Coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea spune că speră ca premierul Victor Ponta să revină în ţară “în câteva zile, 7 – 10 zile”, întrucât lipsa acestuia “tulbură foarte mult partidul şi tulbură şi coaliţia cu efecte în exercitarea actului de guvernare”.

Dragnea a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Baia Mare, că premierul “este mai bine decât iniţial, dar nu foarte bine”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“E mai bine decât era iniţial, dar nu foarte bine, operaţia fiind complicată, recuperarea este foarte grea, trebuie să o facă cu foarte mare atenţie pentru a rămâne cu piciorul întreg. Sper să facă o recuperare cât mai bună”, a afirmat Dragnea.

Acesta a adăugat că i-a spus premierului Ponta să încerce să găsească toate modalităţile medicale şi procedurale prin care să revină în ţară şi să facă recuperarea aici, “şi să ajungă la Guvern”.

 

8 COMMENTS

 1. Lasati teatrul asta ieftin ca incepe cat de curand vacanta magistratilor si termina si Ponta exilul. Stiti foarte bine asta asa ca restul e doar teatru ieftin acum cu cateva zile inainte de plecarea magistratilor. Doar asta a fost motivul operatiei programata in Iulie dupa consultul de la Spitalul Militar Central. Pentru evitarea punerii sub control judiciar a preferat sa se opereze inainte de perioada stabilita dar si in afara tarii in asa fel incat sa nu poata ajunge in fata unui judecator. Intre 1 Iulie si 1 Septembrie nu mai exista acest risc asa ca alte dureri vor aparea prin Septembrie.

  • Tradarea mizerabila a lui Oprea

   care il sprijina pe MRU+Iohannis tulbura partidul, guvernul si pe oamenii cat de cat onesti.

   • Cum? Oprea tradator? Cand eu tot spuenam de asta inca din 2012 ca este un tradator si cei din USL fac o mare greseala bazandu-se pe el eram facut imediat basist. Acum e tradator? De tradatori veti avea parte mereu daca nu sunteti obiectivi, nu recunoasteti greselile si nu le taxati imediat. Cand in 2012 unii se opuneau lui Rus si Oprea cineva a garantat pentru ei. Nu crezi ca ar trebui sa plateasca? Nu sta un guvern intr-un singur om. Doar pe vremea lui Ceausescu era asa. A gresi odata e scuzabil dar sa persisti in aceeasi greseala e prostie.

 2. O gramada de hoti si tradatori care ne-au lasat pe mana lui basescu ( javra ordinara ) si acum se invart ca si niste curci bete prin gradina lor.Daca si romanii ar fi mai normali am putea aplica modelul finlandez, jos cu toti, Guv, Parlam, politicieni, dusi la brutarie si sa ne conducem singuri, fara UE si Uncle Sam, dar din pacate ne-au facut astia colonie, si nu numai, ne si sodomizeaza!!!

 3. Daca lucrurile nu se rezolva de la sine in 3 zile n are rost sa depuna vreun efort ca nu se mai rezolva.

 4. Sunt convins ca nu doar lipsa Premierului agita apele. Nea Gabita patru stele, el omul onest si fara de tradare defileaza pe unde trebuie si nu trebuie.
  Are tara asta oameni unul si unul.

Leave a Reply