Replica şefului statului referitoare la programul de guvernare, făcută miercuri la Palatul Cotroceni, ‘nu prea a fost una de preşedinte’, consideră liderul PSD, Liviu Dragnea.

Întrebat ce părere are despre replica şefului statului referitoare la programul de guvernare, el a spus: ‘Nu a fost o replică de nivelul unui preşedinte. Părerea mea. Adică ce văzurăm noi aseară n-a prea fost o replică a unui preşedinte, zic eu’.

Dragnea a susţinut că a plecat de la Cotroceni ‘cu un gust amar’. ‘Eu aseară am plecat cu un gust amar de la acea ceremonie. Mă aşteptam ca toată lumea să metabolizeze atât victoria, cât şi înfrângerea şi să ne apucăm de treabă în folosul românilor. Tipul ăsta de a se organiza în mişcări de rezistenţă împotriva românilor, împotriva instituţiilor statului nu este responsabil. Noi nu cedăm’, a spus preşedintele PSD.

El a menţionat că a avut o discuţie ‘foarte bună’ miercuri seara cu fostul premier Dacian Cioloş, alături de prim-ministrul Sorin Grindeanu şi preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a solicitat miercuri, la Palatul Cotroceni, preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, să-i înveţe pe membrii Executivului programul de guvernare.

‘Domnule preşedinte Dragnea, aflarăm de la televizor că sunteţi singurul care cunoaşte programul de guvernare din scoarţă în scoarţă. Vă rog eu frumos, învăţaţi-i şi pe ei’, a afirmat şeful statului după ceremonia de depunere a jurământului de învestitură de către Cabinetul Sorin Grindeanu.

8 COMMENTS

 1. 🙂 🙂 a simţit broscoiul în gâterează şi-l gâtuia 🙂 🙂 Ei nu sunt conştienţi că enervează şi obosesc poporul câ atâta scandal şi invective?
  🙂 🙂 succesuri la…invective şi mocirle!

 2. Ar fi multe de spus despre atitudinea grobiana a presedintelui, incepand cu discursul si terminand cu refuzul de a ciocni un pahar de sampanie cu membrii noului guvern!
  O intrebare, totusi: aflaram de la televizor ca v-ati capatuit cu 6 case din banii de meditatii.Platirati dvs. impozit pe venit la acei bani, asa cum spune legea? Ati emis factura? Sau sunteti un evazionist , adica penal???
  Adica mai penal decat cineva care a facut CAMPANIE ELECTORALA si-a fost condambat intr-un dosar facut de politia politica!!

 3. 🙂 🙂 🙂 auzi bre! ”’BOMBA începutului de an: Traian Băsescu vorbește despre ARESTAREA lui Kovesi și Coldea citez:”Frate, nu avem un procuror să îi ia pe toţi în noaptea asta? Preventiv, ca să nu mai facă schimburi de informaţii între ei. De ce să nu fie şi ei arestaţi preventiv după afirmaţiile lui Ghiţă? Procurorul general îi poate aresta. Dacă s-au subordonat unui şef de staţie, fie el şi CIA, se duceau în vilele SRI. Păi dacă se confirmă aceste lucruri?”, a tunat Băsescu la România TV, la emisiunea lui Lili Ruse. ”’
  http://www.stiripesurse.ro/bomba-inceputului-de-an-traian-basescu-vorbe-te-despre-arestarea-lui-kovesi-i-coldea_1172351.html

 4. Din pacate Romania tocmai acum la inceput de an se afla intr-un mare impas. Razboiul Presedintelui Republicii cu noul Executiv si nu mai putin importante sunt dezvaluirile d-lui Ghita care prin acestea pune Romania pe jar, nu ca nu le-am fi stiut, avem confirmarea acestora. Toti sunt amortiti ori de frica, ori de ceea ce se poate intampla. Din pacate tinerii frumosi(furiosi) si liberi au alte indeledniciri ceilalti sunt in imposibilitate de a actiona intr-un mod, afara se anunta cod portocaliu de vaj iar, cei indreptatiti sa ia oarece masuri sunt stana de piatra din lipsa ordinelor “de sus”, celor “de sus” dandu-li-se una in moalele capului (asa vrea sa cred). De aici se vede treaba cat de manevrati sunt cu totii de “fortele oculte” recte unchiu’ cu famiglia. In afara de programul de guvernare, Executivul/Parlamentul ar trebui sa ia in calcul si o lupta la baioneta impotriva puzderiei si pizderiei de tradatori care ne-au napadit. Cam greu pentru ca tocmai de unde ar trebui sa inceapa treaba sunt ei insisi sunt napaditi.

 5. Aflaram , văzurăm … ne olteniram ha! Lăsând la o parte săgețile aruncate, e un pic haioasa exprimarea. Șampanie ioc la Cotroceni, dar zaibarul? …Lol
  Daca nu e Nea Marin, nimic nu e!
  Chiar mi -am amintit de Amza Pellea, cu Drag!

  • pai asa vorbeste Iohannis al lu’ Zapacitu’ din capul satului, deh, asa vorbeste! el tot striga: “Veto! Vetooo!…”. toti au crezut ca o striga pe nevasta-sa, el saracu voia sa anuleze alegerile… 😀

  • Ce nu stie Prezidentul este faptul ca teleoltenii nu vorbesc asa, poate doamnei Olguta i se putea adresa asa iar, doamna i-ar fi raspuns cu vreun regionalism.

Leave a Reply