5 COMMENTS

 1. Normalitatea ii ingrozeste pe astia din PSD poate care mint la ordinea zilei si despre bani si despre economie si despre situatia din spitale si educatie… si mai ales despre ce voteaza si ce legi fac:

  Prim-ministrul Mihai Tudose a spus ca a votat in Parlament cu “doua maini” pentru interzicerea cianurilor in exploatarea aurului. In realitate, a votat invers : amendamentul fara cianuri http://www.cdep.ro/pls/steno/eVot.Nominal?idv=11369 si votul final cu cianuri http://www.cdep.ro/pls/steno/eVot.Nominal?idv=11396.

  “utilizarea tehnologilor de minerit pe bază de cianuri să fie interzisă în orice etapă a exploatării aurului şi argintului sau a procesării şi înnobilării reziduurilor”.
  Sunt numeroase argumente în acest sens, dezbătute şi în Parlamentul European şi susţinute şi de către organizaţii neguvernamentale şi specialişti.
  Vă rog să supuneţi la vot acest amendament pentru interzicerea mineritului pe bază de cianuri. ”

  Si cand Zgonea era baiat bun in PSD:
  “Domnul Valeriu Ştefan Zgonea:
  Domnul deputat Iancu mi-a confirma că s-a discutat aseară în comisie.
  Vă rog frumos să vă pregătiţi cartelele!
  Supun la vot amendamentul domnului Cernea din comisie.
  Să înceapă votul!
  Din păcate, nu a reuşit. “

 2. Normalitatea cu minciuni si hotii. Normalitatea cand spune ca a votata impotriva cianurilor si ADEVARUL e ca a mintit.

 3. “normalitatea” este cand Inspectia judiciara o supui unui guvern politic a unui partid putred de corupt, “normalitatea” cand il excluzi pe un presedinte din luarea deciziilor si a propunerilor ales cu 6.5 milioane de voturi si il lasi pe un condamnat la puscarie sa dicteze in justitie ales cu 15 mii de voturi care nu stii daca au fost morti sau vii cand l-au votat, “normalitate” cand infiintezi comisii parlamentare la comaanda cu decizii finale luate inainte sa se constituie comisia, “normalitate” cand condamnatii conduc institutii importante ale statului si se si implica in schimbarea legilor in favoarea lor, “normalitate” cand ameninti reprezentantii diplomatici ca-i expulzezi daca mai comenteaza ca hotii pun incet incet mana pe justitia din Romania etc. “normalitatile” astea mai sunt cu dumuiul …

Leave a Reply