Generalul Viorel Voinescu, adjunct al directorului SRI pentru logistica, in Parlamentul Romaniei despre taierea bugetului SRI :

12 COMMENTS

  1. Ei, si? Sa reduca salariile nu sa le mareasca. Sa nu mai fure cu SRI.SRL-urile aberante. Daca au nevoie de camere de interogatorii, de ce le trebuie hoteluri intregi?

  2. SRI, ne lași cu prosteala??? Cum dreaq tăierile dacă se fac se fac doar la salarii? Ia să mai tăiați de la înregistrările de-a-n proasta, nu de la salarii!

  3. desfiintati SRI! NU VAD NICIUN BENEFICIU PALPABIL AL ACESTEI MONSTRUOZITATI DE SERVICIU! NE PUTEM PURTA SINGURI DE GRIJA! SUNT CONVINS CA DOMNUL DRAGNEA NE PAZESTE FOARTE BINE! NU UITATI SA VOTATI PSD!

  4. O intrebare: cand pleci de la Antena 3? Esti singurul care palnge de mila americanilor, firmelor straine, bancilor! Ti-ar sta mai bine la insolventa tv sau sri24 tv. Drum bun…sa nu mai stim de tine!

  5. Bai nene ,dar de ce nu v-ati reorganizat ? Ce faceti cu atata multime de angajati ? La ce sunt folositi ? Uzine nu mai avem ,fabrici nu mai avem ,granitele sunt deschise ,armata nu mai avem ,secrete nici atat ! Fiecare institutie isi spala rufele in public ,se tiganesc ca la usa cortului ! Sunt prieteni cu strainii si le spun tot ce misca peste tot ! Sefa DNA era prietena cu ambasadorii straini si a fost premiata ,sefii SRI au fost prieteni cu ambasadorii si sefii serviciilor secrete din alte tari ,unii au fost premiati de straini ! Ce aparati nene ? Nu va este jena sa va plangeti ca nu aveti bani ? Pentru ce aveti salariile ,nu va intrebati ?

  6. Vad ce fel de oameni scriu aici..ne meritam soarta..oameni inculti cu o educatie indoielnica vorbesc despre securitatea acestei tari ca si cum ar fi propria lor ograda.Inainte de a comenta mai cititi oameni buni ceva nu manelizati istoria si viitorul acestei tari.

Leave a Reply