Ioan Micu, consilier judeţean PSD Vrancea, va fi dat afară din partid pentru grosolănia la adresa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. Acesta a comentat la o postare a unui membru USR-PLUS, pe marginea scandalului gunoaielor din Capitală şi a scris despre primarul Sectorului 1 că “În Franţa era răpită şi violată zile în şir”.

Comentariul a stârnit un val de reacţii, iar preşedintele consiliului Judeţean Vrancea, liberalul Cătălin Toma, le-a cerut şefilor PSD sancţionarea consilierului, pe motiv că afectează imaginea instituţiei.

El şi-a cerut scuze pentru afirmaţiile făcute, însă colegii lui de partid au decis să nu-i mai acorde credit. Alesul judeţean PSD Ioan Micu este fiul unui fost primar social democrat din Vrancea şi devenise consilier în urmă cu doar două luni. Odată cu calitatea de membru de partid, el pierde şi mandatul din CJ.

„În condiţiile în care Ioan Micu este consilier judeţean, gestul său afectează şi imaginea instituţiei, motiv pentru care solicit public conducerii PSD Vrancea (care o mai fi că nu se ştie prea bine), sancţionarea membrului social-democrat pentru derapajul de care a dat dovadă”, potrivit lui Cătălin Toma, citat de adevarul.ro

PS : In mod normal, acest individ sinistru ar trebui sa aiba si dosar penal pentru afirmatia facuta

1 COMMENT

  1. Justa cererea preşedintelui consiliului judeţean Vrancea, liberalul Cătălin Toma, justa reactia PSD de excludere a mitocanului. Injusta tacerea liberalilor fata de magariilor clothildei, LASA atitudinea PSD fata de demersurile de demitere a corpului strain care produce atita disconfort cetatenilor sectorului 1 (si urmeaza altele si mai si)
    In fine, pacat de imaginea Frantei, patata grosier de aceasta arivista CU ORICE PRET, cu tupeul ei de neam prost!

Leave a Reply