Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat marți dimineață la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde are loc primul termen în dosarul în care este judecat pentru instigare la abuz în serviciu, în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman.

“E scrutinul și dosarul” — au fost singurele cuvinte spuse de Liviu Dragnea la intrare în sediul instanței.

Liderul PSD a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârșirea, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, a infracțiunilor de instigare la abuz în serviciu și instigare la fals intelectual.

Conform DNA, Dragnea a intervenit pentru menținerea în funcție și plata drepturilor salariale pentru două angajate de la DGASPC Teleorman, deși știa că acestea lucrau de fapt în cadrul organizației PSD Teleorman, scrie Agerpres.

 

6 COMMENTS

  1. … parerea ca Iliescu si acolitii lui ( viitorii PSD-isti ) au masacrat viitorul Romaniei, au dat startul la furat si s-au folosit de prostia romanilor la maxim.Din randurile lor s-a desprins si basescu, precum si toata haita de praduitori dupa 1989.Iliescu si PSD-ul au fost cloaca care a clocit si a facut ”oul” din care ulterior s-au desprins aproape toti care ”conduc” astazi RO.Pentru mine este de neiertat faza cu interzicerea Regelui Mihai de a calca pe pamant romanesc.Cine l-a oprit pe Rege, nu Ionel?Basescu si sleahta lui de mateloti cutitari au fost bomboana de pe coliva Romaniei.Au trecut peste 25 de ani de furtisaguri si hotie, doar ca romanul nu mai este in stare sa mai iasa in strada si sa ”scuture jugul mafiot” – asta-i bafta hotilor de la casa boborului.Ei, hotii si tradtorii stau si conduc amarata colonie Romania din casa poporului, cel mai nenorocit simbol al erei comuniste, un mamut ramas ca si piramidele din Egipt, ca sa le aduca aminte romanilor cum au trait si cum au fost nenorociti de catre comunisti, dar nimeni nu mai vede si nu mai aude nimic in Romania, poate din cauza E-urilor din salam?

  2. eu cred ca nu s-ar supara nimeni daca n-ar mai fi seful PSD… da’ n-ai sa vezi om fudul sa dea inapoi niciodata. de-aia si e periculos pt PSD in general. cu dosar sau nu.

  3. dragnea. dragnea nu intelege un lucru extrem de simplu: de cand a ajuns la conducerea pesedeului, chiar daca ponta era seful partidului, practic, din postura de presedinte executiv, el conducea partidul. acum, din postura de sef al partidului, condamnat cu suspendare intr-un dosar, chiar si in mod ridicol, e o piatra de moara pentru imaginea partidului. in schimb intelege foarte bine faptul ca daca nu mai e sef la pesede poate primi oricand o candamnare cu executare. de aceea se tine cu dintii de functie, de aceea ia pozitia ghiocelului oricand primeste ordine de la cotroceni, chiar daca nu direct. la ora actuala e foarte clar ca, spre deosebire de ponta, el are nevoie de pesede si nu invers. oricand peseeul poate obtine intre 30-4-% din voturi indiferent de cine conduce cel mai mare si organizat partid din tara. daca are si un conducator cu notorietate scorul mai creste cu catreva procente iar daca poporul are “bafta” ca pana in alegeri sa fie condus de “specialistii de dreapta” mai castiga alte procente bune putand depasi pragul de 40% . e greu si pentru “analistii” care invadeaza in permanenta studiourile tv sa vada acestte lucruri extrem de simple? de unde pana unde chestia cu ponta are nevoie de pesede si nu invers? cam cati politicieni au renuntat de bunavoie la functia de sef de partid si premier si sa stea in fruntea sondajelor? nici macat mult indragitul antonescu( de catre admiratorii basisto-penelisti care invadeaza studiourile tv), cu tot ajutorul dat de pieleanu nu atinge nici macar jumatate din procentele lui ponta. iar ponta are acest rezultat nu pentru ce e un mare politician. nu, el a demonstrat ca a fost un bun premier vcare a refacut economia tarii dupa dezastrul provovcat de cei de dreapta. el a demonstrat ca a refacut viata celor amararti dupa dezastrul facut de cei de dreapta. el a redat drepturile facute praf de cei de dreapta. de asta e el in fruntea sondajelor la ora actuala oricat incearca propapganda de dreapta, mai mult sa mai putin mascat, sa reduca increderea romanilor in el.oricat se straduie un moderator, analist sau invitat de dreapta sau sustinator al partidului basisto-liberal sa0i dea la gioale, ponta mai prinde un procent printre cei care vad emisiunile. iar dragnea asteapta sa vada ce=i mai transmoite cotrocniul sa vada cum trebuie sa reactioneze. mai are o speranta pana la alegeri pentru ca dupa…..

  4. Care scrutin bre?
    Nu cumva e vorba de…mânăriile care au deja vechime în câmpul muncii?
    Mai fii şi sincer din când în când !

  5. Adevăr grăiești, boierule! Vad ca Pruna e supărată foc pe AMR, in care e membra de onoare!, pentru ca-i cer demisia pe motiv ca a reformat justiția pana a-ntors-o pe dos. (Cică ăștia, magistrații, nu pricep ca NU ea le taie salariile, ci desteptul de la ministerul muncii, asta-i argumentul cel mai important reținut de Pruna din cererea asociației, cit. stiripesurse.ro) Dar nu e cumva cazul ca PSD sa nu mai practice metoda capului plecat si sa trimită pe mama scrutinelor si-a dosarelor unde-a dus mutul iapa? Cu toate surorile ei, bruxelleze si/sau transatlantice?

Leave a Reply