Iata ce am spus colegilor de la DC News care m-au intrebat despre infrastructura :

https://www.dcnews.ro/protest-15-martie-romania-vrea-autostrazi-ce-va-face-radu-tudor-e-o-corigenta-fara-precedent_642118.html

Jurnalistul Antena 3 Radu Tudor a explicat, pentru DC News, de ce consideră oportun să se alăture protestului inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi în sensul în care își va opri activitatea pentru 15 minute în data de 15 martie.  

“Sigur că mă voi alătura acestui demers. Cred că este o inițiativă foarte bună și cred că orice efort pentru trezirea politicienilor care au guvernat și guvernează pentru o infrastructură modernă în România este binevenit. Niciun efort nu este prea mic și cred că acest domeniu reprezintă din păcate o corigență fără precedent a clasei politice românești în ultimii 29 de ani.

România a progresat în diverese domenii. Am atins și un Produs Intern Brut de 200 de miliarde de euro și nu avem căi ferate civilizate, nu avem autostrăzi. Nimeni din clasa politică nu vrea să înțeleagă că este nevoie de un pact național și de o accelerare masivă a construcției de infrastructură rutieră. Altfel România va rămâne ultima țară din Uniunea Europeană pentru mult timp de acum încolo”, ne-a spus Radu Tudor. 

4 COMMENTS

  1. Si eu as protesta contra comportamentului medicului oftalmolog fata de pacient(tipa tot la pacient cand greseste reteta),fata de tratamentul prescris dar gresit deoarece nu este atent la amanuntele bolnavului,cand revine la control pacientul,medicul isi da seama ca a gresit tratamentul si tipa aiurea tot la pacient! Tratamentul prescris nu corespunde cu diagnosticul pacientului,ii dpui de ochi si iti da pentru revogorarea organismului fizic! Exista medicamente care nu contin in prescriptie contraindicatiile toate dar nici ce afectiuni trateaza si medicii le dau pe reteta simpla,destul de scumpe! Incredibil ce comportament mizerabil! Pot da numele medicului si a tratamentului!

  2. Protestul este unul binevenit, insa clasa asta politica antiromaneasca, vanduta altor interese, nu va face nimic, numai minciuni. Daca se vroia ceva se incepea cu o curatenie strasnica la MT. Astazi cand vorbim nu se poate face un asemenea efort ca-n 2-3 ani sa avem un Comarnic-Brasov sau un expres de la Pitesti la Craiova.

  3. Sigurul protest la care ma voi alatura va fi sa nu platim un ban la bugetul de stat. Bilete la ordin carora le dam drum cand inaugram autostrada x y z, tot alfabetul. Vedeti atunci competenta, vointa politica, cum se gasesc si muncitori.

Leave a Reply