Un episod interesant in Parlament : liderul liberalilor de la Camera, Dan Radu Rusanu, a criticat masura cresterii TVA, la intalnirea cu delegatia FMI. Vizibil iritat, seful delegatiei, olandezul De Vrijer a cerut presei sa paraseasca sala, ca sa poata continua discutia.

“Noi am mai facut privatizări, să nu spun sub presiunea, sun influenţa instituţiilor financiare internaţionale, care ne arată că nu au fost deloc avantajoase. Cu toate că se ştie ca statul este cel mai prost administrator, noi am făcut privatizări, dar nu s-au făcut investiţiile promise (…) la gaz, de exemplu, unde avem Gaz de France şi E.ON Gaz, nu s-au fãcut investiţiile promise. Serviciile sunt la fel de proaste ca înainte, când erau la stat, pentru că aceste companii au sacrificat investiţiile şi calitatea serviciilor pentru profituri, şi au obţinut profituri cu două cifre (…) Am înlocuit monopolul de stat cu cel privat (…) Ca o ironie, acest monopol este al unor companii cu capital de stat, Gaz de France, E.ON…“, a spus Dan-Radu Ruşanu la începutul discuţiilor cu delegaţia FMI.

El a continuat să critice instituţia financiară internaţională pentru programul derulat începând cu 2009, arătând că s-a făcut o “greşeală enormă” în cadrul înţelegerii din urmă cu patru ani.

“Orice student la economie ştie că într-o perioadă de criză nu se cresc impozitele şi taxele. Creşterea TVA la 24% şi tăierea salariilor cu 25% nu puteau aduce creştere economică. Aceste măsuri nu au fost impuse de FMI, dar, citez: «Au fost acceptate de noi»”, a completat Ruşanu.

Nu vi se pare ca individul asta e cam lipsit de bun simt si are ceva de ascuns?
Nu trebuie sa fie nimic secret in cererile FMI fata de Romania si nici in realitatile economice ale tarii noastre, care cer niste masuri imperative.

 

 

52 COMMENTS

 1. Pentru că la el sunt banii,dar legat de demisia domnului Voiculescu…
  Nu-și dăduse deja demisia anul trecut Voiculescu,pentru că nu s-a aprobat dublarea pedepselor pentru evazioniști?

 2. Ce curios ca FMI nu vine si le propune sa lupte contra fraudei fiscale un cancer pt Romania.Pt a nu vinde ce mai e a statului si cautarea unui manageriat de stat erformant.Pt recuperarea resurselor .Nu asta nu tocmai pe invers.
  Iata cum ne vrea ,,binele,, si FMNI-ul si USL-ul.Nu cumva sa pedepseasca pe cei care au fraudat sistemul sanitar ci sa-i incarce pe ,,fraieri,, CETATEANUL .Tot la indicathttp://www.antena3.ro/

  CEI 10 LEI A FOST IMPUSI DE FMI.Mai are cineva vre-o indoila ca astia fac experiment pe o tara cu politicieni TRADATORI si de doua parale si un popor mamaligar.NU FACE CE VREI CU CINE VREI- CI CU CINE POTI.

 3. Foarte, foarte bune observatiile d-lui Rusanu. Din partea mea are o bila alba, imaculata. A avut taria sa puna punctul pe I. Mai sunt si altele.De ce n-am privatizat si nu privatizam cu capitalul autohton. Nu cred ca e cazul sa dam totul strainilor.
  Este si acesta un inceput.

 4. Si numai BOII isi vand resursele cand exista si vor fi din ce in ce ma mare criza resurselor.Resursele sant supravietuirea si viata unei natiuni si economii.

  • Natiunea romana trebuie exterminata. Asta este politica FMI si UE. Fiecare Guvern din tarile occidentale isi sustine natia, la noi se lupta impotriva ei.

 5. Să nu se bucure băsiștii,demisia a n șpea oară în interesul și servicul cetățeanului e ONORABIL,ceea ce Băsescu nu are!
  2.Antena 3 e încă aici și dacă încercați să o desfințați,poate poate vom ieși în stradă să terminăm cu toți de nesimțiți și hoți!
  Dacă Antena 3 sau Vociulescu pățesc ceva,băsiștii și Maestatea sa Băsescu sunt gata cu ei!
  Că eu nu mai pot cu abuzuri!

