Președintele PNL Ludovic Orban va cere miercuri, în ședința Biroului Executiv al partidului, excluderea senatorului Daniel Zamfir. Zamfir a fost invitat să participe, pentru a își spune punctul de vedere, a precizat Orban pentru HotNews.ro.

UPDATE 1 : BPN al PNL a votat propunerea de excludere a senatorului Zamfir din PNL. Urmeaza o decizie a Consiliului National.

 

29 COMMENTS

 1. Pentru oamenii normali e o decizie normala. Zamfir are sustinere politica de la PSD. PSD poate face un transfer.

 2. NU e decizia lui Orban. Daniel Zamfir ii incurca rau cu aceste propuneri pe cei care fac profit enorm din dobanzi astronimice. Se pare ca in Romania nu e voie sa fie legislatie asemanatoare cu Olanda de exemplu. O tara pe care o cunosc relativ bine.

  • Ai intuit corect. Acum, nici Daniel nu i-a lăsat lui Ludovic nicio portiță prin care acesta s-o dea la-ntors (nu sunt propuneri ci sunt texte de lege). Prea mulți bani la mijloc și s-a ajuns în situația critică, ori zboară Daniel, ori zboară Ludovic. Ca să facă pe plac stăpânilor, Ludovic trebuie să dea un exemplu, ca nu cumva, pe viitor, vreunui membru PNL să-i mai treacă prin cap să aibă inițiative legislative favorabile cetățenilor români în detrimentul capitalului străin.

     • Pe bune acu, tu esti ok sau funezi ceva interzis? Cum neica sa dai un titlu “decizie sinucigasa, bla bla” dupa care eninti un fapt simplu si anost, fara nicio legatura cu “dezvaluirea” din titlu. Inca o analiza de succes:)))))

     • Aparent esti lipsit de logica: PNL nu sta intr un socialist comunist ca Zamfir pierdut printr un partid liberal. Bolojan, Boc aduc voturi mult mai multe printr o administratie buna si foarte buna.
      Sa spui ca pnl se sinucide cand Dragnea a furat un judet intreg, a distrus economia cu Tariceanu , au omorat oameni cu sange rece si au distrus invatamantul, pare ilogic, dar poate ca ai dreptate. Romanii fiind cei mai prosti ,din Europa cel putin , voteaza populisti, demagogi, hoti care impart cu ei ceva. Vedem la alegerile urmatoare daca Romania mai are sanse.

     • Mă Luciene, și un retardat este un foarte bun administrator dacă are bani mulți la dispoziție!
      Zamfir n-a fost prim-ministru ca să direcționeze bani spre vreo licalitate!

 3. Cu ceva timp în urmă am afirmat că Daniel Zamfir este ca și exclus din PNL. Se pare că am intuit corect. Nu văd ce membrii ai BEx își vor periclita pozițiile din partid de dragul lui Zamfir. Orban trebuie să-și arate mușchii pe modelul Ghiță cu Oana și Adrian. PNL-ul nu mai are de mult timp deviza „Prin noi înșine” ci „Cu străinii înainte!”
  Cea mai bună variantă pentru Daniel Zamfir este să activeze în continuare ca independent, să nu cocheteze cu niciun partid politic iar la următoarele alegeri să riște pentru un mandat de independent, pe modelul lui Mircea Diaconu. Numai ca independent poți să-ți susții convingerile și ajuta românii. Eu văd o imensă oportunitate pentru promovarea cât mai multor candidaturi independente. Să se obișnuiască românii să voteze oameni, nu partide!

  • Va rog frumos nu mai amintiti de PNL. Nu mai exista, exista numai pdl iar, membri pnl ramasi au luat toate relele celor de la pdl, parca cineva le-a ras creierele. Sunt de nerecunoscut.

 4. Interesant. Au fost 2 liberali din BEx care au votat împotriva excluderii. Tare aș fi curios cine anume. 25 au votat pentru excludere și 2 s-au abținut.

 5. Lasa ca e bine asa,orbane! Oamenii,membrii partidului care fac cate ceva pentru concetateni si tara,ii excludeti fara nicio problema! Sa vedem la alegeri ce minuni aduc voturile in urma mojiciei si eliminarilor! O sa patiti ca la momentul Mircea Duaconu,mai ales ca pdl-istii i-ati colorat in lamaie!

 6. Acest Ludovic Orban, marele gropar pnl, i-a facut un mare bine d-lui senator Zamfir, om de mare finete si suplete intelectuala nu-si are locul in actualul pdl, pardon pnl.

Leave a Reply