Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD) şi candidat la preşedinţie, Viorica Dăncilă, şi-a manifestat, marţi, convingerea că va accede în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, însă a adăugat că este foarte important şi procentul pe care îl va avea în primul tur.

Dăncilă a declarat, în cadrul unei întâlniri pe care avut-o în municipiul Dorohoi cu primarii din judeţul Botoşani, că alegerile prezidenţiale sunt “o repetiţie pentru alegerile locale”, dar şi un criteriu de evaluare a viitorilor candidaţi la primării.

“Cred că alegerile prezidenţiale trebuie privite ca o repetiţie pentru alegerile locale. Rezultatul de la prezidenţiale va arăta gradul de încredere pe care îl generează edilul localităţii sau gradul de încredere pe care îl are preşedintele de organizaţie pentru a fi candidatul nostru în acea localitate şi cred că toate acestea sunt înţelese pe deplin de dumneavoastră.

Am plecat de la 22%, suntem la 27%. Nu se pune problema să nu intrăm în turul doi, dar important este cu ce scor intrăm în turul doi. Nu ne punem problema să nu intrăm în bătălia finală. Contează scorul cu care intrăm în bătălia finală, pentru că acest scor este scorul partidului. Nu putem să spunem că mai există o altă formaţiune politică care să susţină PSD, scrie stiripesurse.ro

1 COMMENT

Leave a Reply