Senatorul PNL Daniel Zamfir a reactionat pe Facebook dupa dezvaluirile facute de prof.dr. Gheorghe Mencinicopschi la Antena 3 :

Ma uit acum la interviul cu prof Mencinicopshi.

Recunosc ca il admiram inainte sa fie aruncat pe nedrept in inchisoare.

Ce somitate! 50 de ani de activitate stiintifica. Cat bun simt,cata decenta!

Omul asta, alaturi de alti 11, a fost bagat nevinovat in puscarie de Basescu si ai lui…

Pentru ca pe la mine prin partid e tacere totala cand e vorba de Basescu, am sa le cer public colegilor sa excludem orice dialog politic cu mizeria umana numita Basescu…

Cati oameni a putut sa distruga forma asta de viata!

Asta nu-i politica! 

18 COMMENTS

 1. dada…Basescu e in tot si toate. Romania e plina de cinstiti, de imbogatititi cinstit cu miliarde peste noapte, dar Romania a ramas fara industrie, fara pamant, fara alimente. In schimb slugile urmaritilor penali, ai condamnatilor ne manipuleaza pe bani seriosi iar poprul roman traieste mestecand minciunile de la televizor in saracie.

 2. Forma asta de viata conduce acum lupta impotriva institutiilor care se ocupa cu anticoruptia avand in noul Parlament un aliat de nadejde.Parlament majoritar format din asazisi inamici ai betivanului in frunte cu Dragnea si Tariceanu in realitate au batut palma pe sub masa asa cum a facut-o si Ponta pana mai ieri..Asa ca intrebarea corecta este,cati oameni va mai distruge forma asta de viata pentru ca deja nu mai e un pensionar stingher izolat undeva in noua resedinta ci senator,lider de partid,aliat al lui Firea in CGMB deasemenea un aliat important al celor care vor sa atace Justitia care de bine de rau dupa ce n-a mai fost el a inceput sa se miste bine inclusiv impotriva complicilor lui din regimul lui.

 3. Şi ce frumos recitau liberalii, de caţiva ani încoace: “justiţia şă-şi facă treaba…noi nu cunoastem dosarul…noi avem încredere…blablabla”!!!…Dintre adevaraţii liberali, eu doar pe dl. Tăriceanu şi pe dl. Orban i-am auzit susţinând că în justiţie se întâmplă abuzuri evidente…Şi în Parlament aţi TĂCUT cu toţii, de atâtea ori, indiferent din ce partid politic făceaţi parte!

 4. bravo lui. sper sa nu se rezume doar la Facebook. ar trebui urmarit sa vedem daca o sa se si intample ce a zis

 5. cand era membru pd era bun basel? ce mare politician este domnul?Apare pentru ca este sotul Oanei Stancu. Inainte cine auzise de el? Sau de Ben Oni Ardelean care apare foarte des pe criterii de afinitati religioase cu Gadea si ca are relatii in America.
  Razvan dumitrescu si altii de la A3 prezinta intai liberalii indiferent daca in platou sunt persoane mai in varsta sau ca sunt femei etc Nu mai vorbim de fatul ca cei de la pnl sunt lasati sa vorbeasca peste interlocutori. Bunele maniere au disparut sau criteriul este altul?

 6. tot timpul numai baselu. orice ar fi zis sau facut baseala, fara sprijinul sistemului nu facea nimic. sotul sotiei sale arunca anamtema numai pe baseala dar ii e frica sa spuna cine au fost executantii: coldea+kovesi! oare de ce? ce sa mai spunem ca face parte dintr-un partid basisto-penelisto-johannist care-i pupa-n dos in permanenta pe astia din justitie si le lua apararea prin studiurile tv? de fapt se vede ca acestui nou duru ii e tare frica de binom si prefera sa se ia numai de baseala. cat despre postul de televiziune la care se refera @Prof. Emil Lerescu se stie cum este denumit prin mass media asa ca nu nimic de mirare in acele afirmatii.

 7. aaaa…. domnul este sotul Antenei 3? asa se explica publicitatea de aici, ok, m-am prins!
  nu ca n-ar avea dreptate in ce spune. dar avea si mai mare dreptate si credibilitate daca NU statea in continuare, cot la cot in partid cu cei care ridicau in slavi acum cativa ani (cand era aruncat in inchisoare Mencinicopschi) pe “forma asta de viata”…;p

 8. Well, “forma asta de viață” a fost votată de jumătate de națiune de 2 ori consecutiv, asta e nodul care trebuie înghițit oricât de dureroasa ar fi procedura. Mai departe, va trebui înghițită si pilula Johannis, votată de o si mai mare parte a populației, nu numai de către entuziaștii peneliști (care azi încep sa o “retragă ” timid de pe piață iar mâine o vor trata de otrava curată din cauza efectelor “secundare”: justiție stalinistă, distrugerea capitalului românesc etc.) Si tot asa, ca asta-i democrația: o tiranie a majorității pe care o potențează suferința victimelor, in principal, intelectualii, savanții, artiștii si alte minorități care nu acceptă, din principiu, tirania. Tragedia profesorului Mencinicopschi si demnitatea cu care acesta tratează anii de infern petrecuți in pușcăria johanistă-una peste alta, Basescu l-a trimis acolo dar Johannis nici măcar nu s-a gândit sa-l scoată de doi ani de cand a preluat scaunul de la Cotroceni-potențează nimicnicia noii “forme de viață” care ne conduce in urma votului majorității din 2014.

 9. Pentru toti cei care folosesc aceasta sintagma: “forma de viata”, indiferent de persoana careia i se adreseaza, am o intrebare: pot asuma ca si dvs. sunteti “forme de viata”, in colectiv si individual, create de alte “forme de viata”? Daca nu, sunteti cumva numai amoebe cu creier spalat?
  Recunosc, mi-e drag modul in care a ajuns pe noi culmi practicarea insultei in general si in particular, mai ales in medii care, chipurile, ar trebui sa ne informeze si sa ne ‘culturalizeze’. Se practica insa, cu sarg, numai cultural lumpen. Misto.

  • auzi, dar “amiba cu creier spalat” nu e tot un grad de insulta? sau e doar dovada a lipsei de cultura?
   ca amiba nu are creier, din cate stiu eu, asa incult cum sunt

Leave a Reply