De ce să alegi nașterea la un spital privat multidisciplinar?

 

Pentru o naștere în siguranță și în condiții de confort sporit, este esențial ca viitoarea mamă să aleagă o maternitate dotată la cele mai înalte standarde. Pe lângă echipamentele de ultimă generație, contează foarte mult empatia și experiența profesională a echipei medicale care supraveghează pacienta pe durata travaliului, a nașterii și postnatal, pentru a putea interveni cu succes dacă apar situații neprevăzute.

Maternitatea SANADOR, parte a celui mai mare spital privat multidisciplinar din țară, asigură viitoarelor mămici cele mai bune condiții de naștere, chiar și în cazul unei sarcini cu risc sau atunci când apar complicații. Pacientele au acces la consulturi multidisciplinare, în funcție de indicație, astfel încât să beneficieze de tratamentul potrivit, pentru ca nașterea să aibă loc în siguranță.

La SANADOR, micuții vin pe lume într-un bloc de nașteri modern, în care fiecare sală este dotată cu centrală proprie de filtrare a aerului, astfel încât să fie asigurate cele mai bune condiții de asepsie și antisepsie. Spitalul Clinic SANADOR dispune de o Secție de Terapie Intensivă Neonatală cu competențe avansate, pentru îngrijirea performantă a bebelușilor care se nasc prematur sau cu probleme de sănătate.

Atunci când este indicată nașterea prin cezariană – programată sau în regim de urgență – intervenția are loc într-unul dintre cele mai bine dotate blocuri operatorii din țară. Pentru o naștere naturală fără dureri, viitoarele mame pot opta pentru anestezia epidurală, administrată de medici anesteziști cu experiență, în urma unui consult medical complet. P

Postnatal, mămicile sunt cazate în rezerve speciale, cu sistem rooming-in pentru nou-născuți, astfel încât pot alege să fie imediat alături de micuțul lor, pentru a-l alăpta și pentru a învăța cum să-l îngrijească. În acest sens, ele primesc toată consilierea necesară din partea personalului Maternității SANADOR.

SANADOR asigură servicii medicale complete nu doar pentru naștere în cele mai bune condiții de confort și de siguranță, ci și pentru monitorizarea completă a sarcinii. Pacientele au acces la consultații de specialitate, la analize de laborator și la investigații medicale performante, inclusiv la testele genetice prenatale și la consult genetic.

Atunci când sarcina nu poate fi obținută pe cale naturală, cuplurile se pot adresa Centrului FIV SANADOR, care pune la dispoziție diferite proceduri de fertilizare in vitro, soluția potrivită urmând să fie stabilită individualizat, de un medic ginecolog specializat în reproducere umană asistată, în urma unei evaluări medicale complete.

Leave a Reply