  • Cum adica “am primit”,inseamna ca acceptam un statut de milogi.Sintem stat suveran si nimeni nu poate sa ne impuna renuntarea la resurse .Ce am facut ,am facut noi si vina o cautam in interior(ne tot miram ca polonezii stiu sa negocieze )la cei care au fost de acord cu intelegeri straine interesului nostru.Sigur ca FMI are si unele interese politice dar tot noi putem negocia in limite care sa nu afecteze grev interesul cetateanului si al tarii.Asteptam sa ne dea altii sau trebuie sa ne cunoastem noi interesul si sa il promovam in beneficiul cetatenilor.Ne plingem ca altii au ceva cu noi dar noi in primul rind nu stim sa ne protejam .

 6. Ai dreptate Radule, 100% si in acest caz:”Nu vi se pare ca individul asta e cam lipsit de bun simt si are ceva de ascuns?”
  Nu trebuie sa fie nimic secret in cererile FMI fata de Romania si nici in realitatile economice ale tarii noastre, care cer niste masuri imperative.” * Da, este si lipsit de bun simt, are si ceva de ascuns. In opinia mea, FMI= jefuitori….

  Gabriela B *

 7. Interventia lui Rusanu chiar daca d.p.v. economic este corecta ,nu are obiect vis a vis de FMI.De ce d-l senator nu face o comisie care sa analizeze de ce guvernul Boc a luat aceste masuri care au ingropat Romania si eventual sa stabileasca responsabilitati .Este absurd sa tragi de urechi pe cel care te-a imprumutat si care ti-a pus niste conditii cu care puteai sa fi sau nu de acord inca de la inceput si sa nu angajezi imprumutul daca aveai alta solutie .Nu cred ca FMI a spus sa razi salarii cu 25% de sus pina jos cind puteai sa o faci diferentiat .Nu cred ca FMI a impus(nici nu putea) cresterea tva la 24% cind puteai veni cu o crestere de un pct pe tva si taierea cheltuielilor neeconomicoase sau a celor de investitii in obiective fara eficienta economica .Nu cred ca FMI a impus sa nu atragem fonduri europene ,sa nu colectam mai bine ,sa nu eradicam partial contrabanda si evaziunea si cu aceste fonduri sa sustinem cresterea.E populist sa dai vina pe FMI,indiferent daca ei au sustinut aceste masuri ,noi am acceptat aceste masuri si cei vinovati trebuie sa plateasca nu numai politic dar si juridic si economic.

 8. PAI CE AM IMPRUMUTAT NOI,FMI-UL ????? EI NE-AU IMPRUMUTAT SI TREBUIE SA ”DANSAM” CUM VOR EI !!! DE-AICI SI AROGANTA !!!

 9. ACEST SEF AL DELEGATIEI FMI, ORI ESTE UN IDIOT, ORI ESTE DINNOU, UN ALT IDIOT.SE COMPORTA CA UN ECONOMIST AMATOR SI NU CA UN ECONOMIST PREOFESIONIST.DOAR PENTRU CA E OLANDEZ, NU-L FACE MAI BRAV CA UN BUN ECONOMIST ROMAN.POATE CA ZIARISTII ECONOMISTI ROMANI, BINEINTELES ,POT SA NE SPUNA SI CE MURDARII SE ASCUND IN SPATELE ACESTOR IMBECIALITATI.

 10. De mârlan ce e! De Vrej, ăla, se poartă ca la târla lu’ tac-su! Olandez prost, crede că așa se răzbună pe Băsescu pentru lalele! Acum se mai îndoiește cineva că suntem o colonie economică??? Războaiele nu se mai poartă cu pușca, ci cu băncile, cu „vrejii” ăștia, selectați special că nu văd dincolo de vârful nasului, ori că sunt specializați în găurile pantofilor proprii… Felicitări lui Radu Rușanu!!! Aștept să-i întrebe și ce-i cu greșelile alea recunoscute, și în baza acelor erori, de ce să îi mai luăm în calcul pe viitor, mai ales că propunerile lor duc doar la spolierea țării îndatorate, nu și la creșteri economice? AU CEVA „SUCCESURI” ÎN VREO ȚARĂ?, de la episodul argentinian încoace? De ce să urmăm rețeta lor, dacă nu aduce nimic bun României? E ca la bancă: nene, matale să mă tragi la răspundere dacă nu-ți achit datoria, până atunci… MUCLES, MO!
  Ce-ar fi ca acum să îi zică FMI lui Ponta: ai datorii la noi? Divorțează de nevastă-ta, treci la mormoni și ia-ți de neveste pe Ioana Băsescu, Simona Senzual, Moni Columbeanu și Cicciolina? Că situațiile sunt relativ similare…

