Batalia PSD-PRU duce la aparitia unui culoar pentru revenirea lui Geoana in PSD?

——————–

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a lăsat să se înțeleagă, joi, că ar dori să aibă o discuţie cu Mircea Geoană, președinte al PSRO, partid cu care Dragnea susține că PSD ar putea să colaboreze.

”Mircea Geoană a spus câteva lucruri care mie mi se par foarte interesante şi care mă fac să mă gândesc serios că o discuţie cu Mircea Geoană nu strică. Discuţie pe care sper să o pot realiza zilele următoare”, a declarat Dragnea.

10 COMMENTS

  1. Geoana chiar este un tip OK,pacat ca PSD s-a dezbarat atat de usor de el.Fara Ponta,Ghita si Vanghelie dar cu un Geoana acest partid are mari sanse sa devina unul frecventabil.

  2. … chiar pare de treaba, uneori naiv, alteori pare ca vorbeste din suflet si iubeste Romania si romanii.Chiar Scaraotchi ( ‘Nea Nelu – bunicuta ) l-a numit prostanac, dar parca asa, de dragul naivitatii si bunatatii care respira din toata fiinta lui de dreapta.

  3. Dragnea mai bine ar face ordine in partid si ar fi mai maleabil decat sa zambeasca smechereste si sa lase viclenia teleormaneana la o parte si sa fie om.
    Sa ma scuze toti oamenii cumsecade din zona Teleormanului.
    Ce sa mai caute Geoana in psd doar are partid, nu asta a vrut ?

Leave a Reply