Potrivit publicatiei Lumea Justitiei (www.luju.ro), dosarul instrumentat de DNA la adresa Antena 1 si Antena 3 este una din cele mai mari mascarade judiciare de la caderea comunismului. Basescu si Kovesi practica o razbunare politica prin intermediul unui dosar judiciar, fapt fara precedent impotriva presei si a libertatii de exprimare. Iata ce scriu cei de la www.luju.ro :

Procurorii DNA ai Laurei Codruta Kovesi au finalizat dosarul RCS/RDS – Intact. Dan Voiculescu, fiica acestuia Camelia Voiculescu, precum si directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, au fost trimisi in judecata marti, 1 octombrie 2013, pentru complicitate la santaj, respectiv santaj. De asemenea, in acelasi dosar, au fost trimisi in judecata si societatile comerciale Antena 3 SA, Antena TV Group si Intact Publishing.

Trimiterea dosarului in instanta nu este decat o noua etapa din razboiul pe care DNA il duce impotriva Antenei 3 de cand presedintele Traian Basescu a calificat presa ca o vulnerabilitate la siguranta nationala, mentionand in principal televiziunile fondate de omul de afacari Dan Voiculescu. De asemenea, acest caz reprezinta cel mai grav atentat impotriva presei din timpul regimului Traian Basescu. Absurditatea acuzatiilor reiese din insasi inculparea pentru santaj a trei societati comericale, zntena 3, Antena TV Group si Intact, in conditiile in care o persoana juridica nu poate santaja pentru simplul fapt ca aceasta infractiune constituie o fapta de amenintare a unei persoane fizice de catre o alta persoana fizica de natura sa creeze o stare de teama. Este limpede ca prin acest dosar DNA incearca sa distruga credibilitatea celui mai mare trust de presa din Romania declarat de Traian Basescu ca o vulnerabilitate la siguranta nationala. Dovada pentru lipsa d eprobe de santaj stau patru sentinte ale instantelor de judecata: trei date de judecatori ai Judecatoriei Sectorului 5 care au refuzat de trei ori consecutiv autorizarea de perchezitii la sediul Antenelor, pe motiv ca nu exista nici macar indicii de savarsire a infractiunii de santaj, precum si hotararea prin care s-a respins in urma cu cateva luni cererea de arestare preventiva a directorului Antena TV Group Sorin Alexandrescu.

Procurorul Lucian Papici, selectat de Monica Macovei si tinut sase ani de Basescu la sefia Sectiei I a DNA, e cel care a girat rechizitoriul

Potrivit surselor Lumeajustitiei.ro, rechizitoriul in acest dosar a fost semnat de procurorii Iuliana Bendeac si Gheorghe Popovici. Purtatoarea de cuvant a DNA, Livia Saplacan, a refuzat sa dezvaluie numele procurorilor care au semnat rechizitoriul, dar a precizat ca acesta a fost confirmat de procurorul sef al Sectiei I a DNA, Lucian Papici (foto 2). Adica procurorul adus in cadrul Directiei de fosta ministresa Monica Macovei, tinut de Traian Basescu in functie timp de doua mandate si care in prezent detine functia de procuror sef al Sectiei I in baza unei delegari cerute de Kovesi si aprobata de Tiberiu Nitu.

Iata comunicatul DNA cu privire la finalizarea dosarului RCS/RDS-Intact:

“Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a mai multor persoane, actionari si angajati ai unor institutii media, precum si a unui demnitar al statului român, angajat al A.N.A.F, in legatura cu folosirea acelor institutii media (televiziuni, publicatii on line si scrise) pentru santaj cu scopul obtinerii de foloase materiale ilicite insemnate.
Astfel, in cauza au fost trimiti in judecata, in stare de libertate, urmatorii inculpati:

1.ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al S.A. ANTENA TV GROUP S.A., in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de santaj,

2.VOICULESCU DAN, in sarcina caruia s-a retinut complicitate la infractiunea de santaj,

3.VOICULESCU CAMELIA – RODICA, asociat la S.C. ANTENA TV GROUP S.A. si la S.C. INTACT PUBLISHING S.R.L., in sarcina careia s-a retinut complicitate la infractiunea de santaj,

4.MATIESCU GEORGE DANIEL, director general al INTACT PUBLISHING S.R.L., in sarcina caruia s-a retinut complicitate la infractiunea de santaj,

5.POP SERBAN, presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (A.N.A.F.), la data faptelor, avocat suspendat, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de folosire, in orice mod, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii, ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii,

6.persoana juridica S.C. ANTENA 3 S.A., in sarcina careia s-a retinut complicitate la infractiunea de santaj,

7.persoana juridica S.C. ANTENA TV GROUP S.A., in sarcina careia s-a retinut infractiunea de santaj,

8. persoana juridica S.C. INTACT PUBLISHING S.R.L., in sarcina careia s-a retinut infractiunea de santaj.