  • Lipsa de cultura politica si economica .Am aderat la FMI care nu e o simpla banca ci a fost creat cu un scop anume(citeste statutul) si nu te obliga nimeni sa te duci sa iei bani.Boc-basescu a luat si a fost de acord cu niste cerinte idioate dar care au angajat statul roman,nu-i cere lui Ponta sa faca minuni in cond. in care denuntarea acestui acord ,odata facut ,ar insemna mult mai rau decit ducerea lui la bun sfirsit.Asta e ,ar trebui ca Rusanu ,in loc de lectii de economie sa faca o comisie si sa stabileasca raspunderea celor care au negociat aceste conditii in numele Romaniei.Nu-l poti acuza pe Ponta si guvernul USL ca incearca sa descilceasca o nenorocire basesciana dar care nu poate fi ignorata fara urmari grave,si nici nu poti sa te zborsesti la FMI ca ai fost prost si ai ales sa cedezi totul,alegind sa arunci totul pe umerii poporului ca sa nu te atingi de privilegiile tale.E neproductiv sa te certi cu FMI acum dupa ce guvernul tarii tale (boc-basescu) a subminat economia.

 11. Domnule RADU TUDOR, ce ati omis sa ne scrieti in articol este ca poate “FMI-ul era gazda” si atunci ar fi fost justificata cererea legata de prezenta presei. E incredibil tupeul.

 12. Apropo: doar Dan-Radu Rușanu era în delegația română la întâlnirea cu FMI-ul?????????????? Sau a fost singurul cu „portocalele” la el, restul cântau subțire? :D:D:D

 13. Ehh, ii treceau pe cei din delegatia FMI ceva moale si au zis sa-l dea celeilalte parti sa-l manance, poate le era foame. Lui Dan-Radu Rusanu, se pare ca nu prea i-a placut si a decis sa nu-l manance. Restul … s-au ospetit, nu gluma.

 14. D-le RADU TUDOR Dreptate pana la capat(in afara demisiei”demisului”) inseamna o masura radicala si anume:condamnarea si confiscarea averii tuturor tradatorilor de tara(cei care aflandu-se de 22 ani la putere/decizie ,de peste tot din FSN,PDL,PNL,PDSR,PSD,UNPR,UDMR personaje care au vandut deja sau au amanetat deja pentru viitor TOATE resursele romaniei=fara macar a pastra ACTIUNEA DE AUR pentru a putea eventual scoate” PIATRA DIN FANTANA”=) dupa urmatorul algoritm: 77 % pentru partea/investitorii straini,20% comisionul/parandaratul pentru decidentul/decidentii PUTERII din partea partii romane si 3 % pentru statul roman( REDEVENTA DE 3 %,adica UN NIMIC pentru romani,o ciunga pentru copiisau niste margeluse pentru bastinasi) cat si aflarea/tragerea la raspundere a celor care AU ACCEPTAT cu usurinta/din interes IMPRUMUTUL IMENS incat sa devenim sluga FMI si implicit..o colonie.La aceasta problema cred ca este de acord atat PONTA cat si ANTONESCU(care probabil are in gand acest lucru de cand era opozant al fsn/pdsr-ului) numai ca de aici, apare probabil divergenta:lui Ponta ii este frica de deschiderea cutiei Pandorei, iar lui Antonescu caruia nu cred ca-i este frica,insa sufera din acesta cauza,intrucat este ATACAT din toate directiile( mai ales de beneficiarii tuturor tunurilor date in 20 ani in ROMANIA).Aceasta DREPTATE PANA LA CAPAT poate fi realizata in ROMANIA .numai,daca oamenii patrioti si cu dragoste de tara din SRI,SIE,JUSTITIE vor trece de partea USL(binenteles ca cei cu” musca pe caciula” nu vor avea interesul sa o faca).

