Un mare lanț de hypermarket-uri a anunțat că retrage de pe piață un lot de pulpe de pui contaminate cu salmonella și face apel la cei care le-au cumpărat deja să nu le consume, scrie Antena3.ro

”Va informam ca Metro Cash & Carry Romania a initiat retragerea de la comercializare si de la clienti a  articolului mentionat mai jos.  Motivul rechemarii: prezenta Salmonella enteritidis.

In cazul in care ați cumpărat produsul menționat mai sus, va rugam sa nu îl consumați si sa îl returnați in magazinele Metro Cash & Carry Romania SRL pana pe 04.02.2022, urmând sa primiți contravaloarea acestuia.

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de acest incident”, se arată pe pagina Autorității Naționale Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

Dupa ce parcurgi acest comunicat, iti pui cateva intrebari simple :

De ce un lant de hypermarket-uri profitabile din Romania comercializeaza pui cu salmonella?

De ce nu testeaza fiecare produs inainte sa fie comercializat?

E chiar asa de greu, cand ai sute de milioane de euro profit, sa depui un minim efort pentru siguranta alimentara a cumparatorilor tai?

Raspunde METRO pentru acei consumatori care au cumparat si consumat deja acest produs inaintea alertei ANSVSA?

Ce garantii ofera METRO ca nu se va mai intampla pe viitor ca si alte produse sa fie periculoase pentru sanatate cumparatorilor?

Leave a Reply