Potrivit Poliției Române, Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a împușcat mortal un polițist în Timiș, este condamnat la 4 ani, 8 luni și 1486 zile închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunii de tentative de tâlhărie și pentru că se sustrage executării pedepsei.  Polițiștii susțin că bărbatul era căutat de agenții din Recaș și, când a fost observant într-o mașină în Izvin, acesta nu a oprit autoturismul la semnalele polițiștilor. A avut loc un schimb de focuri în care cel urmărit a fost și el rănit.

Agenții din Recaș au pornit în urmărirea autoturismului și au ajuns în curtea unei case, unde au chemat ajutoare. Au coborât din mașina de poliție și au înconjurat locuința. Bărbatul căutat de polițiști au sărit pe o fereastră în fața unuia dintre cei doi agenți. Acesta avea o armă în mână și a tras asupra polițiștilor, nimenrin pe unul dintre ei în zona pieptului și a gâtului.

Colegii polițistului care au ajuns la locul faptei au auzit focurile de armă, dar nu l-au putut prinde pe agresor. Acesta a sărit gardul într-o curte vecină, de unde i-a amenințat pe proprietary cu arma și le-a furat mașina. În timp ce evada, un polițist l-a văzut și a tras asupra lui, reușind să îl rănească la umăr. Fugarul a ieșit din mașină și și-a pierdut însă urma pe străduțe.

Cât despre polițistul împușcat, acesta avea 43 de ani și lucra la Poliția din Recaș. Medicii au constatat decesul său după mai multe minute în care au încercat să îl resusciteze. Bărbatul lucre de 20 de ani în Poliție și avea doi copii.

6 COMMENTS

  1. MULTUMESC A 3,ca am putut vedea pelegrinajul!Sa fim bineintelesiIEU SUNT ORTODOX SI IL IUBESC!AVEM MINUNILE IN TARA DECI NICI NU MAI STII NUMARATOAREA!AVEAM NEVOIE DE UN OM CU HAR CARE SA ADUNE!NU SCRIU CU MAJUSCULE,DAR FIECARE CUVANT E IMPORTANT!AM FACUT PAUZA PENTRU PAPA FRANCISC,PE CARE-L IUBESC,DARA DACA NU CONSTIETIZEAZA ROMANUL CA NU MAI POATE FI MANIPULAT,PRETENTII PE CARE NICI EI NU S-AU IMPLICAT,DACA PLUSUL SALARIILOR,PENSIILOR, N-AU AVUT MINIMA RECUNOSTINTA,UITA-TI-VA PE HARTA CODURILOR!INAF IS INAF!NU-MI BAT CAPUL CRETINULUI SA-I DEZVOLT INTELINGENTA,NU MAI AM NERV,N-AM FB,E INCULTURA SI SUPERFICIALITATE!CE CONTEAZA E CA ATI SIMTIT MSJ SI AM FOST FRATI UNITI,EU VAZAND TRANSMISIA VOASTRA!SI NU VA INTREBATI DE MINUNILE CE VOR VENI PENTRU VOI,PRIN VOI EU AM VAZUT SI PLANS!DAR TREBUIA EXEMPLU PENTRU ALTE ZONE,CEREM DAR NU DAM!IARTA-MI IMPERTATIVUL!

  2. Si iar iarta-ma,romanii n-au exercitiul asta,sar repede cu baloane de sapun,nu trimit msj cotrocenesist,RECUL PE ‘FLIT”,dar STOP,ranjisme fara fond cand paduchii in capul tau te mananca!A trebuit sa sacrific evolutia tarii,economie evoluta pentru ambitii de nazist!EI NU TE-AU VAZUT,EU TE STIU!NU MA SCREM PTR MSJ LA COTROCILA.,STIU CA ESTI BALEGAR!RESPECT GUVERNUL,E NEVINOVAT,DAR CODURILE PORTOCALII SI ROSII SA-TI PUNA INTREBARI,PE ZONE!IMI ASUM SI EU DAR VREAU SA CONSTIENTIEZEI,ORI TU ORI EU!GHICI,EU CASTIG!TU,MIZERIE!MSJ E IMPERATIV DACA VA NEVOIE SA SUFAR SI EU!RADULE,IA-O CA ATARE,DIGERA,DAR NU-MI SUBESTIMA INTELIGENTA!CUM SPUNE AMERICANU,INAF IS INAF!N-AU VRUT CODURI REALA,LE VOR PE HARTA,HAI SA COLOROM IN PORTOCALIU SI ROSU!NU ERA BINE CAND AVEAM AGRICULTURA,VOR MOCIRLA,FIE!NICI NU STIU CE I-AU TRAZNIT!APROPO’CRETIN IOHANNIS EU SUNT UE DE CAND TU NICI NU STIAI SA FACI SPAGARAIE!REPET,N-AM NERV SA-TI ASCULT MINCIUNA!PUNCTUL REZOLVAT E TITUS,CU SUITA!RESTUL IN GENUNCHI,NOI SUNTEM MAI CURATI!CURETANIE,AI CURAJ,PATATULE?

  3. Jandarmeria inarmată pana in dinti ca sa apere pesedistii de furia romanilor, politistii care se lupta cu infractorii a fost dezarmată!

Leave a Reply