Un veritabil dezastru se petrece pe Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti.

Zeci de curse au intarzieri ore intregi atat la aterizare cat si la decolare.

Dezastrul pare sa fie produs de o decizie manageriala catastrofala de a repara una din pistele recent construite cu sume uriase in timpul operarii zborurilor.

Varianta de rezerva Aeroportul Baneasa nu este folosita nici macar pentru companii low-cost, preferandu-se un disconfort major pentru pasageri, cu ore intregi de intarzieri, ca la tren pe vremea lui Ceausescu.

plecari

Aceste probleme serioase pe Henri Coanda au loc dupa ce compania Tarom se confrunta de luni bune cu probleme tehnice ale aeronavelor, generand intarzieri, nemultumiri si un sentiment de nesiguranta pasagerilor.

 

8 COMMENTS

 1. Manageri pur sange acolo la Otopeni. Prin compromiterea aeroportului se compromite o tara.
  Acum avem intarzieri nu numai la trenuri, avem si la avioane. Am intrat in normalitate.
  Baneasa nu poate fi folosita, deranjeaza tampitii care si-au facut case pe marginea pistei.

 2. pparca aduce cu privatizarile din anii ’90,nu? falimentarea si apoi vanzarea pe 1 dolar. statul a investit in aeroport si tarom,astia au grije sa devina falimentare si vin baietii destepti sa cumpere cu pret de nimic.

 3. Asta înseamnă interesul minuscul faţă de patria mamă!
  Aveţi impresia că în ţară e altfel?
  Ghinion!
  Cineva spunea: eşti din România dacă…şi ăsta una din dorinţele îndeplinite cu succes alături de multe altele!
  Aşa se văd toate bune şi perfect din înaltul turn al înscăunării plasate fără niciun contact cu realităţile ţării şi poporului!
  Hai cu plantările prin aterizare a înscăunaţilor habarnişti !

 4. Lufthansa asteapta… Air France asteapta….
  multumim PNL! … arza-v-ar focul de nenorociti, cu tehnocratul vostru cu tot!

 5. aceeasi poveste… vrea cineva sa falimenteze taromul. nu. pur si simplu compania e condusa, ca si aeroportul, de niste idioti pt care nu conteaza decat smenul personal. anul trecut am venit, cred aeronava bucuresti, zborul de la amsterdam. insotitoarea de zbor, desi tanara, zambea de parca colegii ii acunsesera tampoanele. scaunele erau efectiv desalate. am facut si fotografii… masa de pe scaunul din fata avea lipsa un surub, tot zborul mi-a cazut peste picioare. la intoarcere, aceea si poveste. la sosiri, toaleta poate fi numita cu greu buda, mirosul aducandu-mi aminte de putoarea din buda garii de nord. totule asezonat cu tot felul de tuciurii in echipament sportiv puma sau nike alb, bleu, care vor sa te ajute cu forta la bagaje. anul acesta am preferat un ocol prin minneapolis doar pt a evita sa am de-a face cu tarom si sa zbor cu delta/air france.

Leave a Reply