Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a susţinut că nu este interesat de cine va candida la alegerile prezidenţiale din 2019, chiar dacă unul dintre candidaţi va fi liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, preşedinte al Senatului.

Întrebat de Mihai Gâdea la ”Sinteza Zilei” dacă este importantă o candidatură a lui Klaus Iohannis la prezidenţialele de la anul, Dragnea a spus: “Chiar nu ştiu şi vă spun sincer, nici nu vreau să se simtă jignit (n.r. – Klaus Iohannis), pe mine, personal, nu prea mă interesează acum. Noi nu suntem preocupaţi în momentul ăsta nici să ne stabilim cine va fi candidatul nostru, o să avem timp, cu atât mai puţin ne interesează dacă va candida Klaus Iohannis, dacă va candida Călin Popescu-Tăriceanu, Cioloş sau alţii. Este treaba lor. Unii se pregătesc pentru prezidenţiale, spun tot felul de lucruri. Noi în timpul ăsta schimbăm România piesă cu piesă, pentru a reuşi să punem rânduială în această ţară, unde este o mare neorânduială de foarte mulţi ani şi o simţim cu toţii, unii mai mult, alţii mai puţin”.

Dragnea a menţionat că regretă atitudinea din ultima perioadă a şefului statului.

“Regret atitudinea preşedintelui, care s-a schimbat brusc şi regret pentru că nu-i ajută la păstrarea sau la încercarea de a construi într-un climat normal în România, dar asta nu înseamnă că noi o să dăm înapoi sau o să ne speriem sau o să renunţăm la ceea ce ne-am propus (…) pentru binele românilor”, a adăugat preşedintele PSD, citat de Antena 3.

6 COMMENTS

 1. E posibil ca nici alegatorii sau nu fie interesat de acesti 3 plus persoana ta. Nu ti-ai pus intrebarea? Sunt satui de minciunile si balacareala voastra, guitatul intre voi prin intermediul micilor ecrane!

 2. Ceausescu spunea ca binele lui este binele nostru si aveam bunastare prin reprezentare. De la Iliescu incoace nu stim care este binele romanilor . Probabil bunastarea lor in statistica lui vasilica este trecuta la comun.Singurul lucru cert este ca o gasca fura din Romania ,,piesa cu piesa” adica bucata cu bucata din Romania facuta bucati de comunisti

 3. Ce-am vazut aseara a fost de cum se zice in trust “de noaptea mintii”! Probabil asta a fost singura lui iritare asta.

  Imi aduc aminte interviurile cu Antonescu, Orban, dar si unele mai recente cu Udrea, Georgescu la care Gadea se tipa si vocifera si le punea intrebari incomode iar la Dragnea statea asa ca “vitelul la poarta noua” si abia daca avea curajul sa ceara publicitate.

  Mi-a placut mult cum i-a vorbit vreo 5 minute despre porci! Si nici un moment nu s-a gandit Gadea sa-l intrerupa sa-i spuna: “Stati putin, dvs/fiul dvs. nu are o ferma de porci? Nu ati luat deja subventii de vreo 3 milioane de euro? Cine scumpeste porcul cu 25 de euro dupa ce dvs. va dati subventie de stat de 26? Ungurii care ii laudati cu 5 minute inainte ca ne ajuta sa intre in OECD? Polonezii carora le cerem ajutorul cu grupul Visegrad? Francezii, argentinienii, italienii, americanii toata lumea de la care importam carne de porc?”.

  Nu a avut curajul sa-i spuna, dupa ce si-a luat subventii, acum vrea sa-i faca lui Junior si maternitate de scroafe? Dar despre maternitatile de oameni nimic? La Iasi a dat primarul PSD afara din partid si i-a taiat fondurile, la Bucuresti ajuta Salvati Copiii si alte ONG-uri sa cumpere incubatoare si echipamente!

  Si despre inflatie, toata lumea de vina numai el/guvernul lui nu, desi cu o seara inainte Gadea l-a intrebat pe Teodorvici si i-a spus ca parte din vina o are si guvernul. N-a avut prezenta de spirit Gadea sa-i spuna lui Dragnea “stati putin nene ca ministrul tau de finante spune altceva!”.

  A fost penibil interviul.

Leave a Reply