Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a confirmat joi că a primit datele şi are „pe radar” o variantă a coronavirusului identificată în India, care însă nu se ştie dacă are legătură cu creşterea spectaculoasă a numărului de cazuri de COVID-19 în această ţară, relatează EFE preluata de Agerpres.

Această variantă are două mutaţii în genomul său şi a fost depistată la sfârşitul anului 2020 în două state din India, iar de atunci „procentul cazurilor a crescut considerabil”, a declarat la o conferinţă de presă Maria Van Kerkhove, directoarea departamentului tehnic de combatere a pandemiei de COVID-19 din cadrul OMS, potrivit Agerpres.

India a raportat joi un nou record zilnic de cazuri de COVID-19, peste 217.000, în cel de-al doilea val al pandemiei în această ţară, a doua cea mai afectată din lume ca număr de cazuri (14,3 de milioane) şi a patra ca număr al deceselor (174.308).

1 COMMENT

  1. Haaaa! Radarul fiind certitudinea programului corect de plasare “decimare”, de tip “punct ochit, punct lovit”?! Tu poti sa gandesti orice, doar ca la tv nu poti spune ceea ce spunem si vedem noi. Se mai intampla! Ce ma bucura, ca Razvan baga niste emisiuni geniale de ceva timp, emisiuni cu adevarat educative, interviuri care deschid ochii si mintea naivilor! Recomand tuturor sa asculte si vada emisiunile acestui jurnalist genial! Sunt cativa care au inca demnitate si onoare, sunt cei care isi respecta telespectatorii, dar nu toti.

Leave a Reply