Olandezul suspectat de uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru din Dâmboviţa a fost de mai multe ori în România! 

Acesta a fost de patru ori în țara noastră, între 2016 și 2019.

Cetăţeanul olandez Visscher Joop care a fost pus sub învinuire în acest dosar a intrat pe teritoriul României în data de 18 septembrie şi a părăsit ţara prin aeroportul Otopeni sâmbătă după amiază, cu un avion care a decolat către Olanda.

Autorităţile române au luat legătura cu suspectul sâmbătă la ora 19:00, după ce acesta a aterizat la Amsterdam, a precizat şeful Poliţiei Române, luni seară, la Antena 3.

Bărbatul a murit în Olanda, luni, în urma unui accident rutier.

A avut criminalul olandez complici în România?

Am dezvăluit luni seară, la „Punctul de întâlnire”, că autoritățile au reușit să identifice două persoane de cetățenie română care s-au aflat în mai multe zboruri, alături de criminalul olandez.

Această pistă poate fi extrem de relevantă. 

https://www.antena3.ro/actualitate/criminalul-olandez-avea-doi-complici-dezvaluiri-socante-538671.html

9 COMMENTS

 1. Constat sincope in comunicare intrainstitutionala in caz de urgenta: se acopera de hartii…adrese…faxuri…nr inregistrare…scris frumos…redactat…stat pe la registratura..
  Lipsuri in dotari la IPJ.In caz de urgenta in investigatii criminale n au…camere de termoviziune ! Si…pana aduc una…se face ziua.
  Comunicare interinstitutionala pt furnizare de informatii…slaba…de la servicii…pt politia judiciara mai greu…de la frontiera si mai greu.Iar din UE e zero.
  N au o baza comuna de date privind infractorii, pedofilii, in UE?

 2. Interesant ar fi parerea Doamnei Carmen Dan. Cum isi explica fenomenele aparute dupa Bilantul MI din care curgea doar lapte si miere?

   • Frumos ar fi ca un reporter curajos sa ia interviu tuturor ministrilor de interne. Interesant si daca se citeste bilantul la plecarea lor. Inundatie cu lapte, miere si doar fapte bune

 3. Doar niste idei:
  1. Politia a reusit sa-l plaseze si pe olandez in masina aia impreuna cu copilul sau doar a presupus ca e el pt ca masina era oe numele lui
  2. Care sunt sansele ca o fara sa urce de buna voie (sigur, poate nu a ircat de buna voie) in masina unuia care nu vb romana, nestiind sa o “momeasca”
  3. Daca (repet, nu stiu, poate gresesc) cumva olandezul statea cuminte in apartament asteota sa i se afuca de catre cineva o fetita?
  4. Poate imi explica si mie pad si opozitia ca eu nu nai intekeg:

  A.) E de vina Ciuma Rosie, Statul Paralel, Opozitia ca nu avem baze de date pe care sa le consultam ma granita cand intra cetateni pedofili din UE si politia nu e slertata
  —-sau——

  B.) O ardem in continuare pe indignare ca nu suntem in Schengen unde TOTI pot circula liber fara controlla granite?

 4. Nici mustele nu circula libere in Schengen. In toata lumea circulatia persoanelor si a banilor este urmarita. Se lasa doar impresia de libertate. Pana si migratia pasarilor este urmarita

  • Dadada. Am vazut la toate atentatele cum se plimbau liber. Asta cu pasarile e noua:)) de nori stii ceva? Ii urmaresc?

   • Normal ca stiu! Dovada ca si norii sunt urmariti este seceta de anul asta. O sa simti asta daca treci prin Piata Norilor

Leave a Reply