 15. Domnule Radu,Aroganta acestui individ vine din faptul ca decizia in lumea aceasta e luata de cei 300 ce formeaza Guvernul Mondial.Daca aveti dubii in aceasta chestiune lntrebati-l pe Marius Tuca ce i-a spus Anghel Rugina in emisiunea sa in care l-a avut invitat pe prestigiosul economist.

  • Rugina o eminenta in Economie s-a oferit dupa 89 sa ne ajute dar Ilici nu a vrut Ilici care striga NU NE VINDEM TARA si au dat-o gratis.Au facut aia de la Noua Dreapta un mic scandal in fata unde sau adunat criminalii de la FMI cu slugiile noastre.Atata tot.Somnul natiunii in cei 23 de ani au creat monstrii din politica Romanesca mafia din institutii.Sa se comporte toti care vin aici stapanii tarii.

 16. Nu asa a facut si Gordon? Isi bat joc de noi pe fata. Puteau macar sa salveze aparentele punandu-i pe ai nostrii s-o faca dar ne trateaza ca pe sclavi.

 17. Eu as vrea sa stiu odata pentru totdeauna care-i marja noastra de manevra avand acord cu fmi. De exemplu, poate guvernul sa spuna ca nu vrea sa privatizeze cfr-ul? Dand exemplu dezastrul privatizarii cailor ferate britanice? De ce statul roman NU VREA sa imprumute bani (cu dobanzile alea mici cu care se lauda Ponta) si sa investeasca inteligent si cu buna credinta in toate companiile care ne-au mai ramas?

  Unde dracu am ajuns? Un stat comunist, o dictatura a reusit sa construiasca si sa administreze sute, mii de intreprinderi, iar un stat capitalist nu e in stare sa puna pe picioare cateva companii care i-au mai ramas?

 18. Si mai e ceva. Noi, muritorii de rand, am fost vreodata intrebati daca suntem de acord cu privatizarile astea? Ca se presupune ca ceea ce se vinde apartine tuturor, si mie, si dvs samd. A fost vreodata o dezbatere publica, sau in parlament macar pe acest subiect?

 19. DELEGATIA FMI ESTE OBISNUITA S-A FACA TOTUL IN SECRET IN SPATELE NOSTRU SI PE SPATELE POPORULUI ROMAN,CU NEGOCIATORI TRADATORI SI VINZATORI DE TARA SI DE NEAM.ASA CUM A FACUT TRAIAN BASESCU SI PDL.
  VREM S-A STIM UNDE S-AU DUS BANII LUATI DE TRAIAN BASESCU ?

 20. FMI=nu a facut bine la nici-o tara -are atat===da bani cu dobanda mica si relatia cu el in conditii normale ridica increderea investitorilor===in rest aduce prin politica sa de a se asigura ca tara respectiva inapoiaza bani si dobanzile ,numai nenorocire si saracie .Lideri FMI niste platiti bine care umileste pe cel mai slab financiar.

 21. eh, noi romanii suntem maestri la a ne da cocosi in public pentru nimic. Probabil a vrut sa dea bine la presa, ca dupa aia tot cum vor EI ramine. EI pot fi si unii si altii, ideea e ca la final paguba o decontam NOI, cei de partea ailalta a televizorurui.
  M-as bucura sa gresesc, dar asta vom vedea in 4-5 luni de acum incolo.

 22. Cine? Ciricliu ăla de la FMI care a venit la guvern? Fac greşeli pe pielea noastr si ne pun sa stringem cureu pusa de gât ca sa le fie lor bine. Bancherul tot bancher: îţi împrumută umbrela când e soare şi ţi-o cere când plouă!Vorba lui Victor Ciutacu: .arataţi-mi o ţara care a prosperat după urma ajutorului FMI si manânc harta. MErg si eu până la cap de linie cu troleul ăsta!

 23. Pana la urma “Teoria Conspiratiei” de care vorbeste toata lumea exista sau nu? Ca asasini economici sigur exista si nu cred ca lucreaza benevol!

 24. De ce e lipsit de bun simt seful delegatiei FMI in Romania?
  Pentru FMI este un asasin economic ce asculta ordinele unor organizatii ciudate din U.E. Simplu. Dar cine spunea adevarul asta acum cativa ani, era facut anti-european, anti-democratic si in multe alte feluri. Romanii au calea pe care si-au ales-o. Cand vor dori alta cale, se vor comporta ca atare.