In rechizitoriul intocmit, procurorii au retinut urmatoarea stare de fapt:

In perioada 16 aprilie – 21 mai 2013, in calitate de director general al S.C. ANTENA TV GROUP S.A., inculpatul Alexandrescu George Sorin a exercitat in mod repetat si gradual acte de constrângere asupra unui actionar al unei societati comerciale (parte vatamata) amenintându-l cu darea in vileag a unor presupuse fapte de coruptie, astfel incât sa il determine sa urmeze conduita impusa de inculpat.
in mod concret, inculpatul Alexandrescu George Sorin a exercitat acte de amenintare cu publicarea, prin intermediul entitatilor media, a unor documente care, in opinia sa, argumentau o pretinsa fapta de coruptie savârsita de partea vatamata, in situatia in care acesta nu ar fi acceptat semnarea unui contract de retransmisie a posturilor de televiziune apartinând S.C. ANTENA TV GROUP S.A. la un pret dorit de inculpat. Semnarea contractului in conditiile impuse de inculpat, respectiv la o valoare 6.480.000 euro/an, pe o durata de 5 ani, ar fi garantat stingerea litigiilor existente pe rolul instantelor, oprirea campaniei media impotriva societatii pe care o reprezenta partea vatamata si a persoanelor din conducerea acelei societati.
Actele de constrângere, prin amenintare, s-au exercitat in mai multe feluri:
– verbal, prin afirmatii legate de perspectiva declansarii unui scandal mediatic;
– prin intermediul unui spot publicitar prin care opinia publica era informata ca vor fi facute dezvaluiri cu privire la presupuse fapte de coruptie in care ar putea fi implicata partea vatamata. Acest spot publicitar a fost realizat din dispozitia inculpatilor Voiculescu Camelia – Rodica si Alexandrescu George Sorin la data de 8 mai 2013 si a fost difuzat in perioada 9 – 30 mai 2013 cu o frecventa de 5 ori pe zi (in total de 401 ori) de toate posturile TV apartinând S.C. ANTENA TV GROUP S.A. si S.C. ANTENA 3 S.A.;
– prin inscrisuri având caracter de somatie, emise de catre INTACT PUBLISHING S.R.L., semnate de Matiescu George-Daniel, in calitate de director general si trimise catre partea vatamata si catre alte persoane, prin care, sub pretextul desfasurarii unei anchete jurnalistice, se solicitau relatii privind imprejurarea care facea obiectul santajului.
in contextul activitatilor descrise mai sus, cu ocazia mai multor intâlniri, inculpatul Alexandrescu George Sorin i-a reamintit partii vatamate ca singura posibilitate de a evita efectele negative produse de o campanie media privind persoana sa si, implicit, activitatea pe care o desfasoara in cadrul societatii este semnarea contractului cu ANTENA TV GROUP, in conditiile impuse.
Informatiile pe care s-a sprijinit Alexandrescu George Sorin pentru a exercita actele de santaj la adresa partii vatamate au fost obtinute de la inculpatul Pop serban, presedinte al ANAF la acea data. Astfel, in luna februarie 2013, acesta din urma i-a remis lui Alexandrescu George Sorin un set cu documente provenind de la angajatii Garzii Financiare, in conditiile in care, in calitatea sa de presedinte al ANAF, era obligat sa asigure confidentialitatea informatiilor obtinute, in virtutea functiei, de la angajati. in acest fel, Pop serban i-a asigurat lui Alexandrescu George Sorin un ascendent in discutiile cu partea vatamata si, totodata, un potential subiect de presa, iar pentru sine ulterior, a obtinut promisiunea ca va fi sprijinit pentru mentinerea in functia de presedinte al ANAF.
in perioada mentionata, inculpatul Voiculescu Dan, prin demersurile sale, a sprijinit actiunile desfasurate de Alexandrescu George Sorin care erau menite sa mentina si sa accentueze starea de presiune psihica asupra partii vatamate.
Demersurile de sprijin s-au facut in mod direct, prin discutii si indrumari adresate inculpatului Alexandrescu George Sorin si indirect, prin intermediul fiicei sale, inculpata Voiculescu Camelia – Rodica. La randul sau, inculpatul Alexandrescu George Sorin l-a informat constant, fie direct, fie prin Voiculescu Camelia – Rodica, despre stadiul actiunilor de santajare si despre pozitia partii vatamate.
Prin intermediul site-urilor Income Magazin si Jurnalul National detinute de S.C. INTACT PUBLISHING S.R.L, inculpatul Matiescu George Daniel, in calitatea sa de director general, a girat publicarea unor stiri negative la adresa societatii reprezentate de partea vatamata, in scopul sustinerii actelor de santaj exercitate de inculpatul Alexandrescu George Sorin. De asemenea, a acceptat si a semnat inscrisurile trimise la data de 24 aprilie 2013 catre partea vatamata si catre alte persoane, in conditiile in care acestea nu vizau niciun fel de investigatie jurnalistica, ci erau acte de constrângere prin amenintare cu publicarea detaliilor unor pretinse fapte de coruptie. La data de 23 aprilie 2013, la luarea deciziei de trimitere a acestor inscrisuri a participat si inculpata Voiculescu Camelia – Rodica.
in contextul sprijinului acordat activitatilor exercitate de inculpatul Alexandrescu George Sorin pentru si in numele S.C. ANTENA TV GROUP S.A. se inscriu si emisiunile difuzate, incepând cu data de 30 mai 2013, de postul de televiziune Antena 3 (detinuta S.C. ANTENA 3 S.A.), in sensul in care s-a urmarit exonerarea de raspundere penala a inculpatului, denigrarea sistemului judiciar, vizând influentarea deciziei magistratilor in ceea ce priveste urmarirea penala si judecata masurilor preventive in prezenta cauza penala.

