Ion Barbu, acelasi genial caricaturist. Prea bun, prea ca in tara…

gheata

 

www.thebarbu.ro

23 COMMENTS

 1. asta tupeu de betiv , smenar, latifundiar , si imbogatit pe trafic de influenta! in loc sa fie demis , si judecat pentru toate ilegalitatile facute de ” razboinicul justitiei” el cere demiterea celor alesi de mai mult de 70% din romani….nu ,el cel demis de 90% !!!… asa le ”trebe” mamaligilor si tradatorilor USL …

  • Ma bucur cand vad la stiri ca in sfarsit Romania se trezeste! Adevarat spirit civic! Jos Ponta ! Jos aceasta coalitia care ne-a dezamagit prea devreme!

    • @nimabe esti redus rau daca crezi ca eu doresc sa ne conduca cineva care ne-a mai condus pana acum! Vreau sa ne conduca niste oameni cinstiti si care nu au mai fost deloc la putere pana acum!

     • carmen,
      eu cred ca te referi la miscarea populara, s-au infiintat anul asta, sunt ‘cinstiti’ si nu au mai fost deloc la putere.

  • Pot jura pe viata mea si a copiilor mei ca PSD-ul este in spatele acestei marsavii.
   Astia se joaca TARE DE TOT cu focul. Nu stiu daca vom avea sarbatori linistite sau nu, dar ianuarie SIGUR va fi FIERBINTE.
   Si cineva se va arde. RAU.”

 2. eu zic sa mai punem un cub de gheata si 500 de puturosi sa plece de unde s-au descalecat 🙂

  si continarea cu cel de al saselea cub de gheata: si acum sa va zic si cum sa ma dati jos de unde-s cocotat si sa nu am cu ce sa va mai contracarez (negociez) 🙂

 3. Antibasismul vostru a devenit similar cu anticomunismul basist din 2009, nu a mai ramas decat propaganda fara sa mai aiba nici o consistenta legata de realitatea actuala, jecmanirea populatiei prin orice cai de catre puterea politica.

  Asta e una din CRIMELE MAFIOTE protejata prin tacere complice de catre Antena3:

  “TEROARE instiuitã la ordinul lui Ponta in PUNGESTI, unde sãtenii sunt tinuti prizonieri de câteva sute de jandarmi sunt tulburãtoare. COPII SUNT AMENINTATI LA SCOALA cã vor fi dusi la Protectia Copiilor dacã pãrintii vor merge la proteste, traditiile de Anul Nou vor fi restrictionate. Jandarmii au interzis celor din Silistea si Armãsoaia sã umble de Revelion cu capra. În plus, elevii au fost amenintati cã nu va mai veni Mos Crãciun, pentru cã pãrintii lor au iesit la proteste. Iatã cadoul pe care Guvernul Ponta le-a pregãtit de sãrbãtori rãzesilor de la Pungesti, cei care au spus un NU rãspicat gazelor de sist. În acestea conditii, mai multi sãteni sunt hotãrâti sã meargã duminicã la Bucuresti si sã nu plece din fata clãdirii Guvernului pânã când nu vor pleca si jandarmii si americanii de la Chevron din comuna lor!

  Zona specialã de sigurantã publicã instituitã la Pungesti este numitã ironic de sãteni „America”. „Ne trebuie pasaport ca sã trecem prin zona unde Chevron-ul se pregãteste sã monteze sonda” spune o sãteancã care tocmai fusese legitimatã în drum spre fântânã. „Am ajuns sã facem haz de necaz. Spunem cã acolo-i America, cã asa-i de pãzitã zona. Cã de vrem noi, cei din Armãsoaia sã mergem la Pungesti, trebuie sã trecem prin filtru, unde suntem legitimati si avertizati cã n-avem voie sã oprim, pânã la celãlat filtru care e la intrare în celãlalt sat. Nici la rãzboi nu a fost asa. Fiindcã cei bãtrâni spun cã asa ceva nu au vãzut niciodatã” a mai spus Nicoleta Chirilã.”

 4. Degeaba ai pusca aia in mina,se pare ca vinezi muste! Pacat de titulatura de jurnalist.(nu mai stiu de care)Mai ai o sansa,se cauta paparazi!

