Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI a primit documentele pe care le-a solicitat de la Serviciul Român de Informaţii cu privire la criza din sănătate. Preşedintele comisiei, Georgian Pop, a precizat miercuri că SRI a transmis parlamentarilor un document amplu, de 70 de pagini, care va fi studiat la comisie. În urmă cu două zile, Georgian Pop declara că membrii Comisiei SRI aşteaptă documentul oficial de la SRI cu privire la problemele din sănătate.

3 COMMENTS

 1. Sper sa fie ce trebuie documentul respectiv! Dar, daca si de data asta, cand este in joc sanatatea publica a poporului roman, a copiilor nostri, a fundamentului nostru ca natiune si nu se aduc in fata instantei TOTI CEI CARE AU FACUT ACEASTA CRIMA, atunci este de intrat cu BULDOZERUL in toate aceste infrastructuri, care de ani de zile ne coc numai nenorociri, imbuibati din banul public cu hi-protection! NU MAI MERGE, AU DEPASIT LINIA ROSIE! Nu mai vreau sa aud de generali ala Coldea si multi altii, care ne pastoresc zilele alturi de shleahta de alesi incepand cu PRESEDINTE SI PM ! ESTE ROMANIA NOASTRA, NU A LOR, NU MAI ACCEPTAM BATAIA LOR DE JOC !

 2. De ce acum au fost solicitate si nu trimise in timp real de catre SRI aceste documente ?
  Acesta este doar un singur caz cunoscut, oare cate or mai fi ?!
  Aceasta este dovada ca SRI nu a trimis informari iar, daca acestea erau trimise si parlamentarii trasi de maneca poate aletele erau situatiile delicate cu care s-a confruntat Romania.
  Oricum si unii si ceilalti trebuie sa faca publice anumite “trasee” ale documentelor, daca informarile au fost facute in timp real si cei care trebuiau sa uzeze de aceste documente, le-au cunoscut si le-au exploatat.
  Multi, multi bani dusi pe apa Sambetei, asa se pare.

 3. Am observat ieri, La Ordinea Zilei, ca erai foarte suparat, Radu, ca lumea tot aduce in discutie SRI-ul, in probleme care nu ar trebui sa aiba nimic de-a face cu acest serviciu secret. Tu ai impresia ca oamenii doresc sa faca asta? Tu crezi ca romanii nu isi doresc un serviciu de informatii care sa le protejeze interesele dar sa fie si discret in acelasi timp? Ba si-ar dori. Doar ca in Romania nu e cazul. Mostenirea Securitatii care era in toate nu poate fi scoasa din SRI, decat cu forcepsul. Din pacate asta e situatia, SRI-ul e in toate, are ‘j de mii de campuri tactice si din acest motiv nu poti face un pas ca ai calcat intr-insul. Nimeni nu vrea sa tot aduca in discutie SRI-ul, e neplacut uneori si frustrant, dar cand dai cu nasul intr-un zid, nu poti pretinde ca nu e acolo. https://cristianmoldoveanu.wordpress.com/2015/09/07/cate-campuri-tactice-are-serviciul-roman-de-informatii-oprescu-si-mascatii/

Leave a Reply