Dosarul a fost inaintat spre judecare la Curtea de Apel Bucuresti”.

Amanunte foarte importante despre abuzul urias al DNA si in acest articol :

http://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/unde-e-santajul-proba-cheie-a-procurorilor-invocata-in-acuzarea-directorului-sorin-alexandrescu-este-o-banala-discutie-de-afaceri-in-care-se-vede-de-la-o-posta-ca-administratorul-rcs-rds-nu-a-fost-sub-nicio-forma-amenintat-stenograma-dna-abunda-in-pasaje-

17 COMMENTS

 1. e aiurea,dar si ce dracu i-a mancat in *** pe astia sa se imbarlige cu interlopii?era carlig bashit,clar.ce rahat fobalul sau ce mizerie era subiectul “contractului” sa pui botu la vrajeala asta?se uita sulea la futbol..joc de manelisti cu freza topor si “microbi” la fel,topor de pruosti.aia care vor futbol se duc la bataie acolo,ala e tot publicul,cine dracu sta sa se uite la meciul avantu prabusirea vs cotcodacii din deal…

  doar de curiozitate,care-i spotul publicitar difuzat de 401 ori , despre ce era vorba?ce presupuse fapte de coruptie ar fi savarsit “vatamatu”?

  • Sa-i multumiti din tot sufletul Macacului Pontza, ca doar el a semnat pactul de coabitare si a numit-o pe Kovesi la DNA. Si asta drept multumire dupa ce USL a castigat alegerile datorita aportului Antenei3 in a constientiza cetatenii vis-a-vis de escrocheriile si mega hotiile trase de gasca portocalie in frunte cu Traian Basinescu. Fara Antena3, USL ar mai fi castigat o laie bucalie. Iar dupa ce a castigat alegerile fara a-si mentine promisiunile din campanie lui Pontza ii convine de minune desfiintarea Antenei3. Poate si acesta a fost unul dintre targurile pe care PM Cianurii l-a facut cu Basinescu Traian.