 5. Gasesc ca este o mare rusine sa vorbim pe 21 decembrie despre aceasta mare pata de mizerie de pe obrazul României!

 6. Realitatea este ca suspendarea si demiterea lui base s-a facut total neprofesionist, fara o pregatire legislativa in prealabil si a fost continuata imatur cu acel nefericit si pot zice, naiv act de coabitare care i-a intarit in mod cu totul nesperat pozitia. Astfel, guvernul s-a transformat intr-un fel de neo-boc care ii culege graunte din palma.

 7. Pot jura pe viata mea si a copiilor mei ca PSD-ul este in spatele acestei marsavii.
  Astia se joaca TARE DE TOT cu focul. Nu stiu daca vom avea sarbatori linistite sau nu, dar ianuarie SIGUR va fi FIERBINTE.
  Si cineva se va arde. RAU.”

  • Numai tziganii se jura pe copii si familie.
   Atentie, din aprilie o sa aveti postul propriu de televiziune unde o sa puteti protesta cat vreti impreuna cu tot neamul lui Cioaba!
   In Ianuarie veti fierbe in suc propriu, vorba unui clasic deja al revolutiei.

  • Mai schimba si tu ,,vorbele,, , Pastrama ! Fii TU macar zilele astea , nu mai duce lumea in deruta ! Craciun fericit alaturi de cei ce-ti sunt dragi ! Paaaaa !

   • Da, scuza-ma! Comment-u’ a fost postat de-un prost, care m-a impresionat! De aia am ramas sudat pe comentariul respectiv, pentru ca il consider f. f. tare! Max.

    P.S.: Vezi ca am postat un comment la ultimul articol publicat de Radu. E scris la prima mana. Vezi acolo, ca am incercat sa explic in ce a constat toata matocaria, combinatia, abureala. Eu mai discut cu prietenii, murim de ras! Astia pe-aici, pe blog, e Dumnezeu cu mila, sunt televizoristi! Vai mama, sorgintea si genealogia noastra! Vom sparge bariera sunetului si sistemul financiar mondial, garantat! Caz extrem. S-a intamplat in Romania, undeva in Univers. Data stelara 22.12.2013. Jilava.

    “Merry Christmas and Happy New Year!” to you and your family.

 8. SUGESTIE

  După disputa celor doi, Ponta şi Crin
  Orice-ar spune unii,au învins Satrapul ;
  Sugerez, pentru stoparea acestui chin ,
  S-o ţină tot aşa … spărgându-şi capul .

 9. bacecu procedeaza in cel mai pur stil mafiot. Nu inteleg cum de nu s-au prins inca basistii ca le da un sut in cur atunci cand interesele personale i-o cer si nu mai are nevoie de ei. Cea mai clara dovada e votul de la referendum, cand cele 900.000 voturi in favoarea lui, au fost aruncate la gunoi. Sper ca si ei sa ii intoarca ‘favoarea’.

 10. Niciodata nu am auzit o nebunie mai mare de-a lungul celor douazeci si patru de ani de la caderea comunismului. In nici o tara normala problema nu se pune in acest mod. In S.U.A. problema nu s-a pus in acest mod nici inaintea razboiului de secesiune cand influenta marilor fermieri impiedica abolirea sclaviei. Nici la moartea lui Kennedy sau a lui Martin Luther King nu s-a pomenit vreodata ca un parlament intreg sa fie pus la zid si atunci situatiile erau mult mai grave. Au fost respectate comisiile care au investigat, s-au intocmit rapoarte dar in niciun caz nu s-a pus problema asa chiar si atunci cand populatia nu a fost deloc convinsa de concluziile comisiilor. Nu cred ca personajul mai gandeste normal. Problema grava este ca serviciile il sprijina in propriul lor folos si alte tari tot in propriul folos. Traian Basescu a devenit supravietuitor si pentru a reusi calca in picioare propria tara. Daca nu ar trebui sa existe macar o aparenta de democratie eram intorsi acum nu la comunism ci la un totalitarism de tip Putin.

Leave a Reply