Mihaela Andrei, producatorul emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3 moderata de Mihai Gadea, a facut in premiera cateva dezvaluiri din relatia cu seful sau. 

Iata ce a scris Mihaela pe Facebook :

Aseară, șeful meu și în același timp prietenul meu de mulți ani, Mihai Gadea, a făcut aprecieri extrem de frumoase la adresa mea. A fost un an tensionat și un an greu, poate cel mai greu de pana acum.

A fost ultima emisiune Sinteza Zilei înainte de Sărbătorile de Crăciun, iar invitatul, un mare om politic, pe care de asemenea îl cunosc de mulți ani.

A spus despre mine ca sunt un mega-personaj. Însă, ce vreau eu sa va spun este ca mega personajul este el, Mihai Gadea. Este omul pe care îl prețuiesc enorm și care aici, la București, unde sunt singura, el este si familia mea.

Este uimitor sa vezi zi de zi omul de lângă tine cum reușește sa găsească resurse impresionante si eu știu cat este de greu, aproape imposibil, poate doar eu știu, cum reușește sa fie tot mai bun în fiecare zi, cel mai bun, sa fie lider, sa lupte pentru libertate și pentru dreptate și sa intre zilnic în casele milioanelor de romani care îl urmăresc de ani de zile. Și care îl iubesc.

Iubește enorm România și oamenii din ea. Este genial.

Sa fii învingător în fiecare zi este o performanta de neegalat.

Ii mulțumesc ca am avut onoarea de împărți împlinirile fecărei emisiuni, seara de seara, la Antena 3.

15 COMMENTS

  • Doamne fereste! de la odele ridicate lui Dragnea si prostiei lui unice, s-a trecut la linguseli monumentale ale sefilor…Va pierdeti credibiliatea. Pe de alta parte vreau sa multumesc Oanei Stancu pentru excelentul interviu cu Crin Antonescu, singurul politician cu principii si coloana vertebrala pe care l-a avut Romania de decenii..o placere sa-l asculti. Nu se compara cu vietuitoarele care populeaza astazi politica romaneasca. E intr-un fel spalarea pacatelor a3 fata de dansul…

 1. Foarte frumos!
  “Iubește enorm România și oamenii din ea.”
  Sunt din ce in ce mai putini oameni care au astfel de sentimente.

 2. Daca abia acum au redeschis dosarul mineriadei, sa intelegem ca basau o sa fie tras la raspundere prin 2042?
  Oau! Pe bune!
  Le-a trebuit 26 de ani?
  Dar basau de ce nu este prins in dosar?
  Dar balaga?
  Markovei? …

 3. mai interesant mi se pare faptul ca presupusul autor al atentatului de la berlin a fost ucis intr-un schimb de focuri cu politia italiana la milano. tunisianul era membru isis.

 4. Frumoase gandurile producatorului emisiunii Sinteza Zilei despre colegul si seful Mihai Gadea.
  “Sa fii învingător în fiecare zi este o performanta de neegalat.” Asa este, este greu ca zi de zi si-n permanenta sa fii in varf. Sunteti cu totii deosebiti.

 5. M-a impresionat atat de mult declaratia doamnei; e cu adevarat miscator sa vezi ce minunat este acest superb exemplar care din dragostea lui netarmurita fata de tara si popor ne serveste zilnic portii geniale de intelepciune si invatatura! Sa ne traiesti neegalat barbat!

 6. Bbrrrrr! De ce are moş crăciun costumul roşu? 🙂 🙂 s-a înroşit uitându-se în ochii lui băse după un chef în exces cu alcool ! 🙂 :)))))))
  sau:
  🙂 🙂 alegătorii l-au colorat roşu după alegeri 🙂 🙂 🙂
  🙂 🙂 portocaliu înroşit a fost dar s-a înegrit de oftică, galben nu prea văd 🙂 🙂 🙂

 7. Totuşi lăsaţi-i să putrezească în sucul lor pe urlători în această perioadă!
  E valabilă tradiţionala urare pentru orice cetăţean: CRĂCIUN FERICIT!

 8. Domnule Radu Tudor , Dana Grecu , Nadina Câmpean , Răzvan Dumitrescu , Felix Rache , Adrian Ursu , Oana Stancu (Zamfir acuma? ) i toți de la Antena 3 , eu și familia mea vă urăm sănătate , Fericire , Putere de Muncă , și să petreceți să sperăm nu ultimul Crăciun de tip românesc cu porcării , dans și voie bună. Crăciunul viitor s-ar putea să vă urăm o Honuka Fericită dar până atunci Crăciun Fericit și împlinit alături sau cu gândul lături de cei dragi 🙂

 9. Wow! Am scris de noi consultări la …medicul şef al ţării!
  ‘da ăsta ce are de se împotriveşte poporului cam în orice? Nu cumvaar trebui …scuipat din funcţia care (nu)reprezintă poporul şi ţara? Nu cumva e principalul pion conştient fiind acţionează împotriva propriului popor? Posibil să trebuiască adulat doar în funcţia de cadru didactic! Mila de a-l ierta prin tot ce a făcut şi vorbit de când ocupă principalul scaun al ţării este ineficientă! ””marsh la catredră””’rapid 🙂 🙂 🙂 a venit timpul…:) 🙂 🙂

Leave a Reply