   • haha adica poporu e asa de prost?cum mai ieroicu meu popor ruman?avea nevoie de a3 sa-i deseneze ce li se implanta? nu pot sa cred asta frate!neee,puoporu meu ie destiept.n-are legatura cu subiectul,eu am zis doar ca cei din trustul lui voiculescu au pus botul la harneala basita ca niste sugaci.cand esti intr-un mediu ostil tre sa fii ermetic frate,orice spartura e fatala ca-ti intra gazele basite in costum si te sufoca

  • apropo,cu cat au mai multi bani cu atat mai debusolati sunt bogatii astia.dl.Voiculescu la cati bani are putea sa-i puna propriul satelit pe orbita nu sa apeleze la niste labatrista si basita cu sarme intinse pe garduri

 2. Am citit cu ATENTIE si aici si de pe alte surse…Dosarul.
  .
  Ca si alte analize facute ”pe text” a ceea ce inseamnă un DOSAR instrumentat de „poliţia politica” a lui basescu , cazul de fata m-a indignat si m-a cutremurat in acelasi timp, dandu-mi o senzatie de neliniste ca si cand urmează sa se intample ceva rau mie, familiei mele. Ceva grav, implacabil, pe departe de ceea ce credeam ca este posibil a se intampla vreodata in aceasta Țară.
  Asta in nici un caz nu ma clinteste , ”prostul de mine”, de la credinta ca ceea ce ni se intampla acum este urmare GRESELILOR „NOASTRE” PRIMORDIALE care nu pot fi „spălate” asa usor , nu pot fi „indreptate” lesne, cu tot efortul de acum (…al Antenelor, al PNL-ului, al PC-ului) odata cu intoarcerea ”armelor” lor, treptat, la inceput timid , mai apoi aceste forte constientizand ca este nevoie sa li se alature si… PSD-ul . PSD-ul, ATAT DE RAU FAMAT. PSD-ul, caruia nu i se poate imputa insa aceaa… „ratacire” intru… IMBRATISAREA LUI BASESCU DE CATEGORII LARGI ALE POPULATIEI SI IN SPECIAL DE FORTELE SUSMENTIONATE. Acest derapaj spre ADEVARATUL RAU , fiind posibil doar de faptul…. de a fi ”ofuscati” de „suficienta” si poantele nesarate ale lui ….Adrian Nastase. Care acum este cat de cat , cu jumatate de gura, de catre unii, multi
  Probabil nu s-a ajuns ÎNCĂ, PÂNĂ ACUM, cum spunea MIRCEA BADEA ca „acei care l-au vrut pe basescu „sa se tavaleasca suficient de mult in chinuri” . Faptul ca si PSD-ul si simpatizantii săi, ca si… neafiliatii, si eu , si altii ca mine au suferit (la propriu) trecand prin aceste „chinuri” reprezinta….. pierderi colaterale.
  .
  De ce, însă, s-a mers cu FRANA TRASĂ… de vreo doi ani , disipandu-se si MESAJUL si EFORTUL de a antrena cat mai multa lume impotriva RAULUI ? De ce s-a mers cu lozinca… PONTA SECURISTUL, PONTA TRADATORUL aici si la Antena 3, si rareori undeva „jos” , intr-un colt (ca un drept la replica) ceva cu ”alunecosul” …”dar noi sustinem USL-ul!”. De ce s-a incurajat permanent ZURBA din PNL si, mereu, necesitatea „verticalizarii lui ANTONESCU in raport cu PONTA si PSD-ul ? De ce Ponta (PSD-ul) a fost si.. este vazut in continuare de catre liderii de opinie (mai putin , ÎNCĂ-nota bene- de MIHAI GÂDEA) daca nu ”toxici ”cel putin niste…. „MIJLOACE” din ce in ce mai NECONVINGATOARE de a-l da jos pe Basescu ? Puteau sa o faca dupa caderea lui basescu. De aici imaturitatea unora de-al da jos pe PONTA inaintea lui…. basescu. Si aproape , aproape au reusit. Cu multa parere de rau o spun. Se va vedea in continuare o accetuarea a pedalarii pe gasirea ca vinovat sigur si singur, si in acest caz , a lui PONTA.
  Ce ne trebuiau noua anul trecut si pina la referendum, ATACURILE FOARTE FOARTE DURE ale lui VALENTIN STAN, ale lui MIRCEA BADEA, ale lui VICTOR CIUTACU si ale DANEI GRECU.la adresa lui PONTA si a PSD-lui? (Cand voi sti cum sa platesc 10 lei pentru a putea consulta ARHIVA să pot exemplifica acest RAZBOI PE FATA, declarat impotriva lui PONTA si a PSD-ului ca si de ”razboaie” ASCUNSE…. ,,,ALUZIVE”am s-o fac, pina atunci o spun din …amintiri „neplacute”- )
  S-a vrut INSISTENT (conform zicalei… „si cu slanina-n pod si cu buzele unse) ca urmare caderii (ca si cum ….IMINENTE) a lui basescu sa iasa UNUL, DOI, maximum TREI (eventual), VICTORIOSI (in niciun caz PONTA). Adica, unul ar fi …Poporul, al doilea ar fi… Antenele, si, al treilea(ati ghicit!)…. PNL-ul cu aripa sa… PC-ul. CU UN ANTONESCU BIRUITOR , unul (MUSAI ) foarte „distant” insa fata de… PONTA si de PSD si neaparat cu imaginea ca FAURITOR AL ACESTEI VICTORII.
  A fost lasat PONTA sa-si rupa gatul bagandu-i-se pe gat imaginea falsa ca poporul nu-l mai vrea pe basescu (pentru ca 47 sau …57 % (real) nu prea inseamna …poporul stiindu-se ce poate face basescu cu aceste diferente …mici) , fiind impins de a „gresi” cu suspendarea care nu se „copsese” si cand deja se stia de toti pe aici că el, PONTA este si „imatur” , si ”plagiator”si „securist” si „tradator”
  Nu s-a apreciat deloc, dar deloc bine, de catre toate fortele antibasiste inclusiv de catre liderii de opinie adevarata FORTA MALEFICA a INSTITUTIILOR REFORMATE de catre basescu ca si INFLUIENTA pe care au EXERCITAT-O institutiile si unele guverne EUROPENE, si NORD AMERICANE partizane…. cu basescu. Si-atunci si….de atunci, permanent, de-a surda, tot PONTA, „IMATURUL”, „SECURISTUL” si „TRADATORUL” a fost, si este, VINOVATUL. Ca si acum, in acest caz, va fi lafel.
  .
  “Prin discursul din Parlament de astăzi(09.02.2012) domnul Ponta NE-A sfidat. Pe mine, ca cetăţean, pe mine m-a sfidat. EU CU DOMNUL PONTA NU VOI VOTA NICIODATA IN ACEASTA VIATA pentru că dânsul mi-a demonstrat , de fapt, că a încercat să mă păcălească. A vrut să fie un Băsescu mult mai mic şi mai nereuşit. Să îmi schimbe portofelul în faţă”
  (a declarat la Antena 3 Mircea Badea)
  ”Victor Ciutacu şi Radu Tudor l-au atacat şi ei pe Victor Ponta, sugerând, pe blogurile personale, că liderul USL mimează lupta dusă împotriva regimului lui Traian Băsescu”
  (n-o spun eu, ci… Antena 3 )
  .
  Si odata cu el multi, foarte multi, au zis …LA FEL(nomina odiosa). Mai putin …MIHAI GADEA. Mai nuanţat , mai tarziu …Radu Tudor. Nu stiu ce au facut ei la urne . Eu mi-am facut DATORIA(nu cu scârbă… cum transmiteau Victor Ciutacu, sau Valentin Stan) si am votat (…si pentru ei…sigur), USL-ul, stiind, presimtind, ca va fi foarte-foarte greu cu „FRANA DE MANA TRASA” . In maşina, consider, înca a noastră…..
  Părerea mea.

