Presedintele PSD Liviu Dragnea a postat pe Facebook un mesaj dur celor din ANAF :

Constat că inspectorii fiscali care controlează firmele sunt încă tributari unei mentalități de tip sovietic, de genul “chiar dacă ești în regulă, îți găsim noi ceva!”. 

E inadmisibil ca inspectorii fiscali să aibă normă la amenzi, cum reiese din circulara ANAF trimisă recent către direcțiile județene de finanțe.

Din fericire, în scurt timp va intra în vigoare Legea prevenției care va pune capăt acestui fenomen. Nu se va mai da nicio amendă fără o acțiune de prevenție premergătoare.

12 COMMENTS

 1. Cat teatru prost joaca omu asta e incredibil. Dupa ce ti-ai pus oamenii peste tot, oameni care actioneaza la ordinul tau direct vi si spui ca nu isi fac treaba sa pari tu omu care le rezolva pe toate.

  • Tipic: cand e ceva bun iese el si se impauneaza cu rezultatul, daca e ceva nasol da vina pe altii. In felul asta nu isi asuma niciodata nici o responsabiliatate. Pentru ca a-ti asuma responsabilitatea inseamna sa pleci cand s-a descoperit o neregula.

 2. Dragnea e un dobitoc la postarea asta (ca de multe alte dati)
  Pai inspectorii fiscali sunt cu mentalitati invechite pt ca urmeaza o circulara sau ALA CARE A EMIS CIRCULARA?!
  Asta o data.
  Doi la mana: sa ne arate si noua un jurnalist deontolog circulara aia, daca exista, ca eu cred ca nu! Da ce mai conteaza profesionalismul cand e rist de Dragnea?
  Mai stire ar fi daca Dragnea iar a mintit! Da sa nu cercetati ca poate doamne-fereste, chiar aflati!:))

  • Si iata azi, la o zi diferenta, si stirea dezmintita aparuta chiar pe A3, dovada ca sunteti ori agiamii, ori dedicati stirilor false cu Dragnea: Răspunsul ANAF la atacul lui Dragnea: „Nu a fost transmisă nicio circulară referitoare la impunerea unor ţinte” (Antena3.ro)
   Profesionistii lui peste, cand va zic ca nu stiti ce-i aia verificarea surselor sau ca umblati dupa senzational sau stiri false (pozitive) cu Dragnea, te oftici.
   Stiu, e greu sa fii jurnalit pe bune… asta e

 3. Praf e Dragnea si scoate fum pe nari 🙂 🙂 oamenii fac ceea ce prevad sarcinile de serviciu in baza legii! Daca legea e facuta prost de politicieni, ei sunt obligati sa puna in practica! Ca mai sunt si uscaturi, asta a fost din totdeauna! Apropo de politicieni: de ce nu au facut o lege impecabila pentru a nu mai avea lacune? 🙂 🙂 🙂 ca nu mai aveau in cine sa arunce cu mizerii?

 4. “E inadmisibil ca inspectorii fiscali să aibă normă la amenzi, cum reiese din circulara ANAF trimisă recent către direcțiile județene de finanțe”

  Domnu cu stiuca, vedeti ca astia de la anaf sunt in subordinea lu ministru nevorbitor de finante a lu guvernul lu matale. Nu se poate da afara cu un sut in cur pe emitentul circularei?
  Da sa vezi, nene, minune! Si politistii au plan de amenzi… si astia sunt in subordinea lu ministra de interne lu matale din guvernu lu matale… inadmisibil, nu? da bani la buget de pomeni cum crezi ca se string?

  deci, “vorba multa, saracia omului”
  Alt preten d’a lu matale, ala Trump, zicea despre politruci: all talk no action (roaga pe Sorinel sa-ti traduca, ca noi ne-am prins ca talica faci opozitie la psd din interior si doar in presa – proasta piesa, eftin scenariul….)

 5. Dle Tudor, nu inteleg cum de ii mai dati importanta acestui infractor condamnat! Aveti vreo intelegere cu el sau psd? Este un INFRACTOR! Si dvstra il prezentati imaculat!

   • Dar ce reprezinta in viziunea dvstra dragnea? Un cetatean si om politic imaculat? Imi puteti raspunde la aceasta simpla intrebare: nu este un infractor condamnat?

    • Domnisoara,cu suspendare reprezinta o atentionare de penal si nu penal ca facea parnarie ca frateso hazliului care e penal ca face si nu e cu suspendare.Hai sa respectam libertatea omului.Nu poti sa-l faci penal pe Gica Popescu.Despre fisc-ca sa nu faca politie fiscala sa se obijnuiasca sa atentioneze apoi amendezi dar in ordine invers proportionala:corporatii,bogatasi,immuri,vedete,firme mici ,cetateni de rand.Simplu te iei dupa profit si masinile de condus din registrul politiei dar si dupa case in proprietate.La noi se face invers intai amendezi omul de rand.De unde bani la buget?

Leave a Reply