 25. Am spus de multe ori ca trebuie incetat orice acord cu FMI si sa aplicam odata legea in tara asta unde haosul este maxim. Banii de la FMI si din impozitele noastre au fost FURATI. Altfel nu se explica unde s-a dus atata banet…

 26. “Sunt doua metode de a cuceri si inrobi o natiune. Una este prin sabie.
  A doua este prin indatorare.” John Adams
  ———————————————————————-.
  Un fost “asasin economic”,John Perkins, timp de zece ani si-a pus puterea de convingere si competentele de economist in slujba imperiului mondial. Misiunea lui era aceea de a ruina tarile lumii a treia pentru a asigura interesele marilor corporatii americane. Acum se caieste pentru ce a facut. Dar iata ce spune in cartea sa : “As spune foarte simplu ca dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, noi, asasinii economici am reusit sa cream primul imperiu cu adevarat mondial. Am realizat acest lucru fara armata, contrar modului in care au procedat alte imperii de-a lungul istoriei, am folosit doar, intrun mod foarte abil, parghiile economice.
  Noi lucram in multe moduri diferite dar, probabil cel mai frecvent este sa gasim o tara care are resurse, cum ar fi petrol si apoi aranjam un imprumut urias acelei tari de la Banca Mondiala sau una din celelalte organizatii de acest tip. Dar banii nu ajung cu adevarat in acea tara. De fapt ajung la marile noastre corporatii pentru a construi proiecte de infrastructura in acea tara. Centrale electrice, parcuri industriale, porturi…lucruri de care sa beneficieze corporatiile noastre si cativa oameni bogati din acea tara. Dar nu ajuta majoritatea oamenilor deloc. Intreaga tara ramane cu o datorie foarte mare. Este o datorie atat de mare incat nu pot sa o plateasca si asta face parte din plan, sa nu poata sa o plateasca. La un moment dat, noi, asasinii economici mergem inapoi acolo si le spunem : ascultati, ati pierdut multi bani, nu va puteti plati datoriile asa ca vindeti petrolul foarte ieftin la companiile noastre petrolifere, lasati-ne sa construim o baza militara la voi in tara…trimiteti trupe si sustineti-le pe ale noastre intrun loc cum ar fi Irak sau votati-ne la urmatoarele alegeri ONU. Sa privatizeze compania de electricitate, sistemul de apa si canalizare si sa le vanda corporatiilor din SUA si altor corporatii multinationale. Deci este o adevarata retea si este atat de tipic modul de actionare al FMI si al Bancii Mondiale. Ei indatoreaza o tara si este o datorie atat de mare incat nu pot sa o plateasca. Apoi ei se ofera sa refinanteze datoria si trebuie ca tara sa plateasca o dobanda si mai mare. Apoi ceri acest “quid pro quo” pe care-l numesti o conditionalitate sau bune relatii care inseamna de fapt ca trebuie sa-si vanda resursele incluzand multe din serviciile lor sociale, companiile de utilitate, uneori sistemele lor educationale, penale, de asigurari…la corporatii straine. Deci este o lovitura dubla-tripla-cvadrupla. Preceptul pentru asasinul economic a aparut la inceputul anilor’50 cand Mosaddeq a fost ales in mod democratic in Iran. El era considerat “speranta pentru democratie” in estul mijlociu si in alte parti ale lumii. A fost ales de catre revista “Time” ca omul anului. Dar unul din lucrurile pe care le-a adus si a inceput sa il implementeze a fost ideea ca, companiile petroliere straine trebuiau sa plateasca mult mai mult pe petrolul pe care il cumparau din Iran si ca oamenii din Iran ar fi trebuit sa aiba de castigat de pe urma propriului petrol. Ciudata politica. Desigur ca nu ne-a placut asta dar ne era frica sa facem ce faceam de obicei, adica sa trimitem armata. In schimb, am trimis un agent CIA, Kermit Roosevelt, ruda cu Teddy Roosevelt cu cateva milioane de dolari si a fost foarte foarte eficient. Intro scurta perioada de timp a reusit sa-l dea jos de la putere pe Mosaddeq si l-a adus pe shackul Iranului pentru al inlocui.” …..extras din cartea lui John Perkins.