 3. stenograma e tare.mai da-i in…si pe alexandrescu asta
  si pe “prea vatamatu” ala speriat de curoshii bashiti
  …presta ca o baba virgina fatza-n fatza cu..stremeleagu” stenograma:_..uiuiuiu maica..-de ce faci tumbe mamaie? -sa-mi intre dulceata-n oase maica.
  film cu prosti.

  • mmmm maica , mi-e frishca..(neinteligibil)..ce beti? apa(neinteligibil)..ngg(neinteligibil)..stenograma curosilor=neinteligibil+telepatie in forma continuata.
   dosar Anton frate

  • frate jur ca n-am vazut pe Badea si sinteza zilei pana acum la emisiunea ordinea zilei,dar asta a fost si reactia mea cat mi-am aruncat ochiu ala rau pe diagonala stenogramei pli..bnnmnmnbdfakuhdsngggg(neinteligibil).de tot rasul!asta a fost reactia mea,la prima vedere a “dovezilor”,un oarecare cu un neuron functional cat de cat

 4. Doamne? ce vrea sa insemne asta? suntem oameni in toata firea. USL-ul a cistigat puterea de mai bine de un an si vrea sa demonstreze ca “nici usturoi n-a mancat si nici gura nu-i miroase? adica, totul face presedintele “legat de mini si de picioare”? nu stiu cui foloseste toata mascarada asta dar popurului in niciun caz.

  multumesc pentru circ, ca paine incerc sa-mi cupar singura.

  bafta!!!!

