Premierul Viorica Dancila a apreciat, marti, in Frasin (Suceava), despre aducerea in tara a lui Radu Mazare, ca autoritățile române s-au comportat corect.

„Justiția trebuie să își facă datoria. Și-a făcut datoria chiar foarte prompt și acest lucru trebuie să fie privit în mod egal indiferent de nume. Vorbim despre un gest de normalitate”, a afirmat Viorica Dăncilă, marți la Frasin.

Întrebată dacă, în opinia ei, statul de drept în România funcționează, Viorica Dăncilă a răspuns: „Eu zic că da. Este vizibil că da. Eu nu aș lega statul de drept de o persoană. În România statul de drept funcționează. În România trebuie să respectăm drepturile cetățenilor în mod egal”.

Chestionată dacă a fost o coincidență momentul aducerii fostului primar al Constanței în România, în preajma alegerilor europarlamentare, șeful Executivului a replicat:

„Nu știu dacă e o coincidență sau nu. Pot să spun că am fost la curent cu tot procesul de aducere în țară din Madagascar și noi am procedat în mod corect. Nu vreau să leg această acțiune (aducerea lui Radu Mazăre în țară – n.r.) de vot”.

PS : Premier si presedinte executiv al PSD, premierul Dancila elimina astfel orice fel de speculatii politice si scenarii elucubrante privind extradarea lui Radu Mazare din Madagascar

4 COMMENTS

  1. Zicea Dragnea ca nu vor adopta Codul administrativ cu multeee beneficii….neconstitutio ale….
    Acum il grabesc prin OUG ?

Leave a Reply