  • Asta inseamna FMI. Iar procedeul descris mai sus a fost simtit, vazut, trait de romani. Iata de ce Basescu este sustinut si mentinut. Intrebarea unor conationali ai autorului cartii a fost : “de ce Poporul Roman a acceptat, de ce nu s-a impotrivit cu fermitate ?”
   Eu l-as intreba pe acest Dan Ruseanu, care este vocal la spartul targului, pe toti parlamentarii momentului dar si opozitia, de ce au tacut, de ce au acceptat ? A semnat Basescu singur ? Nu. Trebuie sa stim, cu nume si prenume, pe toti initiatorii si semnatarii acordului.
   Dar si mai important este ca in acest moment, poporul sa ceara incetarea imediata a oricarei implicari a FMI in Romania. Guvernantii n-o pot face dar Poporul, DA. Privatizarile, insolventa si alte actiuni impuse de FMI sa fie stopate. Daca acest Guvern se considera capabil si cinstit, sa gaseasca solutii pentru exploatarea resurselor ramase, de catre Stat, sa fie declarate obiective strategice si de siguranta nationala, administrate in regim militarizat cu raspunderi si responsabilitati pe masura. Avem specialisti si oameni de bine din afara politicului, sa fie chemati de oriunde s-ar afla. POSTA ROMANA nu trebuie privatizata, este culmea idioteniei ! In SUA, sunt si alte prestatoare de servicii postale private dar POSTA traditionala cu incarcatura istorica, apartine Statului.

 27. Urăsc FMI-ul la fel de mult ca pe cei care au apelat prima dată la serviciile lor! Bravo,Dan Radu Rusanu, sunt încântată să văd că există oameni cu coloană vertebrală!

 28. Astept,domnule Radu Tudor,ca sa se spuna pe fata ca prim ministrul Boc si conducerea tarii din anul 2009-2010 au luat hotarari IMPOTRIVA interesului national,a poporului roman,ca jefuirea prin privatizare fortata ESTE inalta tradare.Cei responsabili trebuie sa plateasca pentru asta!
  Imi doresc din suflet,ca cei in functii astazi sa nu faca aceleasi greseli,sa nu ne vanda pe 2 lei,sa nu stea in genunchi,sa aiba curaj sa-i infrunte(pe cei de la FMI) pe masura tupeului lor.Daca o sa ajungem sa ne gandim ca Ceausescu a fost mult mai patriot din acest punct de vedere si nu a lasat Romania calcata in picioare,asa cum aud ca spun batranii pe la piata,nu cred ca e de bine.Niciodata strainii nu au fost interesati de tara asta,decat din perspectiva jefuirii…problema este la noi:mereu se gasesc unii s-o vanda pentru profiturile personale.
  Este imperios necesar ca cei care fac asta,sa fie acuzati cu curaj de inalta tradare,sa fie condamnati,sa plateasca pentru asta.Trebuie inceput odata si odata,serviciile secrete trebuie sa redevina ale tarii,nu ale personajului trecator ajuns in functia cea mai inalta.
  Daca la un profesor este mult mai grav ceva imoral,el fiind un exemplu,daca la un politist este mult mai grava o infractiune,el trebuind sa vegheze ca aceasta sa nu se intample,daca la un judecator este mult mai grav sperjurul,atunci cum ar trebui sa fie tradarea intereselor tarii de catre un presedinte si-un prim ministru?
  Raspunsul de bun simt il stim cu totii,si asteptam……avem nevoie de-o minunesi speram ca ea sa se intample!

 29. Respectivul avea ,poate, bun simt dar adevarul este ca noi inca nu vrem sa acceptam ca am devenit slugi intr-o tara care nu mai este a noastra si cartim impotriva stapanului. Unde eram cand dementii au dat pe tava Romania, cand a fost impartita pe zone de influenta, cand a fost cedata suveranitatea ? Eram cu ochii la razboiul lui Basila cu restul, in timp ce tara se scufunda.

 30. Ma bucur enorm ca s a gasit cineva care sa le spuna verde in fata adevarul acestor komisari sovietici de tip nou,din pacate la nivel guvernamental nu avem aceeasi atitudine

 31. Mai fratilor,mai!!!tara este vanduta parcela cu parcela.Nu inteleg de ce va mai lamentati…totul,dar absolut totul este parte a unui plan bine pus la punct si asta pe vreo o suta de ani,de aici incolo.Este vorba de segregarea popoarelor traditionaliste,ce sunt un ghimpe in ceafa celor “mari”.Cititi-l va rog pe Paulescu…!!!

Leave a Reply