 5. Dle Tudor,Daca se afirma ca este o mascarada a procurorilor sa ne intrebam atunci cine a facut PACTUL cu basescu de infiintare a “republicii procurorilor”si cine este acum(procuror nu judecator cum ar fi normal) ministrul justitiei si de ce premier(procuror) a fost numit acesta.Totusi sa admitem ca sub guvernarea USL/PSD s-a facut un “progres” si anume de la “biblia pe capota” s-a trecut la ” solicitari perchezitii “fara motiv si “la arestari preventive ” fara acordul/avizul judecatorului ceeace inseamna ca am mai facut un pas spre “democratizarea”societatii.Bine ca parlamentul(slab ..poate cel mai slab si fara vointa de a face ceva bine) SE SCUZA ca nu poate face NIMIC!(pana nu avem o noua constitutie).Nu inteleg de ce acum ANTENA 3 care a avut REZERVE, in toti acesti ani, fata de RM,acum nu mai indrazneste(cu exceptia dvs,dlui Dumitrescu ,dnelor OANA STANCU SI OANA STANCIULESCU si altii ) sa dezbata “punctual/dur” aceste aspecte(astfel incat nefiind in aceste zile destul de “clari” ati permis basistilor si manipulatiilor sa incerce sa va vopseasca pe NEDREPT din …alb in negru).Nu cred ca ANTENA 3 ,care nu i-a fost frica nici de basescu,boc,PDL a inceput acum sa aiba “unele temeri” de… PSD .De asemenea cred ca SRI si SIE au cunoscut toate “magariile “facute timp de 23 ani si pentru acest motiv LI S-AU MARIT ANUAL BUGETUL(pentru ai cumintii/cumpara ) in scopul de ai obliga SA NU SPUNA TOT ADEVARUL( cred ca daca s-ar publica tot ce stie/are SRI-SIE am fii cu totii bulversati la cat s-a furat/vandut/distrus in aceasta tara la comanda politica a unor politicieni tradatori de tara si la COMANDA EXTERNA-afacerisi straini verosi,FMI,UE portocaliu…).

  • pai suntem destui care indraznim sa dezbatem “punctual” : razvan dumitrescu, oana stancu, dana grecu, oana stanciulescu, subsemnatul. nu-s putini

 6. trist…. insa, si aici e de spus ceva, si anume ca dosarul apare in plin compromis de coabitare…. si ce-si face omu’ cu mina lui… autosatisfacere se numeste… cam asta e si cu usl–ul.

  sa nu uitam ca atunci cind basexul trebuia demis, usl-ul era ocupata care cu vacanta, care decalotatul si autosatisfacerea erotica care cu acordurile de coabitare, care cu chemarea la guvernare a udmr-ului…acum se plateste nota de plata… voiculescu banuiesc ca intra la purboire-ul notei de coabitare.

  inainte de a va supara pentru cele scrise, aduceti-va aminte de numirle facute in justitie… in rest e doar בְּרִית מִילָה

 7. chemati lumea in strada sa va apere , sa va vedem audienta , de ela birou e la fel cu cea in strada ? ….

 8. Asa este! Sa inteleg ca se apropie funia de gat?
  Oare ce s-a intamplat cu cei 7,4 milioane de la referendum, pe care ia-ti invocat atata timp! De ce nu vin oare sa va apere?

 9. M-am saturat de politia politica a lui Basescu si de toata aceasta abjectie numita justitia din Romania. Pe cand un protest al Antenei 3 impotriva dosarelor politice, la care sa participe peste 50.000 de oameni? Nu mai putem sta in casa si astepta la nesfarsit, trebuie sa eliberam Romania odata pentru totdeauna de cancerul regimului Basescu si sa curatam toate institutiile aservite acestuia: SRI, SIE, Parchete, DNA, ANI, CCR etc.

  Antena 3 a ramas singura opozitie la acest regim, alaturi de Crin Antonescu. Suntem putini, dar uniti, putem reprezenta o forta. Antena 3 a ramas singura societate civila. Daca noi nu facem ceva, atunci cine? Protestele trebuie sa fie pasnice, dar vocale, civilizate, dar determinate, rapide, dar bine organizate!

Leave a Reply