Doua avertismente serioase, care confirma ce v-am spus luni, aici, pe blog : a inceput deja o perioada extrem de dificila. Estimam ca va fi 2-3 saptamani. Dr Marinescu zice 2-3 luni. Puneti masca & centura de siguranta, urmeaza o aterizare cu turbulente spre finalul pandemiei.

Dr. Emilian Imbri, managerul Spitalului de Boli Infecţioase “Victor Babeş” din Bucureşti, a declarat, în această seară, că “Bucureştiul se va închide mai mult ca sigur”, în contextul creşterii numărului de noi cazuri de infectare.

Dr. Imbri a anunţat că pandemia de coronavirus va dura şi în anul 2022, iar în perioada următoare Capitala urmează să se închidă.

De asemenea, managerul spitalului Victor Babeş a precizat că situaţia se va înrăutăţi, iar pacienţii care ajung în prezent în spitale au o simptomatologie mai gravă decât până acum.

“Mai durează foarte mult. Trecem în anul următor cu mască. Va fi din ce în ce mai rău. Bucureștiul mai mult ca sigur se va închide. Va fi mai rău decât ce a fost. Vor fi pacienți mai mulți și cu simptomatologie mai gravă. Situația nu mai este sub control. Trebuie luate măsuri mult mai stricte, nepopulare. Va fi un tsunami al infectărilor. Nu mai e timp de șovăială.

Noi nu ne mai gândim la ziua de azi, noi ne gândim, deja, la Paști: – Vai de mine ce dezastru va fi că vom fi obligați, dar nu o să respectăm! Deja ai satisfacția că de Paști nu o să respecți. Nu ne gândim că sunt pline terapiile intensive, că sunt pline spitalele.

Nu va fi o rezolvare să mărim numărul de paturi de la terapie intensivă la 2.000, de exemplu. În Italia, lucrurile s-au mai lămurit puțin pentru că au murit bătrânii. Acum vin la rând tinerii cu comorbidități.

Ar trebui să colaboreze instituțiile între ele. Nu doar COVID există în România”, a declarat dr. Emilian Imbri, la TVR 1, în emisiunea “România9” realizată de Ionuț Cristache.

Directorul medical al Institutului Matei Balș, Adrian Marinescu, crede că următoarele două, trei luni vor fi grele, cu multe infectări în fiecare zi, și spune că la sfârșitul verii ar putea să apară un echilibru.

Întrebat la emisiunea Marius Tucă Show de la Aleph News cum va trece România prin următoarea perioadă, Adrian Marinescu a spus că următoarele luni vor fi dificile, dar că speră să scadă numărul cazurilor severe.

„Următoarele 2-3 luni vor fi grele, cu multe infectări în fiecare zi. Ce sper este să se vadă la nivelul cazurilor severe, care să scadă în momentul în care totuși cei care se vaccinează, și cei mai mulți sunt persoane vulnerabile, nu se vor mai îmbolnăvi. (…)

Următoarele 2-3 luni nu vor fi ușoare, Eu cred că din iunie o să se vadă ușor-ușor, dar am spus că la sfârșit de vară mă gândesc să fie un echilibru”, a spus medicul.

 

Acesta crede că efectul vaccinării se va vedea, dar că valul trei ne-a prins cu puține persoane vaccinate: „Din păcate, ne-a prins valul al treilea cu un număr prea mic de persoane vaccinate. În Israel, în momentul în care au avut 25 sau 30% dintre cei vulnerabili vaccinați s-a văzut ca efect”.

Întrebat despre locurile de Terapie Intensivă de la Matei Balș, medicul Adrian Marinescu a spus că acestea „sunt aproape întotdeauna ocupate, când se eliberează un loc el e deja pregătit să fie ocupat”.

„Chiar dacă avem 30-40 de locuri în fiecare zi, 7 din 7 zile, dacă 20 de oameni sunt în camera de gardă și încă 20 se internează după, în a doua parte a zilei nu mai sunt locuri”, a explicat directorul medical al Institutului Matei Balș, potrivit Mediafax.

5 COMMENTS

 1. https://twitter.com/AAPSonline/status/1371870950757597187

  Asociatia Medicilor si Chirurgilor din SUA — Raspunsul global la pandemie a fost subminat de:
  conflicte de interese,
  amestecul politicii in ce are voie sa cerceteze “stiinta”,
  suprimarea din fasa a discutiilor deschise,
  calcarea in picioare a consimtamantului informat (al pacientului) si
  neglijarea intentionata a tratamentului timpuriu (in afara spitalului).

  https://aapsonline.org/u-s-pandemic-response-disastrous/

 2. A dat Razvan un interviu in seara asta genial, respectivul gandeste si analizeaza obiectiv, fiind specialist in virusologie! Vacarii de la ue ne baga lantul la jugulara obligatoriu cu vaccin si pasaport ca asa vor ei! Unde e logica practicabila in ceea ce latra ue? Pe ce se bazeaza latraii de au stabilit ei ce trebuie sa execute ca recomandare dar bligatoriu, cetatenii care circula? O intrebare fulger:
  – Cum procedeaza cel care nu a avut si nu are coro sa poata pleca peste hotare?
  Se testeaza(provicarea infestarii) sa poata fi agatat? Vaacin desi nu e recomandat pentru ca ii distruge imunitatea nativa si e mult mai grav! Numai aberatii si aiureli emana clanurile din ue! Sa te convingi, cere-i lui Razvan inregistrarea din seara asta si o sa te convingi! Omul chiar se intreba: cum de sunt enorm de multi oameni care nu au captat virusul? Posibil sa aiba nu stiu ce mai puternic ca la alti cetateni. In concluzie, omul spunea: nu e indicata vaccinarea in masa atata timp cat virusul e in forta!

Leave a Reply