Home Articole Dragnea arata lui Ponta pisica remanierii Guvernului

Dragnea arata lui Ponta pisica remanierii Guvernului

1565
6
SHARE

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că a discutat cu premierul Victor Ponta despre efectuarea unei analize asupra activităţii Guvernului, care poate duce şi la o eventuală remaniere până la sfârşitul anului.

“Ar trebui în perioada următoare şi el (Victor Ponta – n.r.), şi noi să ne gândim dacă este nevoie, poate nu este nevoie, de ceva schimbări în structura Executivului. Poate ca membri ai Guvernului sau poate ca secretari de stat. O analiză serioasă trebuie făcută. (…) După o perioadă de funcţionare a acestui Guvern, a oricărui Guvern, este nevoie de această analiză, adică până la finalul anului, care se poate termina nu neapărat cu schimbări de miniştri”, a spus Dragnea.

Liderul PSD a precizat că a avut discuţii pe această temă cu premierul atât duminică, la Congres, cât şi luni, la şedinţa BPN.

Liviu Dragnea a subliniat că această analiză cade în sarcina premierului, iar apoi acesta va conveni cu liderii PSD dacă se impun sau nu măsuri. “Dacă premierul va considera că are nevoie de o îmbunătăţire a activităţii într-un anumit domeniu sau nu, vom discuta şi dacă vom conveni acest lucru va avea tot sprijinul”, a precizat acesta.

6 COMMENTS

 1. Nu văd nimic bun pentru viitor din multe cauze:
  – primari care-şi desfăşoară munca deşi au dosare penale,
  – primari care au fost pe la bulău,
  – primari care şi-au depus demisia pe motiv ANI şi îi vom găsi iar pe liste la vot,
  – consilieri care au fost sau sînt în aceeaşi situaţie precum primarii şi la fel vor apărea pe liste la vot,
  – numiţii politic care la fel au fost sau sînt în aceeaşi situaţie ca primarii şi la fel pe liste la vot
  – cei care au fost condamnaţi, se pare că vor fi iar pe liste la vot.
  E VALABIL PENTRU ORICE PARTID, POLITICIAN SAU NUMIT PE FUNCŢIE!
  O harababură şi o cădere îngrozitoare a politicienilor sub limita demnităţii şi care se vor găsi iar pe liste la vot deşi interdicţia prin lege este în vigoare! Care”pisică”arătată lui Ponta? Să vedem ce ”pisică” le va arăta tuturor politicienilor la vot pe liste alegătorii! Nu credeţi că plata poate fi echivalată între părţi: vînzare-cumpărare? Şi cum au avut grijă doar de ei, cred că vă închipuiţi finalul.

  • Guvernul si Ponta sunt cei mai crescuti in sondaje si Dragnea le pune dinamita sub fund. Miza este clara: Dragnea a fost desemnat de Binom pentru a-l indeparta pe Ponta de la guvern. De ce? pentru ca le expira mandatele si lui Kovesi si lui Stanciu in curand. Ponta neamaiavand nici o miza le poate arunca peste bord, ca urmare trebuie indepartat si pus Dragnea cel cu dosar la ICCJ care face orice i se spune pentru a scapa de puscarie.

 2. completare: şi dacă-i coabitare sau trădare(după modelul băsescu) a votanţilor de către politicieni în linie dreaptă spre Iohanis: să fie-n sănătatea lor! :)))

 3. Mi se pare interesant ca mai toata lumea pare sa se astepte ca Numarul Doi PSD sa-l demoleze neaparat pe Numarul Unu, pe modelul de succes Johannis-Antonescu. S-ar putea sa fie asa, fiindca ceva mister pluteste peste ultimele evenimente din PSD, perceptibil chiar si de la distanta, insa tocmai acest mister e ceea ce face sa sune fals aria tradarii pe care asteptam s-o auzim.” Lovitura” Johannis a fost simpla, brutala si rapida, un coup bine executat, cu alura militara, care l-a distrus pe Antonescu inca inainte de alegerile interne din PNL. Iar parintele fondator, dl Ionescu Quintus, ranjea, dupa cat imi aduc aminte, cu mare satisfactie, la ascensiunea “generalului”, ceea ce n-am vazut sa se intample cu tatucul Iliescu la triumful lui Dragnea. Ca spectator neavizat, senzatia mea este ca spectacolul reformei din PSD contine elemente surpriza. In mare, as zice ca se pregateste iesirea din scena a celeilalte vedete a dramei referendum-ului din 2012 (premierul Ponta) si cred ca asta astepta si Johannis, daca ne luam dupa discursul “defazat” pe tema proastei gestiuni, din partea guvernului Ponta, a alegerilor din diaspora.(Tocmai recita prohodul lui Ponta cand s-a aflat ca Ponta n-a murit si senatorii PSD & Coalitie au trecut faimoasa lege a votului prin corespondenta). Incidentul cu tanarul rebel de la Tineretul PSD, iarasi, e o dovada de nauceala: omul s-a trezit intr-o piesa care nu se juca, pur si simplu, la ora aceea, ca si Iliescu, de altfel, care s-a apucat sa critice “constructiv” sefii si linia partidului asteptand, probabil, ca seful decazut sa-si faca autocritica drept raspuns. In fine, piesa nu pare sa se fi terminat cu presupusul putch al lui Dragnea, deci mai avem ceva de vazut.
  In subsidiar, votul prin corespondenta se anunta atat de greoi si cu o miza cel putin neglijabila (6 parlamentari pt diaspora care, si sa se rupa in sase, nu vor putea sa-si faca o campanie ca lumea in toate comunitatile din strainatate pe care tin sa le reprezinte) incat si daca trece de Zgonea & Co, cu sau fara votul deputatului Ponta, nu merita deranjul.

 4. vad ca acest condamnat de catre justitie, fie si cu suspendare, a prins glas si face amenintari voalate mergand pe mana asa zisei opozitii. se confirma scenariul lui cristoiu? ce nu ii convine? cresterea economiei romanesti? cresterea in sondaje a pesedeului la care el nu are practic nici un merit ci doar ponta si guvernul lui? probabil ca “sfatuitorul” lui luat de curand, dancu, ii toarna in ureche aceeasi gargara basisto-pesedista de cluj.

Leave a Reply