Home Articole Dragnea, ales cu 97% presedinte PSD

Dragnea, ales cu 97% presedinte PSD

2704
11
Liviu Dragnea, singurul candidat la alegerile interne din PSD organizate duminica, a fost ales presedinte al partidului cu aproximativ 96-97% din voturile celor care s-au prezentat la acest scrutin, au declarat, pentru Mediafax, surse social-democrate.

11 COMMENTS

 1. S-a impus practica socialistilor francezi, oricat se agita madam Gorghiu sa apropie modelul PSD de cel al PCR din perioada ceausista. Ramane de vazut in ce consta “motiunea”/proiectul politic pe care Dragnea il va prezenta la congres, tot conform practicii franceze, si efectul imediat al aplicarii acestuia pe plan intern (restructurarea partidului). Si, daca tot veni vorba de modele, va fi interesant de vazut reactia ICCJ la ascensiunea lui Dragnea si daca inaltul for se va plia pe precedentul Johannis (amanam verdictul pana castiga PSD alegerile generale si in caz de victorie il achitam).

 2. SOCANT: 3% au votat impotriva conducatorului suprem ceausel dragnea
  Urgent trebuie ca in cadrul LEGII CALOMNIEI cei 10.000 de tradatori trebuie inchisi pentru grava calomnie adusa tovarasului lider suprem pentru care se bucura toti romanii ceausel dragnea

 3. Partid de analfabeţi: am văzut votanţii pe micile ecrane! Şi mai urlă pe micile ecrane că tot noi sîntem vinovaţi de ceea ce ni se întîmplă! Bă ponosiţilor: voi creaţi linia pentru analfabeţi încît restul care încă mai ştiu ce vor şi încă mai gîndesc nu mai avem demnitate şi onoare!
  Cum naiba în acea lege a votului nu este menţionat: CINE NU ŞTIE SĂ SCRIE ŞI SĂ CITEASCĂ NU ARE DREPT DE VOT!
  V-aţi dat seama: cu şi pe cine votează sau pune ştampila analfabeţii??? se fac exerciţii şi explicaţii video pentru a le rămîne imaginea vizuală a foii de vot şi a individului la care să se oprească!!! Mi-e scîrbă de atîta nemernicie şi prostie!!! Încă un motiv de a nu pune ştampila pe voi că veţi ajunge un partid de analfabeţi care reprezentaţi orice român cu sau fără studii, voi fiind cei mai analfabeţi dintre analfabeţi ca să nu zic repetenţi!

 4. felicitari! cum sa-l lasi pe inculpatul si plagiatorul ponta la sefia partidului ? trebuia sa vi tu condamnatul sa conduci partidul! este incredibil ce a ajuns Romania!

 5. pupincuristii basisto-penelisto-johannisti scriu vorbe pe blog. probabil in prostia credeau ca dragnea alearga singur si iese pe locul 2. ce se asteptau sa ia 51%? pai daca era singur pe buletin pe cine sa puna stampila pe johannis ca sa-si ia partidul asta “inapoi”? constat cum folosesc trepanatii cuvente gen “onducatorului suprem ceausel ” , “Partid de analfabeţi”, “Bă ponosiţilor”… cateodata ura, nu aia de clasa ci de partid, scoate comunismul din vasnicii pupincuristi de “dreapta” pentru care oricine e de “stanga” e un ceausist, analfabet etc. idiotii chiar nu stiu rolul intelectualilor in promovarea ideologiei de stanga oriunde in lume? numai in tara asta ciudata, romania, cei mai aprigi sustinatori ai ideologiei de dreapta sunt asa zisi intelectuali. si asta pentru un profit material vezi cazurile celebre cu liiceanu, caramitru, plesu, patapievici si toata gasca nascuta in monstru sororsist gds. pentru indivizii atacati la ficat de aceste alegeri probabil ca si aia din partidul socialist francez sau cei din partidul muncii din israele sunt analfabeti, ponositi etc spre deosebire de lichelele basisto-penelisto-johanniste de prim rang gen alinutza kilowatt, vamesul banilor zis si buldogul blaga sau piticul boc taie tot, matematiciana anastase etc etc. toti nu-i asa, reprezentanti de soi ai “dreptei”. in general e bine sa gandesti si sa nu postezi cu partea pe care stai pe scaun.

 6. Harneala democratica gen psd, identica cu harneala democratica gen pnl….eu Si eu suntem presedintii, restu hai siktir! :))

 7. Vad pe DCNEWS ca dl Daul candideaza singur la presedintia PPE (din partea Republicanilor francezi). Lupta se da pe posturile de vicepresedinti, cu Anca Boagiu favorita. Cred ca e timpul ca dna Gorghiu sa denunte deviationismul comunist din partidul mama/tata.

Leave a Reply