Jeff Bezos, proprietarul Amazon, este considerat cel mai bogat om de pe pamant. Compania sa valoreaza acum aproximativ 1000 de miliarde de dolari ! Culmea e ca cel mai bogat om de pe pamant nu-si mai gaseste locul pe aceasta planeta!

Oamenii vor fi nevoiţi să părăsească Pământul deoarece planeta va deveni o zonă ”rezidenţială” în viitor, susţine CEO-ul Amazon, Jeff Bezos.

Următorii ani vor reprezenta mutarea industriilor grele de pe Pământ pe planete, luni sau chiar asteroizi, susţine Bezos. Planeta noastră va fi rezervată doar locuitului şi industriei uşoare, a adăugat el potrivit Mediafax.

Conform Independent, pentru a ajunge în acest viitor, Bezos speră ca racheta companiei sale Blue Origin şi colaborarea cu NASA şi ESA să-l ajute să realizeze prima colonie de pe Lună. Iniţiativa poate fi relativ ,,simplă” deoarece Luna este aproape de Pământ şi are resurse de apă ce pot fi utilizate pentru realizarea combustibilului.

”Trebuie să plecăm de pe această planetă. Vom pleca şi acest lucru îi va face bine planetei. Vom pleca şi ne vom întoarce, iar cei ce doresc vor rămâne,” a declarat Bezos.

9 COMMENTS

    • Ma rog, omul ajuns la o anumita putere financiara incepe sa fabuleze… Pe de alta parte va auzeam ca doriti sa vina aceasta companie amazon la noi in tara. La noi Posta Romana nu mai poate sa distribuie posta uzuala, de cativa ani de zile felicitarile de Paste si Craciun din strainatate nu mai ajung la destinatie in Romania. Asta e realitatea, probabil au dat afara postasii sau pur si simplu arunca corespondenta… Deci ce amazon in Romania??? Doar sa-si faca propria retea de distributie, dar asta dureaza…

  1. Dar si-a gasit locul cumva pana la varsta actuala intre cetatenii tarii natale?
    si uite-asa se dezumanizeaza bipedul traind pe picior mare marginalizand cetateanul de rand! Oricum,sanatos fizic(nu vorbesc de caput)nu mai este.

  2. Pentru muritorii de rand e valabila doar teoria cu plecarea pe Lumea cealalta si eventual, cine mai doreste, intoarcerea prin reincarnare… daca e adevarata.

  3. Țuțea a ridicat mâna. «D-le Colonel! O clipă. Vreau să vă întreb ceva!». «Da! Ia zi, mă, filosofule!». «Nu vă supărati, aţi crescut la oraş sau la ţară?». «La ţară, mă! Nu se vede?» şi-şi bombează pieptul. «Şi ati avut porci?». «Auzi vorbă? Cum să nu! Care gospodar de la ţară nu creşte porci?». «Şi… aţi văzut dvs. porc să privească în sus?

Leave a Reply