel Abraham, șeful CURS, a precizat că sondajul nu a fost comandat de vreun partid politic, ci de o altă entitate.

   „Au fost și alte întrebări în sondaj. Au fost întrebările standard, cele politice. Au mai fost și alte întrebări, dar nu pot să dau mai multe informații. Cred că au fost peste 30 de întrebări. Sondajul s-a derulat în prima parte a lunii noiembrie, timp de 10-12 zile, și a fost făcut pe teren, față în față, la domiciliul subiecților. În ceea ce privește beneficiarul, tot ce pot să vă spun este că nu a fost niciun partid politic beneficiar. Deci nu a fost niciun partid politic sau politician beneficiarul”

   • O “alta entitate” poate sa insemne orice entitate privata apropiata unui partid politic,lider politic (cazul ALDE) … In fine,oricum aceste sondaje nu dau nici un raspuns la starea de fapt a Romaniei,ele dau barometrul celor fideli,talibanilor unor partide.Daca ar fi alegeri aceste cifre se vor modifica automat.

 1. Sondajele sunt un reper doar pentru cei care stau cocotati in functiile cele mai inalte care nu au nicio legatura cu omul de rand. Realitatea la nivelul tarii e cu totul alta si cerintele sunt altele! Cu ceva timp in urma am scris de rolul sindicatelor in viata politica si a oamenilor pe care ii reprezinta. In seara asta, in piata revolutiei, vedem cu totii ce rol au sindicatele. Totul e pe mana politica,de asta s-au detasat salarial de la contributiile platite dirdideect de muncitori per sindicat,ei unindu-se intro confederatie politico-manipulatorie in scop politic si mai putin ca aparatori ai drepturilor cetateanului muncitor din tara! Scriam o intrebare reala “ce rol au sindicatele daca tocmai marii reprezentanti ai muncitorimii limiteaza dreptul la un nivel de trai la saracia lucie”!? Acum,in seara asta se vede clar,sindicatele sunt pur politic si nu mai apara drepturile muncitorilor,de fapt,aceasta modificare a inceput din 2002-2003 cand au inceput sa minta puternic cetateanul muncitior,contributor la salarizarea reprezentantilor pozitionati in sindicat-sef. Si Chirila poate e un sef de sindicat “#rezist” si se observa inducerea rezistentei in orice conditii,fie si acceptul de a rezista in saracie sau ca sclav pe plantatiile sefilor de sindicat politic! Si urla in gura mare ca apara drepturile cetateanului care munceste,cum? Pupand poala politica prin santaj in scop propriu care nu are nicio legatura cu cetateanul muncitor!
  Cica nu sunt deacord cu schimbarea legislatiei,dar vor sa continuoe cu mizeriile la limita legii sau ilegale,si,prin hotarari judecatoresti se continua escrocheriile! Asa da dreptate! Parca sindicalstii sefi au sponsorizat mitingul politic in colaborare cu opozitia! Din ce bani? Din contributiile celor care muncesc?!

   • :))) la #rezist in piata universitatii unde te lamentezi si tu :)))))))
    Incsa nu mi-a mucegait constiinta sa fac ce vor altii! Inca mai gandim :))))

 2. Nu este de mirare.
  PNL_PDL+39_ONG+BNS+Cartel_Alfa+Cioloș abia au scos în stradă 10.000 capete furajate.

 3. Iar zeci de mii de oameni protestează in tara…pe ăștia nu-i plătește nimeni ca pe pieleanu. Pesedeul ne îndreaptă clar spre DEZASTRU iar antena3 il vrea pe primul loc.

 4. Domnule Tudor, astia cu manipularea prin sondaje chiar nu mai au nicio urma de rusine? Ce-a facut PNL-ul ca sa ajunga la 27%? O fi oare de la intilnirea tovaraseasca a orbanului cu chioveshi? O fi de la motiunea glorioasa din parlament? Sau, pur si simplu, asa scrie in OZU?
  Macar daca ar minti cu un pic de talent, sa-si merite solda ….

 5. Eu nu inteleg cum are UDMR 6% in toate sondajele astea daca sunt facute aleatoriu. Ii intreaba daca sunt maghiari sau suna lumea din Covasna si Harghita ?

  Eu cred ca procentele ALDE si USR sunt exact invers. Ba mai mult, dupa ce se va activa Romania100 USR va ajunge pe la 15%.

  In plus vad ca nu apare in sondaj “Pro Romania” lui Ponta. Daca ce s-a intamplat la Deva va deveni un trend eu cred ca PSD va scadea la 35-36% iar partidul lui Ponta va lua alea 8-10% pt ca are multi fideli si care cred ca el a fost cel mai bun presedinte PSD, cel mai bun prim-ministru si ca Dragnea l-a lucrat.

 6. Pe Dcnews.ro este un articol ” Guseth speriata de caii jandarmeriei: Plini de bale”!
  Imi permiteti o gluma “S-au speriat si caii cand au simit negativitatea,ura si prostia necunoscutei naivitati!Le-a venit greata minunatilor cai!” :)))

 7. Constat cu mare mahnire ca in prag de mare sarbatoare nationala iar, la anu’ una aniversara, gaseste Romania mai dezbinata ca niciodata. Mai mult ca sigur sondajul este unul real dar ce sa-i faci nu toti se aduna la semnalul facebook sau alte bazaconii, nu toti sunt tineri si nabadaiosi si foarte nestiutori de multe lucruri si din pacate niciun alt partid de opozitie nu vine cu o alternativa viabila, asa ca unora le sta bine in opozitie chiar daca ei vor musai la guvernare.
  Atentie psd, pe umerii dvs. sta soarta tarii si a cetateniilor ei, asa ca mult mai multa responsabilitate si profesionalism, lasati deoparte nepotismele, pilaraia, cumetriile, luptele intestine si alte alea.

Leave a Reply