Actriţa Heather Locklear a fost condamnată la 120 de zile de închisoare pentru agresarea mai multor poliţişti, iar ea va executa pedeapsa dacă nu va urma un tratament psihiatric, scrie CNN.

Locklear, în vârstă de 57 de ani, este cunoscută pentru roluri din seriale ca „Melrose Place”, „Hannah Montana” şi „Franklin & Bash”.

Ea nu a contestat multiplele acuzaţii care i-au fost aduse. Actriţa a agresat personalul poliţiei care a răspuns anul trecut unei sesizări făcute de la domiciliul său.

Potrivit unui comunicat, Locklear a fost condamnată la 120 de zile de închisoare, dar le va executa doar dacă nu va efectua un program de tratament psihiatric. În plus, ea se va afla timp de 3 ani în eliberare condiţionată.

Autorităţile au spus că Locklear a fost „extrem de necooperantă şi combativă fizic” cu poliţiştii care au venit la domiciliul actriţei după ce au fost chemaţi în urma unei altercaţii pe care a avut-o cu iubitul ei.

Locklear, care a fost căsătorită cu bateristul Tommy Lee (1986 – 1993) şi cu chitaristul Richie Sambora (1994 – 2007), a apărut şi în serialul TV „TJ Hooker” şi sitcom-ul „Spin City”, pentru care a fost nominalizată de două ori la Globurile de Aur, scrie news.ro

Leave a Reply